Burun estetiği sonrası 1 ay

Yamukluk bende geçmedi yalnız onu söyliyim :) önceden de vardı yamukluk gene var düzeltememiş doktorum. Sen yine de bekle belki seninki düzelir

Gecmis olsun.bende 10gun once ameliyat oldum.bugun alcilarim cikti.benimkide seninki gibi cok genis ve duz(burun ucu haric)
Buralari okuyup avunmaya calisiyorum.
Bi krem ismi vermissin ne ise yariyo,bende aliyim.
Bide bana masaj falan vermedi dr.gerci dru goremedim bugun asistani aldi tamponlari.

Kremin adı arnica morluk için çok iyi odemde artırıyor benim 2 ay felan oldu yavaş yavaş düzeliyor hala ödem var

Arnica'yı burnunuza mı sürüyorsunuz ? Masajı ne şekilde yapıyorsunuz

Kizlar oncesini ve sonrasini paylasir misiniz? Eger sorun olursa ozelden de olabilir. Cok merak ettim. Ilk msjlarinizda cok panik olmussunuz ya.. simdi gercekten yersiz paniklermis diyor musunuz? Bide dr isimlerini de merak ettim :)

Tipplasti icin ne zaman gecer sislikler benm kemigime dokunulmadi kanatlar ve uca mudahele oldu. Atelim 5 gun sonra cikiyo hic morarmam sisligim olmadi yuzumde

Canim bende 5. Gunumdeuyim cok dik sislikten midir deliricem seninde mi cok dik cok sis ayrica kocaman

Bi şey sorucam,benim burnumun üstü göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyor...damar mı kemik mi nedir acaba..var mı benim gibi olan

Canım lütfen fotoğraf paylaşabilirmisin? Son durumun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…