Burun estetiği sırasında ve sonrasında ağrı şiddeti nedir ? en cok korkulan şey..

canımm bana cesaret verdin gerçekten cok tesekkür ederim ya görüntü umrumda deil sadece o can acısı :S bi de lokal anestesizi mi genel mi sizce :S

Rica ederim. Can acısı olucak hiç bir durum yok. Benim genel anestezi olduğu için genel derim. Lokale cesaret edemezdim cesaret edenleri de tebrik etmek gerekir :)

ağrı mağrı yasamazsın agrıdan korkma ameliyat her doktora göre değişir benm ilk ameliyatım 3 ikinci ameliyatım 3 bucuk saat sürdü. agır grip olmussun gibi hissediceksin burnunun tıkalı olması yüzünden oda tampondan yani sıkıntı 2 gün oda agrı diil nefes alamamanın sıkıntısı. kırılmıcaksa burnun törpü yapılıcaksa belki tampon bile olmaz burnunda hatta. ozaman amelityat olduğunu bile anlamazsın. ilk ameliyatımda tampon vardı 2 gün nefes alamamak agzımdan almak baya sıktı beni. ama ikinci ameliyatımda tampon yoktu gerek görmemiş doktor. ameliyat olmus gibi diildim. hatta 5 6 saat snra hastaneden cıktım. eve geldim annem grip olmustu kıyamam yerinden kalkamıo kıyamadım ona gittim corba falan yaptım daha ameliyat olalı 8 9 saat olmustu sen düşün :) okadar iyiydim. açıklayıcı olmustr umarımm:)

canım benım cok teşekkür ederim gerçekten.. sen neden 2. ameliyatı oldun peki ilki kötü mü geçti .s bir de açık ameliyat mı oldun kapalı mı

QUOTE=gizemeren;19817017]

ekledim canm istedgimi de yaptım koydm[/QUOTE]

bu da önden istedigim arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
malesef canım arkadaşlık isteği gönderiyorum özele mi attın fotoları kabul edersen görürüm belki böyle göremiyorum :50:

sıfır ağrı, minimum düzeyde morarma, önemli olan içine sinen, sana güven veren bir doktora gıdıyor olman. dr.'ye güven çok önemli bence

arkadaş doğru söylüyor ama ben de çok güvenmiştim yani sadece güvenmek de yetmiyor bol bol araştırın...:40:

bende anesteziden korkmuştum uyuyup uyanamamaktan ama boşuna korkmuşum uykudan uyanır gibi çok sakin uyandım ve ve hiç ağrım sızım olmadı boşuna korkmuşum iyi ki olmuşum diyorum şimdi darısı tüm olmak isteyenlerin başına :66:

Son düzenleme:
kisiden kisiye degisiyor bende revizyon oldum 2 haafta oldu ama hala sizlama var..1 hafta cok bel agrisi cektim sirtustu yatmaktan uyuyamadim gecelei o zorladi beni..bide ameliyattan cikinca korkunctum..4-5 defa istifra ettim dikislerim cok zorlandi hemsireler tutuyodu resmin patlicak diye:19: benim cok zor gecti valla ama baskalari gule oynuyo cikiyo dedigim gibi kisiyle ve operasyonla bide bagisiklikla alakali bi durum..

kisiden kisiye degisiyor bende revizyon oldum 2 haafta oldu ama hala sizlama var..1 hafta cok bel agrisi cektim sirtustu yatmaktan uyuyamadim gecelei o zorladi beni..bide ameliyattan cikinca korkunctum..4-5 defa istifra ettim dikislerim cok zorlandi hemsireler tutuyodu resmin patlicak diye:19: benim cok zor gecti valla ama baskalari gule oynuyo cikiyo dedigim gibi kisiyle ve operasyonla bide bagisiklikla alakali bi durum..

revizyonu neden oldun canım :126:

arkadaşlar ameliyat olacagım ama bende inanılmaz bir korku var burnuma törpü yapılacak ve ucu kaldırılacak agrısı ne kadar olur ameliyat sırasında ve sonrasında acı çeker miyim ? bir de ameliyat kaç saat sürüyor nasıl geçirdiniz deneyiminizi özge özberkin burnuna bayılıorm umarım onunki gibi bir burnum olacak

selam bugün benim 12. günüm hissettiğim 2 şey oldu birincisi narkoz için iğne ikincisi tampon pansuman vs yapılırken doktorun kontrolü esnasında burnuma ellemesi :D bunların ikiside anlık acılar başka hiç bir acı hissetmedim fıstık... benim ameliyatım yaklaşık 1 saat sürdü ayrıca özge özberkin burnunu benim doktorum yapmış :) deneyimim şu, ilk gün buz olayını çok ciddye alın saati saatine uyun şişlikler için... 2. gün itibariyle bir hafta çay uyguladım gözlerime bu morluklarda işe yaradı... gözlerinizi yormayın mimik yapmayın ve dinlenin... tampon çıktıktan sonra da kulak çubuğu ile bepanten uygulayın burun içine, dikişlere gelmeyecek şekilde yine gün içinde düzenli şekilde...
bu kadar :)

Back
X