Burun estetiği sırasında ve sonrasında ağrı şiddeti nedir ? en cok korkulan şey..

CNm ben ameliyat olalı 3 ay oldu ne ameliyat sırasında nede sonra en ufak bı acı hissetmedim.morlukta olmadı sadece hafif sislik oldu.ben kapalı teknikle ameliyat oldum doktorumdan çok memnunum

evet bandajları çıktığındaki burnumun ilk görüntüsü :)) bugün 27. günüm bi haftada bile çok değişti..hala çok şiş demekki daha da düzelecek. hemen moral bozmamak gerekiyor..sabırla beklemek şart yoksa insan kafayı yer bir iki ayda :)

çok teşekkür ederim. kafayı sıyıracaktım yoksa. iskelet burnu gibi gapgarip bişi. burnun deliklerini birleştiren et okadar içerde duruyoki anlatamam.

telaş etmiyim o zaman sağolun.

ağrıdan çok başka rahatsızlıklar oluyo. ucundaki sertlik, burunu temizleyememe, içindeki dikişlerden huylanma, ilk aylarda darbelere aşırı hassasiyet... oturma sürecinde sürekli değişen bi burun...keşke ağrım olsa dersin. çok kolaymış gibi hayallere kapılmayın gayet de zor. o alçıyla 10 gün durmak üç yastıkla uyumak ve kafadan 2-3 gün sadece ağzından nefes alıp verimek... ha değiyiyo mu evet ama kolay bir şey değil.[/

arkadaşıma katılıyorum, benim daha ikinci günüm ağrım yok sadece burnumda bir baskı hissediyorum, ara ara da şişliklerden kaynaklanan bir gerginlik hissi, tamponlar çok rahatsız ediyor, burnumdan nefes alıp vermemde bir sakınca yokmuş ama korkumdan ağzımdan nefes alıp veriyorum, kanamalarım devam ediyor hafif hafif. hafif ateşim ve halsizliğim var ama kalkıp gezebiliyorum.

dün alçım çıktı benim, bi sorun yok şimdilik Allah'a şükürler olsun ki.. bantladı ama yine burnumu bi kaç gün daha kalması lazımmış bantların, sonra çıkar dedi.. :) az biraz şişliklerim var, yanaklarım şişmiş hoşuma gitti biraz zayıftım böyle daha iyi görünüyor :) valla iş bi tek karar vermeye bakıyormuş, zaman çok çabuk geçiyor cidden. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

benimde 3. günüm. oldukça sıkıntılı geçiyo, umarım sonuç çok güzel olur da bize bu sıkıntıları unutturur arkadaşlar. resim yükledim topiğime, sizin var mı resimleriniz.

Merbaha,

Benim ameliyatımın üstünden tam 7 gün geçti, canım biraz tatlıdır ama ameliyat sonrası pek acı hissetmedim. Hatta şu aralar ameliyat günüme geri dönsem diyorum herkes çok ilgiliydi, istediğim gibi naz yapıyordum. :) Ameliyatımın ilk günü morarma ve şişlikler hafifti, ikinci gün fazlalaştı bu da çok normal bir durum. Şişlikler inmeye başladığında burnumun içindeki silikonlar çok rahatsız etti beni ondan da 4. gün kurtuldum. Hiç korkulcak bir ameliyat değil gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

geçmiş olsun hangi doktora kaça ameliyat oldu?

aslında ağrı sızı morluk şişlik hepsi kişiden kişiye değişiyor, aynı doktora aynı gün iki arkadaş ameliyat olduk, o ameliyat sonrasında ağrı hissetti bir kaç gün ama bende sadece sızı oldu. onun cildi daha hassas ve teni daha açık olduğu için morluk ve şişlikleri daha fazla oldu...

Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım..
Bende bundan 2buçuk sene önce burun ameliyatı olmuştum ama içinde burun estetiği de vardı. Doktora çok güvendim ama güvendiğim gibi hiç olmadı yapamadı üstelik
kıkırdağım kaydı hiç memnun kalmadım verdiğim paraya acıdım üstelik doktora neden böyle oldu diye sorduğumda 2.000 TL daha vermemizi ve bir ameliyat daha olmamı
söyledi. Tabi ki kabul etmedik.. Bu doktor, bu sitede bir çok kişinin övdüğü bir hastanede görev almaktadır. Ayrıca morluklar, ağrı, şişkinlik geçmedi baya bir süre. Burun
deliklerinin içine koca koca tamponlar sokmuşlardı, üstünde de kocaman bir tampon vardı.. Kaşınır kaşıyamazsın ağrır uyuyamazsın kesinlikle zorunlu değilseniz yaptırmayın derim..​

Son düzenleme:
Bugün ameliyat olalı 6.gün.Ağrım yok ameliyattan çıktığımda da yoktu ama çok beyaz olduğum ve deviasyonum çok olduğu için çok morarma var.Neyseki yüzümdeki şişlikler indi biraz.Birde burundan gelen sızıntılar ve nefes alamama durumu var tabii.Doktorum içerdeki yaraların kuruyup tıkadğını söyledi.Perşembe alçı çıkacak ve burnumun içi temizlenecek ama ben bir hafta daha bu morluklarla insan içine çıkamam.

Son düzenleme:
hiç merak etmeyiin ben pişman olmuştum üstümden kamyon geçmiş gibiydi kimse tanıyamıyordu :1: ama ameliyattan 13 gün sonra rahatlıkla işe başladım insan içine çıkılabiliyor yani, tabi bir süre biraz şiş ve kalkık burunla dolaştım bi de mimikler 1 ay sonra falan döndü benim, gülmekte zorlanıyordum biraz o kadar. ama şimdii hiç pişman değilim.. az sıkıntı çektim kurtuldum. hayatımın en doğru kararıymış...

hiç merak etmeyiin ben pişman olmuştum üstümden kamyon geçmiş gibiydi kimse tanıyamıyordu :1: ama ameliyattan 13 gün sonra rahatlıkla işe başladım insan içine çıkılabiliyor yani, tabi bir süre biraz şiş ve kalkık burunla dolaştım bi de mimikler 1 ay sonra falan döndü benim, gülmekte zorlanıyordum biraz o kadar. ama şimdii hiç pişman değilim.. az sıkıntı çektim kurtuldum. hayatımın en doğru kararıymış...

kime oldun şekerim??? ben hem az para hem iyi iş istiyorum da, nasıl :)

ameliyat olduğum gece tv izledim ailemle,babamla hastanede sürekli dolaştım:)) hatta atel alınmadan 8. günümde arkadaşımın doğum günü partisine katılmıştım :) herkes uzaylı görmüş gibi bakıyodu bana:DD

Hastaneden cıkarken agrı kesıcı ve antıbıyotık ıkı iğne yapıldı bana. Burnumun bellı belırsız bazen ucu sızlıyor, bazen yemek yerken üst dişlerim sızlıyor kısa surelı ve az, hepsi sinek ısırıgı gibi kendı adıma. Bugun besıncı gunum. Morlugum da az oldu. yüzüm şişti ama şişlikler gunden gune azalıyor. Hiç korkulacak bır sey yokkkkkkkkkkkkkk.

Back
X