Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 53. Gunum canim burun ucum dedgn gibi bi tarafi duz diger tarafinda bi sertlk var cikinti gibi. Ama ben bastirnca sanki duzelyo gibi sonra cikiyo. Doktora sormustum o tarafinda daha fazla islem oldu bide burnun kalin 5 6 ay beklemen lazim dedi ama sanki bende inmez diye dusunyorm. Senin burun ucundami ust kismindami
Benim de 53. Gunum canim burun ucum dedgn gibi bi tarafi duz diger tarafinda bi sertlk var cikinti gibi. Ama ben bastirnca sanki duzelyo gibi sonra cikiyo. Doktora sormustum o tarafinda daha fazla islem oldu bide burnun kalin 5 6 ay beklemen lazim dedi ama sanki bende inmez diye dusunyorm. Senin burun ucundami ust kismindami
Sizin doktorunuz kimdi acabaBenim de 53. Gunum canim burun ucum dedgn gibi bi tarafi duz diger tarafinda bi sertlk var cikinti gibi. Ama ben bastirnca sanki duzelyo gibi sonra cikiyo. Doktora sormustum o tarafinda daha fazla islem oldu bide burnun kalin 5 6 ay beklemen lazim dedi ama sanki bende inmez diye dusunyorm. Senin burun ucundami ust kismindami
canım bastırınca iniyosa gider o uzun sürsede gider korkmaBenim de 53. Gunum canim burun ucum dedgn gibi bi tarafi duz diger tarafinda bi sertlk var cikinti gibi. Ama ben bastirnca sanki duzelyo gibi sonra cikiyo. Doktora sormustum o tarafinda daha fazla islem oldu bide burnun kalin 5 6 ay beklemen lazim dedi ama sanki bende inmez diye dusunyorm. Senin burun ucundami ust kismindami
İnşallah canm ya. Burun ucum cok sis hala top gibi valla cildircamcanım bastırınca iniyosa gider o uzun sürsede gider korkma
İnşallah canm ya. Burun ucum cok sis hala top gibi valla cildircam![]()
Peki sivrilesmeye basladımı. :)Sislikteb top gibi duruyo benimde henüz 1 bucuk ay gecti gittikce iniyor!
Peki sivrilesmeye basladımı. :)
HaYir ondan ziyade burun ucu düz olmus ya hafif kalkik olsun istemistim birde hafif kavis!
hic ama öyle durmuyo ucu kalkarmi sislikler inince? Resimlerde bilirtmistim türkcem az oldugu icin doktor bakti bisi demedi tasarimda ucu hafif kalkik duruyodu ,burda niye öyle degil ya iyice yedim bitirdim kendimi istedigimi sonucu almamak ne zor bisey yainsani bulamina sokuyor inaninki ! Düz burundan hep korkuyodum basima geldi
![]()
bende kalkık istedim benimde kalkıklıgı indi ve düzlesiyor sanki. Belki sisliikler tamamen inince daha kalkık ve kavisli durur diye kendimi avutuyorum.HaYir ondan ziyade burun ucu düz olmus ya hafif kalkik olsun istemistim birde hafif kavis!
hic ama öyle durmuyo ucu kalkarmi sislikler inince? Resimlerde bilirtmistim türkcem az oldugu icin doktor bakti bisi demedi tasarimda ucu hafif kalkik duruyodu ,burda niye öyle degil ya iyice yedim bitirdim kendimi istedigimi sonucu almamak ne zor bisey yainsani bulamina sokuyor inaninki ! Düz burundan hep korkuyodum basima geldi
![]()
Insallah yaa evet kemerin alindigi yerde öyle benimde bastirinca elime kemik geliyor ama bastirdiktan sonra böyle geçiyor gibi ilk günlere göre daha bir indi gibi ama bilmiyorum beni korkutuyor: (bastırınca iniyosa korkmayııın geçer kemik kıkırdak olsa bastırınca gitmez çünkü. bazen böyle bir yerde su toplanırmış özellikle kemerin alındığı yerlerde
Ben canım benBenimde burnumun üst kısmında hafif bir çıkıntı var gibi 40 gün oldu sanki sol tarafim daha düz sag tatafim daha şiş gibi benimde boyle biraz bastırınca iniyor gibi insallah şişliktir de iner cok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mi acaba