burun estetigi sonrasi 30.gun

benimde bir ay oldu canım artık rahat nefes alıyor ve burnumu kolaylıkla silebiliyorum galiba şişlerde indi ama 6 ay sonra ne olur kestiremiyorum

benim daha 5. günüm :)) kızlar tampondan çok korkuyorum ama dikişlerden daha daha dahaa çokkk :KK43: napıcam ben.. yarın alçı tampon ve dikişler alınacak.. :KK43:

benim daha 5. günüm :)) kızlar tampondan çok korkuyorum ama dikişlerden daha daha dahaa çokkk :KK43: napıcam ben.. yarın alçı tampon ve dikişler alınacak.. :KK43:
Ooof canım Allah yardimcin olsun ama atlatirsin korkma ben dikişler in alındığını bilmeden gittim ve şok oldum alınırken çok ağladım sağ olsun doktorum iyi idare etti beni

aldırdım çok şükür hiç acımadı :) sadece burnumda kan vardı kurumuştu onu temizlerken acıdı biraz gözümden bi damla yaş aktı :)))) ama çok iyi hissediyorum kendime özgüvenim geldi resmen :) keske daha önce olsaydım

aldırdım çok şükür hiç acımadı :) sadece burnumda kan vardı kurumuştu onu temizlerken acıdı biraz gözümden bi damla yaş aktı :)))) ama çok iyi hissediyorum kendime özgüvenim geldi resmen :) keske daha önce olsaydım
Çok sevindim canim senin adına artık her gün daha güzel olacak insallah

Boyle yorumlar okumak insana daha da bir guc cesaret veriyor herkes cok ilgili birbirine cok guzel destek oluyor ben de ameliyat olacagim haziranda bu hafta ici gidip muayene olacagim ama sitede olmus arkadaslarin hic fotografini goremedim yardimci olur musuz:KK51::KK52::eek:

Boyle yorumlar okumak insana daha da bir guc cesaret veriyor herkes cok ilgili birbirine cok guzel destek oluyor ben de ameliyat olacagim haziranda bu hafta ici gidip muayene olacagim ama sitede olmus arkadaslarin hic fotografini goremedim yardimci olur musuz:KK51::KK52::eek:

canım merhaba, ben de dahil olmak üzere tüm arkadaşlar öncesi ve sonrası fotoğraflarımızı burada topluyoruz :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oncesi-sonrasi-fotograflariniz.585888/page-457

Herkese geçmiş olsun. İnşallh sorunlarınız geçer, ödemlerden yamuk görünmesi normal çok sıkıntı yapmayın geçecektir.
Benim tam 14 gün oldu. Ödemler var ama ucu bariz yamuk ama ödemlerden dolayı değil gibi. karşıdan deliklerden biri daha çok görünüyor yani biri daha aşağıda. Diğeride insin istiyorum ama olacak gibi değil :KK43: neredeyse keşke olmasaymışım diyorum ama bekliyoruz işte düzelmezse burun ucu amelyatı olcağım ama onca verdiğim para içimde YARA

Herkese geçmiş olsun. İnşallh sorunlarınız geçer, ödemlerden yamuk görünmesi normal çok sıkıntı yapmayın geçecektir.
Benim tam 14 gün oldu. Ödemler var ama ucu bariz yamuk ama ödemlerden dolayı değil gibi. karşıdan deliklerden biri daha çok görünüyor yani biri daha aşağıda. Diğeride insin istiyorum ama olacak gibi değil :KK43: neredeyse keşke olmasaymışım diyorum ama bekliyoruz işte düzelmezse burun ucu amelyatı olcağım ama onca verdiğim para içimde YARA
Canım insallah iner inan bana benimkide yamuk görünüyo umarım odem dir ama sana çok erken yan profil harika ama önden çok çok çok kötü deliklerden biri asagida duruyo biri normal bi acayip sanırım aynı durumdayız

