Burun estetiği sonrası bozulan psikolojim

Merhaba arkadaşlar ben de 13 Şubat'ta ameliyat oldum. Sorunum burun ucunun düşüklüğüydü. Gülünce öne doğru sivreliyordu ve burun deliklerim büyük olduğu için hiç hoş bir görüntü olmuyordu. Estetik amaçlı olarak sadece burun ucumu kaldırttim. İki kasımın arasındaki kısım zaten kemiklidir çok değil ama oraya hiç dokundurtmadim. Zaten kemikliydi ve şişlik olunca çok kötü görünüyor. 23 Nisan'da çok yakın birinin düğünü var o zamana kadar burnun ucunun top gibi olmasını falani dolabı geçtim o iki kasımın arasındaki şişlik iner mi acaba? Yaklaşık 2 buçuk ay sonra yani? Şu an için iyi gibi çok şükür tek sorunum bu ve bariz çok kötü bir durumla karsilasmadiktan sonra bir daha asla dusunmem.

bana da özelden atarmıısnız foto

ben de 6 gün önce oldum. kaşlarımın arası kalın ve ucu da çok kalkık gerçekten. burun deliklerim karşıdan karşıdan gözüküyor. benim de psikolojim bozuldu. gerçekten böyle kalmayacak değil mi? iniyor yani o burun ucu ve inceliyor da

sizin burnunuz ne durumda bende önden düşük görünmesinden şikayetçiyim önden bakıcınca ucu aşağıda gibi duruyor bu da beni rahatsiz ediyor benim tek şikayetim burun ucunun düşük olmasıydı zaten burun ucunu kaldırınca kanatlarını da küçültmüş cok açıldı delikler dedi ama burum ucu kalkık durmuyor son durumunuzu bana söyleyebilir miniz

O haliyle bu hali arasındaki farkı atar mısınız rica etsem.

Merhaba ilk gunlere gore iyi ama yine de dusuk

siz kime ameliyat olmustunuz, ben de doktor arayisindayim?

Merhaba benimde çok kalkık 40 günü geçti indi mi sizin?

Bence de revizyon ihtiyacı varmı sorusu için en azından 3ay bekleyin. sonra da cevap evet ise bu konuda tecrübeli bir cerrah arayın. çünküüüüü.... revizyon çok daha zor

foto atabilir misiniz ben de gun aldim ameliyat icin ama onden nasi olacagini pc de gostermedi bi yandan gosterdi...Allahim pisman etmesin ben de kalkik istemiyorum ama mecbur azck kalkik olcak dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…