Burun estetiği sonrası ağrı acı durumu

Karamellicay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
35
9
16
Haftaya pazartesi burun ameliyatı olacağım burnumda sola doğru eğrilik ve nefes darlığı var ucu da düşük ağrısındn çok korkuyorum anlatıldığı kadar kötü bir süreç mi?

Sifir agri sizi. :) asil sinav ameliyat sonrasinda basliyor: sabretmek ve burnu unutmak. :) acaba ne olacak, ay burasi boyle olsaydi daha mi iyiydi acaba, ay bu niye boyle oldu, ay dusecek mi, kisalacak mi, keske soyle yap deseydim...? 🙈🙈

arkadaşa katılıyorum :) gerçekten 0 ağrı sızı. 9 günlük ameliyatlıyım bu süreçte hiç ağrı çekmedim. Sadece 2 ve 3. Gün şişmeye başladığım için nefes biraz zorladı o kadar.
acaba burnum nasıl oldu ? Ay bi deliğim daha geniş diğeri daha dar , ay acaba yamuk mu vs vs bunlar insanı daha çok yoruyor 😅

Sifir agri sizi. :) asil sinav ameliyat sonrasinda basliyor: sabretmek ve burnu unutmak. :) acaba ne olacak, ay burasi boyle olsaydi daha mi iyiydi acaba, ay bu niye boyle oldu, ay dusecek mi, kisalacak mi, keske soyle yap deseydim...? 🙈🙈
Kesinlikle yaa ameliyat süreci, morluk , şişlik hiçç bir şey hissedilmiyor ama sonrasındaki psikoloji bambaşka

Ay ne güzel umarım bende sizler gibi rahat geçiririm

arkadaşa katılıyorum :) gerçekten 0 ağrı sızı. 9 günlük ameliyatlıyım bu süreçte hiç ağrı çekmedim. Sadece 2 ve 3. Gün şişmeye başladığım için nefes biraz zorladı o kadar.
acaba burnum nasıl oldu ? Ay bi deliğim daha geniş diğeri daha dar , ay acaba yamuk mu vs vs bunlar insanı daha çok yoruyor 😅
Burnunuza dokununca acıyor mu peki rahat hareket edebiliyor musunuz bu süreçte hiç dışarıya tek çıkabildiniz mi

Burnunuza dokununca acıyor mu peki rahat hareket edebiliyor musunuz bu süreçte hiç dışarıya tek çıkabildiniz mi
9 günlük ameliyatlıyken doktorumun da izni ile İstanbul - Ankara arası molasız tek başıma arabamla yolculuk yaptım yani bu derece rahat bir süreçti benimki.
ameliyatımın 3. gününde de yine tek başıma alışveriş merkezine gitmiştim
Ama herkeste aynı mi olur bilemiyorum
Burnuma çok dokunma ihtiyacı duymuyorum yani şeklini felan bozarım diye tedirgin oluyorum ellemeye , ama temizliğini felan yaparken de herhangi bir acı duymuyorum

Persembe gunu ameliyat oldum. Agri sizi hic bir sikayetim yok. Doktorum, cok cok ince ciltlisin sislik ve morluk cok fazla olabilir dedigi halde oyle asiri sislik ve morlugum da olmadi. Hic korkmayin. Simdiden gecmis olsun.

Persembe gunu ameliyat oldum. Agri sizi hic bir sikayetim yok. Doktorum, cok cok ince ciltlisin sislik ve morluk cok fazla olabilir dedigi halde oyle asiri sislik ve morlugum da olmadi. Hic korkmayin. Simdiden gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim umarım burnunuz dilediğiniz gibi olur

Dün ameliyat oldum 1 saat içinde ayağa kalkabildim aniden midem bulandı ve resmen kan kustum ama kusmak iyi geldi saat 3 te ağrı kesici yapıldı birde gece 11 de ondan dolayı çok ağrım vardı diyemem sabahında ağrım vardı fakat katlanılmayacak şekilde değildi hemşireler zerre kadar ilgilenmedi ne ağrı kesici yaptılar gece 11 den sonra nede yanıma gelip ateşime baktılar burun önündeki bandajı sadece 1 kez değişti sabaha kadar doldu o gazlı bez pansumancı gelmeden yapamayız denildi neyseki arkadaşım bandaj bulup değiştirdi ve beni rahatlattı bugün taburcu oldum eve geldim ağrı kesicilerimi aldım uzanıyorum ve katlanılmayacak bi ağrı sızı yok ameliyattan benim gibi çekinen arkadaşlar varsa diye bu entry yazıyorum

Ameliyatımın üstünden 35 gün geçti ve burnumun ucu düştü gülünce özellikle belli oluyor acaba hala düşmeye devam eder mi böyle sorun yaşayıp düzelen var mı

Back
X