Canım insallah iner inan bana benimkide yamuk görünüyo umarım odem dir ama sana çok erken yan profil harika ama önden çok çok çok kötü deliklerden biri asagida duruyo biri normal bi acayip sanırım aynı durumdayız
Evet durumumuz aynı. Doktor eğrilik yok keşke seni ameliyat etmeseydim diyip kovmaktan beter etti beni. Düzelecek dese inanmaya muhtacım inanıcam ama hiç ciddiye almayan burnu düşse kaldırmayacak bi doktor. Karakteri bu yani. Neyse belki de normal süreçtir herkesin bir olmuyo diyip sabredeceğiz. Peki senin istediğinden daha kalkık bir görüntü var mı? Burnumun kalkıklığı inse yamukluğu görmezden geleceğim :KK43:

kızlar burnumun fotoğraflarını paylaşıp sizden fikir almak istiyorum.. bugün tam 14. günüm bitti 15 e girdim flasterimi dün kendim çıkarttım
11051815_655423834604498_913165029095551044_n.jpg
bu resmı flasteri çıkarttığımda çektim sanki burun sırtında hala kemer varmış gibi görünmüyor mu? ya da burun sırtında oluşan ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ve dikkat ederseniz göz pınarıma yakın olan yerde bir iz var, ameliyattan sonra oluşan bu ize dokunduğumda pirinç tanesi büyüklüğünde bir çıkıntı geliyor elime, çıkıntı olduğu dışardan belli olmuyor ama dokununca bariz belli.. doktorumu arayıp sordum geçer dedi ama merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayanlar var mı acaba?

14675_655423851271163_3404369701406910693_n.jpg
bu resmi de bugun sabah çektim sanki biraz yok olmuş gibi o burun sırtındaki ödem ama bilmiyorum ben mi yanlış görüyorum kızlar yoksa:KK53: eski burnuma göre on numara olduğunu söyleyebilirim ama dediğim gibi o çıkıntı ve burun sırtındaki ödem ( ki umarım ödemdir) beni korkutuyor..:KK61:

11170344_655423371271211_871794185245902154_n.jpg
bu da burnumun önden görüntüsü.. burun ucum çok şiş ve biraz fazla kalkık :KK48: ama bunların zamanla geçeceğini biliyorum :KK56:şu an burnumu eleştirmek için çok mu aceleci davranıyorum acaba :) yorumlarınızı bekliyorum :nazar::nazar::KK53:

Canım odem dir o burun sırtındaki bence hoş görünüyo önden falan güzel yani benimki önden yamuk gibi umarım odem den dir yeni burnusun hayırlı olsun

Evet durumumuz aynı. Doktor eğrilik yok keşke seni ameliyat etmeseydim diyip kovmaktan beter etti beni. Düzelecek dese inanmaya muhtacım inanıcam ama hiç ciddiye almayan burnu düşse kaldırmayacak bi doktor. Karakteri bu yani. Neyse belki de normal süreçtir herkesin bir olmuyo diyip sabredeceğiz. Peki senin istediğinden daha kalkık bir görüntü var mı? Burnumun kalkıklığı inse yamukluğu görmezden geleceğim :KK43:
Yok canım ben kalkik lik yok yan kısımlarında odemler var bilmiyorum ki ondan mi yamuk görünüyo

Canım odem dir o burun sırtındaki bence hoş görünüyo önden falan güzel yani benimki önden yamuk gibi umarım odem den dir yeni burnusun hayırlı olsun

çok teşekkür ederim canım şişlikler de geçse keşke hemencecik :nazar::KK48: birinci ayımız dolmadan burnumuza eleştiri yapmamalıyız bence sonuçta zor bir ameliyat geçiriyoruz.. burun kemikleri kırılıyor törpüleniyor söylemesi kolay ama her ne kadar iyileştirme amaçlı olsa da vücut bunu travma olarak algılıyor :KK1: senin burnunun resmi var mı merak ettim ? :eek:

X