Burun estetigi şişlik

stardu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
55
15
38
17 eylülde burun ameliyatı oldum burnumdaki şişlik için sabretmem gerektigini biliyorum fakat yüzüm de hala şiş gibi geliyor kızlar normal mi yuzumdeki şişliklerin devam etmesi

Benim yüzümdeki şişlikler 1 haftada geçmişti. Burun hala patlıcan benim :)) 2.5 aydayim. Açık veya kapalı olmanıza göre veya ameliyat tekniğine göre değişebilir.

Benim yüzümdeki şişlikler 1 haftada geçmişti. Burun hala patlıcan benim :)) 2.5 aydayim. Açık veya kapalı olmanıza göre veya ameliyat tekniğine göre değişebilir.
Ben anlayamıyorum gecti mi gecmedi mi cunku yuzum eskiden de toplu bi yuzdu ama suan varmis gibi de geliyor. burnum kuculdu yanaklarim mi ortaya cikti ikilemdeyim malesef.Acik ameliyat oldum ben o zaman daha mi cok sis oluyor

Ya bende burun ucu şişliğini araştırırken konunuza denk geldim benimde 27. Günüm bitti yani 1. Ayda sayılırım ama yüzüm bi şişkolaşmış toplaşmış gibi geliyor aşırı sinir oluyorum burun ucumda eskiden daha sivriydi şu an yusyuvarlak kocaman bir şey. Acaba burun ucu da top gibi olduğundan dolayı mı tüm yüz böyle diyorum ama bilemiyorum bende belki yüz şişlikleri de geç geçiyordur sizin şu anki durumunuz nasıl acaba

Yuzunuz şiştir kesin normal oyle gelmesi benim neredeyse 3 ay olacak anca yuzumdeki sislik indi hassas bi cildim var ondan sanirim ama burun ucum hala şiş

Yuzunuz şiştir kesin normal oyle gelmesi benim neredeyse 3 ay olacak anca yuzumdeki sislik indi hassas bi cildim var ondan sanirim ama burun ucum hala şiş
Umarım benimkiler de en kısa zamanda iner bu arada sizin burnunuz ince derili mi kalın derili mi ? Benim ince derili o yüzden korkuyorum biraz 1. Ayda böyleyse daha ne kadar sivrilir zarifleşir diye

Umarım benimkiler de en kısa zamanda iner bu arada sizin burnunuz ince derili mi kalın derili mi ? Benim ince derili o yüzden korkuyorum biraz 1. Ayda böyleyse daha ne kadar sivrilir zarifleşir diye
İnce derili benim de ve ben de sivri istiyodum ama doktor hatasi sanirim ucu top gibi kalacak az da inse

İnşallaj ama ben umudu kestim malesef insalah sizinki istediginiz gibi olur
İnanın ben de doktor bakıyorum 1. Ay evet erken ama sonuçta bir anda başka bir burun çıkmayacak diye düşünüyorum umarım yanılan biz oluruz oturdukça istediğimiz hale gelirler

İnanın ben de doktor bakıyorum 1. Ay evet erken ama sonuçta bir anda başka bir burun çıkmayacak diye düşünüyorum umarım yanılan biz oluruz oturdukça istediğimiz hale gelirler
2 aylik ve sis burnumla ayni düsüncelerdeyim. benim de derim ince.. bakalim ne olacak

Konunuzu okuyunca bandajlarımın çıktığı günki burnuma baktım resmen patates gibiymiş ahahahahdhdj
2.5 ay oldu, şimdi çok daha iyi durumda. Yüzüme uygun ölçülere geldi diyebilirim. Bundan sonra daha küçülür mü bilmiyorum ama küçülmese de sorun etmem. Gözüm bayağı alıştı

1 ay kontrolümde doktor şişliklerimin çok az indiğini düşünüp kortizonlu bi iğne yaptı burnuma, sonraki hafta küçüldü burnum. Kontrole giderseniz doktorunuz önerir belki?

Cok sevindim adınıza ne guzel insallah hep menun olursunuz.Bende afedersiniz ama iltihapli burun akintim da var surekli doktor hatasini kabul edecek bi doktor da degil anladim ben kesin ameliyat olucam bu gidisle nefes de alamiyorum cunku

Cok sevindim adınıza ne guzel insallah hep menun olursunuz.Bende afedersiniz ama iltihapli burun akintim da var surekli doktor hatasini kabul edecek bi doktor da degil anladim ben kesin ameliyat olucam bu gidisle nefes de alamiyorum cunku
Aminn, insallah cok daha iyisi sizin olsun Acaba bir kbb’ye mi gorunseniz?
Abimin ameliyatindan sonra da boyle olmustu, burun spreyini uzun sure kullandigi icin polip olmustu burnunda. Kbbye gidince kendine geldi

Ya sizin adınıza çok sevindim eğer yapabilirseniz yüzünüzü karalayıp ilk fotonuzu ve şimdiki halini atamaz mısınız bize de fikir ve moral olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…