Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bandajları çıktığındaki burnumun ilk görüntüsü :)) bugün 27. günüm bi haftada bile çok değişti..hala çok şiş demekki daha da düzelecek. hemen moral bozmamak gerekiyor..sabırla beklemek şart yoksa insan kafayı yer bir iki ayda :)
ağrıdan çok başka rahatsızlıklar oluyo. ucundaki sertlik, burunu temizleyememe, içindeki dikişlerden huylanma, ilk aylarda darbelere aşırı hassasiyet... oturma sürecinde sürekli değişen bi burun...keşke ağrım olsa dersin. çok kolaymış gibi hayallere kapılmayın gayet de zor. o alçıyla 10 gün durmak üç yastıkla uyumak ve kafadan 2-3 gün sadece ağzından nefes alıp verimek... ha değiyiyo mu evet ama kolay bir şey değil.[/
arkadaşıma katılıyorum, benim daha ikinci günüm ağrım yok sadece burnumda bir baskı hissediyorum, ara ara da şişliklerden kaynaklanan bir gerginlik hissi, tamponlar çok rahatsız ediyor, burnumdan nefes alıp vermemde bir sakınca yokmuş ama korkumdan ağzımdan nefes alıp veriyorum, kanamalarım devam ediyor hafif hafif. hafif ateşim ve halsizliğim var ama kalkıp gezebiliyorum.
Merbaha,
Benim ameliyatımın üstünden tam 7 gün geçti, canım biraz tatlıdır ama ameliyat sonrası pek acı hissetmedim. Hatta şu aralar ameliyat günüme geri dönsem diyorum herkes çok ilgiliydi, istediğim gibi naz yapıyordum. :) Ameliyatımın ilk günü morarma ve şişlikler hafifti, ikinci gün fazlalaştı bu da çok normal bir durum. Şişlikler inmeye başladığında burnumun içindeki silikonlar çok rahatsız etti beni ondan da 4. gün kurtuldum. Hiç korkulcak bir ameliyat değil gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
amaliyat tan cıktıktan sonra ve ileriki dönemlerdeki ağrının boyutu şiddetli bi ağrımı kızlar
ağrı değil de yağlanma oluyo mu yağlanmanın zararları nelerdir
hiç merak etmeyiin ben pişman olmuştum üstümden kamyon geçmiş gibiydi kimse tanıyamıyorduama ameliyattan 13 gün sonra rahatlıkla işe başladım insan içine çıkılabiliyor yani, tabi bir süre biraz şiş ve kalkık burunla dolaştım bi de mimikler 1 ay sonra falan döndü benim, gülmekte zorlanıyordum biraz o kadar. ama şimdii hiç pişman değilim.. az sıkıntı çektim kurtuldum. hayatımın en doğru kararıymış...