Burun estetiği sonrası başka bir estetik olmak

Cherrywoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
126
26
98
28
Burun estetiği olalı tam 1 ay oldu yüze yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum da ne kadar beklenmesi gerek ödemlerin baya var cunki yağ enjeksiyonu ne kadar süre sonra yaptırılabilir bilgisi olan varmı

Burun estetiği olalı tam 1 ay oldu yüze yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum da ne kadar beklenmesi gerek ödemlerin baya var cunki yağ enjeksiyonu ne kadar süre sonra yaptırılabilir bilgisi olan varmı
Yüzdeki şişliklerin geçmesi gerekiyor. bence 3-4 ay beklemek gerekiyor.yağ enjeksiyonunu araştırdınız mı ben bu forumda çok olumsuz yorum okudum doktora karar verdiniz mı

Yüzdeki şişliklerin geçmesi gerekiyor. bence 3-4 ay beklemek gerekiyor.yağ enjeksiyonunu araştırdınız mı ben bu forumda çok olumsuz yorum okudum doktora karar verdiniz mı
Evet canım ama eski tip yağ enjeksiyonlarından sorun oluyormus Suan yeni teknikte yağı baya inceltiyorlarmış mikro yağ enjeksiyonu yada diğer ismi nano yağ enjeksiyonu bende kötü seyler okumuştum yağın tek bir yere toplandığı topak olduğu suratta bezeler ve yumru gibi görüntü bıraktığı ama eski yöntemde olma olasılığı varmış ve doktorun mahareti tabi canım :)

Tabi daha iyi yapılıyordur artik. bende burnuma yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemem kendiliğinden erime ihtimali yok iyi omazsa öyle kalıyor.geçici dolgu daha guvenilir geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…