Burun estetiği sırasında ve sonrasında ağrı şiddeti nedir ? en cok korkulan şey..

bana biri söylemişti doktoru tanıdıkmış tamponlara dayanabilirsen 3 hafta kalsın demiş o zaman şekli bozulmazmış bir de çökme olmazmış öyle söyledi kız bende şok oldum yani benim burnum çökecek mi dedim içimden ama biraz saçma gelmişti kız anlatınca arkadaşın acaba niye o kadar kalıyor aynı sebepten mi :50::44:

atel tamponlar kan genize gitmesin diye konuluyor ben öyle biliyorum benim doktorum 14.gün aldı

Son düzenleme:
arkadaşlar ameliyat olduktan sonra çalışma durumumuzu nasıl etkiler ne kadar süre rapor almayılızı yada çalışabilirmiyiz ?

merhabalar ben de bursada olmayı düşünüyorum şuan doktor araştırma aamasındayım bursada bi medical parka gittim bir de mesut özcan a gittim mesut bey daha güvenli geldi fikri olan war mı? ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrası hapşırma gibi durumlarda naaptılar merak ediyorum??? korkuyorum ama yaptırıcamm kararlıyımm :D

merhabalar ben de bursada olmayı düşünüyorum şuan doktor araştırma aamasındayım bursada bi medical parka gittim bir de mesut özcan a gittim mesut bey daha güvenli geldi fikri olan war mı? ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrası hapşırma gibi durumlarda naaptılar merak ediyorum??? korkuyorum ama yaptırıcamm kararlıyımm :D

bursayla ilgili bir fikrim yok ama hapşırma konusunda bilgi verebilirim :)
ameliyattan sonra 2.gün itibariyle hapşırmaya başladım ve bnm burnumda ne yazık ki ilkel yöntem bez tamponlar vardı.
ona rağmen ağzımı kapatmayarak hapşırıyordum..
burnun yerinden oynuyormuş gibi oluyor ama korkulacak bişey olmadığını anlıosun :)
kanaman varsa biraz daha akıntı olabiliyor.zaten ameliyatta sonra 1-2 ay burnun sürekli akacağı için çok yadırgamayacaksın diye düşünüyorum..
şimdiden geçmiş olsun :)

slm,
gmzgmz neden 2. yi oluosun?istediğin gibi olmadı mı burnun?

evet, ne yazık ki..
en önemli etkende burnum milimetrik yamuk.. kimse farketmiyor ama ben bildiğim için çok rahatsız oluyorum.
ayrıca biraz daha küçülsün istiyorum..
o yüzden herkesin doktorunu çok ii seçmesi gerekiyor..

1. kime olmuştun,2. kime olcaksın cnm.çok geçmiş olsun

1.ameliyatım İhrahim Aşkar
şimdi ise çok güvendiğim Dr.Fikret Çelik yapacak.
daha önce dudaklarımı da kendisi yapmıştı.
bu konuda son derece başarılı en önemlisi inanılmaz ilgili bir doktordur.
2.burun ameliyatımı ve göğüs büyütme ameliyatımı gerçekleştirecek.
bakalım günün gelmesini bekliyoruz :)

1.ameliyatım İhrahim Aşkar
şimdi ise çok güvendiğim Dr.Fikret Çelik yapacak.
daha önce dudaklarımı da kendisi yapmıştı.
bu konuda son derece başarılı en önemlisi inanılmaz ilgili bir doktordur.
2.burun ameliyatımı ve göğüs büyütme ameliyatımı gerçekleştirecek.
bakalım günün gelmesini bekliyoruz :)

iyi ki Estetik diye bi şi var:)bn daha gün bile alamadım:(

iyi ki Estetik diye bi şi var:)bn daha gün bile alamadım:(

aslında keşke estetik diye bişey olmasaydı da sürekli bişeyler yaptırmasaydık doğal haliyle kabul ederdik o zaman :)
estetik tuhaf bişey 1 kere yaptırınca devamı geliyor dövme gibi..
ben ilk önce dudaklarımı yaptırarak başladım sonra baktım burun istiyorum..
ve gördüğün gibi şuan göğüste eklendi :)
ben burnumu 17 ay önce yaptırdım ve eğer fikret bey izin verseydi ilk ameliyattan 2 ay sonra 2.burun ameliyatımı olcaktım o kadar gözüm kararmıştı. ama sağolsun biraz bekleyelim ve görelim şişlikler insin dedi..
yani bana hemen yapabiliriz deseydi hiç tereddütsüz anında olurdum.
yaklaşık 10 gün önce artık burun için gün alayım diye gittim 5 dk da göğüse de karar verdik ki zaten yıllardır aklımdaydı :)
ay çok konuştum..
bir an önce muayene ol ve yaptır burnuşunu :)

bursayla ilgili bir fikrim yok ama hapşırma konusunda bilgi verebilirim :)
ameliyattan sonra 2.gün itibariyle hapşırmaya başladım ve bnm burnumda ne yazık ki ilkel yöntem bez tamponlar vardı.
ona rağmen ağzımı kapatmayarak hapşırıyordum..
burnun yerinden oynuyormuş gibi oluyor ama korkulacak bişey olmadığını anlıosun :)
kanaman varsa biraz daha akıntı olabiliyor.zaten ameliyatta sonra 1-2 ay burnun sürekli akacağı için çok yadırgamayacaksın diye düşünüyorum..
şimdiden geçmiş olsun :)

peki tşkkür ederiimm :))

Back
X