burun estetigi sonrası bir taraf daha fazla törpülenmiş gibi

Ben canım ben :KK43: Bu durumu yazmadığım yer kalmadı galiba :KK70: benim burun ucumda bi tarafta çıkıntı var bastırınca yumusyomus gbi olup geri geliyor. Benimde 56. günüm :KK43: Ayırca burun ucum hala top gibi ve cok büyük
Benimde burun ucum top gibi ama beni rahatsız etmiyor benim çıkıntı sırt kısmında insallah gecer ikimizinde cok kafaya takiyorum benimde ayni sekilde bastırınca bir an iniyor gibi sonra hemen çıkıyor

Benimde burun ucum top gibi ama beni rahatsız etmiyor benim çıkıntı sırt kısmında insallah gecer ikimizinde cok kafaya takiyorum benimde ayni sekilde bastırınca bir an iniyor gibi sonra hemen çıkıyor
İnşallah canım sırt kısmı ise gecme ihtimali daha kolay. Benimde hafif vardı masajla onlar gecti

İnşallah canım sırt kısmı ise gecme ihtimali daha kolay. Benimde hafif vardı masajla onlar gecti
Ya keşke masajla gececek olsa doktorum nedense masajda vermedi kendimde yapmaya korkuyorum vermediyse bir bildigi vardır elbet diye keske verseydi belki surekli bastırıp masaj yapsaydim gecerdi

Jaa benimde ucumda istedigim gibi kalkik degil kemik cikintisida gözümün altinda var sislikler inince dahada belli oluyo !!off kaldirmak icinde kulak kikirdagi lazim olabilir deniliyor allahim ya nebicim kadermis bi annem öldü birde burnum istedigim gibi degil allah beni niye sürekli böyle imtihanlarda geciriyo anlamis deglim ! tekrar huzurum gelsin diye ameliyati oldum bi baktim tam tersi cikti!

Jaa benimde ucumda istedigim gibi kalkik degil kemik cikintisida gözümün altinda var sislikler inince dahada belli oluyo !!off kaldirmak icinde kulak kikirdagi lazim olabilir deniliyor allahim ya nebicim kadermis bi annem öldü birde burnum istedigim gibi degil allah beni niye sürekli böyle imtihanlarda geciriyo anlamis deglim ! tekrar huzurum gelsin diye ameliyati oldum bi baktim tam tersi cikti!

bende kalkık istedim benimde kalkıklıgı indi ve düzlesiyor sanki. Belki sisliikler tamamen inince daha kalkık ve kavisli durur diye kendimi avutuyorum.

Ja baskasi düz burun begenebilir ama benim hosuma gitmiyor burun hic istemedigim gibi oldu uzun birde düz ! en korltugum burun özlikle resimde göstermistim :(

Back
X