Burun estetiği sonrası bakışlar

babyruby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
6
1
1
22
Merhaba burun estetiği sonrası 7. haftam hala burnumda, göz kapaklarımda ödemlerim var sorun gözlerim eskiden çekikti şuan yuvarlak, küçük, ayrık ve çökük gibi duruyorlar bu geçici mi lütfen cevaplayın psıkolojım tamamen bozulmuş durumda bakışlarım değişti resmen o eski gözlerim yok sadece burnum değişsin istemiştim gözlerim değil

Aynı şey benim de başıma geldi.

Göz şekli burun estetiği sonrası genelde değişiyor. Benim kardeşim de yaptırdı ve estetik sonrası gözleri çekikleşti o şekilde kaldı. Ama sizde ödem varmış. Ödemi atmasını bekleyin.

Göz şekli burun estetiği sonrası genelde değişiyor. Benim kardeşim de yaptırdı ve estetik sonrası gözleri çekikleşti o şekilde kaldı. Ama sizde ödem varmış. Ödemi atmasını bekleyin.
Evet aslında burnuma ödem bandı taktıgımda gözlerimin o görüntüsü azalıyor gibi. Göz pınarlarım hizzasında ödemlerim var hala çünkü . Keşke benim de çekikleşseydi Düzelir umarım

Merhaba bende 3 ay önce ameliyat oldum ama ilk zamanlar yüzümdeki ödem indikten sonra sıkıntı olmadı şuan gözlerim aynı duruyor sizin daha çok yeni düzelir üzülmeyin
Bende önden kanat yerleri geniş diye onu kafama takıyorum bazen
İnşallah ödem yüzündendir daha daralmasını bekliyorum ama beklemekten başka çaremiz yok

kanatların genişliği bende de aynı durumda ödemden merak etmeyin zaman geçtikçe daralıp minikleşicek burnunuz

kanatların genişliği bende de aynı durumda ödemden merak etmeyin zaman geçtikçe daralıp minikleşicek burnunuz
İnşallah öyle olur bu iş sabır işi valla
Kalın ciltli olmak dezavantaj ama beklemekten başka çare yok
İnşallah istediğimiz sonuçları alırız

İnşallah öyle olur bu iş sabır işi valla
Kalın ciltli olmak dezavantaj ama beklemekten başka çare yok
İnşallah istediğimiz sonuçları alırız
Düzeliyor düzeliyor merak etmeyin benimde 4 ay felan bir tuhaftı sonra yavaş yavaş normale döndü. Bakışlarım felan aşırı değişmişti gözlerim çökmüştü içine sanki. İçiniz rahat olsun 6. Ay herşey daha iyi oluyor

Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…