hadi yaa aslında ben çok sevimli buluyorum kalkım burnuu![]()
canım benimki pek sevimli bir kalkıklık değil ama bir tuhaf yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa aslında ben çok sevimli buluyorum kalkım burnuu![]()
canım benimki pek sevimli bir kalkıklık değil ama bir tuhaf yani
ah canımmmmmm daha dur yahu bende intihar etmek istemiştimo zamanlar ama merak etme 2-3 ayda biraz iniyor şişlikler 6. ayda da hemen hemen gidiyor içini rahat tut panik yapcak bir şey yok gayet normal bir şey
![]()
ay inş teşekkür ederim... korkuyorum kendimden :))))![]()
devlette çalışan dktor istiyosanız kesinlikle bilge türk bilen derim malatya turgut özal tıp merkezinde...
tampon ertesi gün alçıda 1 hafta sonra çıkarılıyor canım :)))Merhaba arkadaşlar. Ameliyat sonrası morluklar kaç günde geçiyor? Alçı tampon nekadar süre kalıyor?
tampon ertesi gün alçıda 1 hafta sonra çıkarılıyor canım :)))
1 hafta oldu benim tamponlar hala duruyor. 1 hafta daha da durcak...
benim hic agrim olmadi, hoplaya ziplaya eve geldim ameliyattan 2 saat sonra valla
sonrasnda da hic agrim olmadi
canım merhaba. hem doktoraa hem de ameliyat tipine göre değişiyor ama bu 3 hafta tampon işi bana çok saçma geldi. benim doktorum tampon değilde silikon kullanmıştı. 3. günde hem silikonları hem de alçıyı çıkardı. 1 haftalıkken dikişlerimi aldı. hiç ağrım olmadı.ay bende olucam austosta. yaa acaba doktordan doktora veya ameliyat tipine göre değişio mu? açık kapalı amaliyat varyaa![]()