Teşekkür ederim :) toplam 3.500 ü bulduBen cook begendim, buarada kaca yapti burnunu :)
Teşekkür ederim çok sevindim böyle düşünmenize:)Bence gayet güzel olmuş. Ifaden iyi anlamda değişmiş. :)
Teşekkür ederim :)Cook güzel olmus güle güle kullan canım :)
gayet guzel olmus. tam hayal ettigin gibi olamaz zaten. burnunun izin verdigi kadar olur. cilt o kadar onemli ki bu konuda. benim gorebildigim sadece ucu biraz daha kalkik olabilirdi. acik ameliyat mi oldun? ve 11 gun cok yeni yorumlar icin. 1 sene icerisinde tam oturacak. ben de olmayi dusunuyorum. ama bi turlu cesaret edemiyorum. korkularini nasil yendin? korkularin oldu mu bilmiyorum tabi de.
aşırı güzel olmuş o şişliği hiç kafana takma :)
Ucunu ben cok kalkık istemiyorum dedim canım :) Evet açık oldum ama dıkış izlerim gitti hep. Bende senin gibi 2 senedir erteledim, artik çokk rahatsız etmeye başladı olucam dedim gittim randevu aldım. Ameliyat gecesine kadar hiçbişey yoktu sonra bi korku sardı ameliyathaneye girdiğimde bacaklarım titriyordu. Sonra uyucaksın suan dediler ve sonrası bende yokgayet guzel olmus. tam hayal ettigin gibi olamaz zaten. burnunun izin verdigi kadar olur. cilt o kadar onemli ki bu konuda. benim gorebildigim sadece ucu biraz daha kalkik olabilirdi. acik ameliyat mi oldun? ve 11 gun cok yeni yorumlar icin. 1 sene icerisinde tam oturacak. ben de olmayi dusunuyorum. ama bi turlu cesaret edemiyorum. korkularini nasil yendin? korkularin oldu mu bilmiyorum tabi de.
Çok teşekkür ederim :)aşırı güzel olmuş o şişliği hiç kafana takma :)
18:)Kaç yasından sonra bayanlarda acaba
o zaman cok guzel olmus.. ben yolda gorsem aa estetikli demezdim.. hem muntazam hem de dogal. icin rahat olsun ve cok da yakismis. onden de fotografini koyar misin rica etsem? ayrica sadece gorsellik miydi sıkıntn? bnde ertelemek istemiyorum aslinda.. doktorumu belirledim gititm konusmaya. sadece gun almak kaldi ama iste korkular benim doktorum kapali yapacakmis ameliyati.Ucunu ben cok kalkık istemiyorum dedim canım :) Evet açık oldum ama dıkış izlerim gitti hep. Bende senin gibi 2 senedir erteledim, artik çokk rahatsız etmeye başladı olucam dedim gittim randevu aldım. Ameliyat gecesine kadar hiçbişey yoktu sonra bi korku sardı ameliyathaneye girdiğimde bacaklarım titriyordu. Sonra uyucaksın suan dediler ve sonrası bende yokkalktıgımda odadaydım ve bosuna korku yaptığımı anladım ne bi acı ne bi agrı bence erteleme seni rahatsız ediyosa hemen olmalısın. Benim özgüvenimi çok etkiliyodu mesela
Yok canım bı tarah tıkalıydı kemık yamulmustu ıcten.Kaplı amelıyattan uc kısma pek mudahale edilemiyor dıye duymustum senın burun ucunda sıkıntı varmıo zaman cok guzel olmus.. ben yolda gorsem aa estetikli demezdim.. hem muntazam hem de dogal. icin rahat olsun ve cok da yakismis. onden de fotografini koyar misin rica etsem? ayrica sadece gorsellik miydi sıkıntn? bnde ertelemek istemiyorum aslinda.. doktorumu belirledim gititm konusmaya. sadece gun almak kaldi ama iste korkular benim doktorum kapali yapacakmis ameliyati.
Çok teşekkür ederim sagolun içimi aydınlattınız :)çok doğal ve harika maşallah. 1 sene içinde oturur iyice. En güzel estetik ben burdayım demeyendir için rahat olsun. Yani burun ben burdayım ama estetik değilim der gibi duruyo süper canım.
Teşekkür ederim :))daha ıyısı olamazdı cnım harıka görunuyor masallah :)
burun ucundan kasıt tam olarak neresi? yani bende c tipi deviasyon kemik egriligi var. doktorum yapacaklarini anlatti biraz da kaldiracagini soyledi. kadinlarda 110 derece civariyken benimko 90 derece falanmis burun ucum. onun disinda burun ucumla ilgili pek skntim yok. resimden az cok anlarsiniz sanirim burun ucumu.Yok canım bı tarah tıkalıydı kemık yamulmustu ıcten.Kaplı amelıyattan uc kısma pek mudahale edilemiyor dıye duymustum senın burun ucunda sıkıntı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?