- 29 Kasım 2020
- 35
- 9
- 16
- Konu Sahibi Karamellicay
Haftaya pazartesi burun ameliyatı olacağım burnumda sola doğru eğrilik ve nefes darlığı var ucu da düşük ağrısındn çok korkuyorum anlatıldığı kadar kötü bir süreç mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle yaa ameliyat süreci, morluk , şişlik hiçç bir şey hissedilmiyor ama sonrasındaki psikoloji bambaşkaSifir agri sizi. :) asil sinav ameliyat sonrasinda basliyor: sabretmek ve burnu unutmak. :) acaba ne olacak, ay burasi boyle olsaydi daha mi iyiydi acaba, ay bu niye boyle oldu, ay dusecek mi, kisalacak mi, keske soyle yap deseydim...?![]()
Ay ne güzel umarım bende sizler gibi rahat geçiririmSifir agri sizi. :) asil sinav ameliyat sonrasinda basliyor: sabretmek ve burnu unutmak. :) acaba ne olacak, ay burasi boyle olsaydi daha mi iyiydi acaba, ay bu niye boyle oldu, ay dusecek mi, kisalacak mi, keske soyle yap deseydim...?![]()
Burnunuzda ne sıkıntı vardı tam olarakEvet kesinlikle ağrı sızı olmuyor. Ya da kişiye gore değişebilir. Sonraki süreç önemli işte:)
6. Günüm bugun
Görsel sıkıntı diyelimBurnunuzda ne sıkıntı vardı tam olarak
Burnunuza dokununca acıyor mu peki rahat hareket edebiliyor musunuz bu süreçte hiç dışarıya tek çıkabildiniz miarkadaşa katılıyorum :) gerçekten 0 ağrı sızı. 9 günlük ameliyatlıyım bu süreçte hiç ağrı çekmedim. Sadece 2 ve 3. Gün şişmeye başladığım için nefes biraz zorladı o kadar.
acaba burnum nasıl oldu ? Ay bi deliğim daha geniş diğeri daha dar , ay acaba yamuk mu vs vs bunlar insanı daha çok yoruyor![]()
9 günlük ameliyatlıyken doktorumun da izni ile İstanbul - Ankara arası molasız tek başıma arabamla yolculuk yaptım yani bu derece rahat bir süreçti benimki.Burnunuza dokununca acıyor mu peki rahat hareket edebiliyor musunuz bu süreçte hiç dışarıya tek çıkabildiniz mi
Çok teşekkür ederim umarım burnunuz dilediğiniz gibi olurPersembe gunu ameliyat oldum. Agri sizi hic bir sikayetim yok. Doktorum, cok cok ince ciltlisin sislik ve morluk cok fazla olabilir dedigi halde oyle asiri sislik ve morlugum da olmadi. Hic korkmayin. Simdiden gecmis olsun.
ben 3 gün önce kbb doktoruna ameliyat oldum sonuç nasıl olacak çok merak ediyorum takıntılı biriyim zaten umarım hayal kırıklığı yaşamam pişman olmamPeki aranızda devlet hastanesinde bu ameliyatı olanınız var mıydı :/
İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur çok geçmiş olsunben 3 gün önce kbb doktoruna ameliyat oldum sonuç nasıl olacak çok merak ediyorum takıntılı biriyim zaten umarım hayal kırıklığı yaşamam pişman olmam![]()
inşaAllah çok teşekkür ederimİnşallah herşey dilediğiniz gibi olur çok geçmiş olsun