evet biliyorum bu konuda sorunum yok zaten burnumla alakasız göz yapımın değişmesi malesef ki sorunum ödemden mi böyle bilmiyorumBurnunuzun 1 sene de oturacağı konusundan bilgilendirilmediniz mi ?
E yani doğal olarak ödem varsa ondandır . Relax olun zamana bırakınevet biliyorum bu konuda sorunum yok zaten burnumla alakasız göz yapımın değişmesi malesef ki sorunum ödemden mi böyle bilmiyorum
umarım dediğiniz gibidir göz şeklim yüzümde en sevdiğim yerdi çünküE yani doğal olarak ödem varsa ondandır . Relax olun zamana bırakın
Aynı şey benim de başıma geldi.Merhaba burun estetiği sonrası 7. haftam hala burnumda, göz kapaklarımda ödemlerim var sorun gözlerim eskiden çekikti şuan yuvarlak, küçük, ayrık ve çökük gibi duruyorlar bu geçici mi lütfen cevaplayın psıkolojım tamamen bozulmuş durumda bakışlarım değişti resmen o eski gözlerim yok sadece burnum değişsin istemiştim gözlerim değil
geçmedimi peki hiçAynı şey benim de başıma geldi.
Evet aslında burnuma ödem bandı taktıgımda gözlerimin o görüntüsü azalıyor gibi. Göz pınarlarım hizzasında ödemlerim var hala çünkü . Keşke benim de çekikleşseydiGöz şekli burun estetiği sonrası genelde değişiyor. Benim kardeşim de yaptırdı ve estetik sonrası gözleri çekikleşti o şekilde kaldı. Ama sizde ödem varmış. Ödemi atmasını bekleyin.
İnşallah canım.Evet aslında burnuma ödem bandı taktıgımda gözlerimin o görüntüsü azalıyor gibi. Göz pınarlarım hizzasında ödemlerim var hala çünkü . Keşke benim de çekikleşseydiDüzelir umarım
Biraz daha düzeldi burun oturdukça ama asla eskisi gibi olmadıgeçmedimi peki hiç
kanatların genişliği bende de aynı durumda ödemden merak etmeyin zaman geçtikçe daralıp minikleşicek burnunuzMerhaba bende 3 ay önce ameliyat oldum ama ilk zamanlar yüzümdeki ödem indikten sonra sıkıntı olmadı şuan gözlerim aynı duruyor sizin daha çok yeni düzelir üzülmeyin
Bende önden kanat yerleri geniş diye onu kafama takıyorum bazen
İnşallah ödem yüzündendir daha daralmasını bekliyorum ama beklemekten başka çaremiz yok
İnşallah öyle olur bu iş sabır işi vallakanatların genişliği bende de aynı durumda ödemden merak etmeyin zaman geçtikçe daralıp minikleşicek burnunuz
Düzeliyor düzeliyor merak etmeyin benimde 4 ay felan bir tuhaftı sonra yavaş yavaş normale döndü. Bakışlarım felan aşırı değişmişti gözlerim çökmüştü içine sanki. İçiniz rahat olsun 6. Ay herşey daha iyi oluyorİnşallah öyle olur bu iş sabır işi valla
Kalın ciltli olmak dezavantaj ama beklemekten başka çare yok
İnşallah istediğimiz sonuçları alırız
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur sabırla bekliyorumDüzeliyor düzeliyor merak etmeyin benimde 4 ay felan bir tuhaftı sonra yavaş yavaş normale döndü. Bakışlarım felan aşırı değişmişti gözlerim çökmüştü içine sanki. İçiniz rahat olsun 6. Ay herşey daha iyi oluyor
Şuan nasıl pekiAynı şey benim de başıma geldi.
İlk baştaki kadar kötü değil ama eski halime kıyasla çok kötü. Yüzümde güzel olan tek şey gözlerimdi. Onu da kaybettimŞuan nasıl peki
Berbat haldeyim ya fareye benzedimİlk baştaki kadar kötü değil ama eski halime kıyasla çok kötü. Yüzümde güzel olan tek şey gözlerimdi. Onu da kaybettim
Beni görseniz halinize şükredersiniz. Fotomodel gibi bir yüzüm varken yüzüne bakılmayacak birine dönüştümBerbat haldeyim ya fareye benzedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?