bana da özelden atarmıısnız fotoFotoğraf attım size... umarım ben de en kısa zamanda mutlu zamanlarıma geri dönebilirim. Şu an daha bir hafta olmasına rağmen bir yıl oldu gibi geliyor. Aklımda burnumu alçısız bandajsız gördüğüm andan başka bir şey yok maalesef
Yeni güncelleme... :) Bugün ameliyatımın 16.günü bitti ve burnum düzelmeye başladı. 13.günde mutsuzluk mesajı atan ben 16.gün sonunda mutlu olduğumu söylüyorum. :) Tabii ki hala şişlik var ama artık şu halini gördükten sonra o kadar mutluyum ki, umut depoladım :) Burnunuz inecek ve incelecek diyenlere inanın. :)))
Ayyy valla bende düşük olmasından şikayetçiyim. Ama ben kolay kolay inmeyen burun duymadım. Bir sure sonra daha doğal bir burun oluyor. Ama sonradan kalkan olmuyor maalesef.insanlar eskiden daha kalkikti filan diyor. Ama emin olun daha cok erken. Ameliyatın ilk gününden beri elinden ayna ve telefon düşürmeyen ben soyluyorsam bunu inanın. Ve sizi de anlıyorum. Doktorumuz kimdi?
Ayyy valla bende düşük olmasından şikayetçiyim. Ama ben kolay kolay inmeyen burun duymadım. Bir sure sonra daha doğal bir burun oluyor. Ama sonradan kalkan olmuyor maalesef.insanlar eskiden daha kalkikti filan diyor. Ama emin olun daha cok erken. Ameliyatın ilk gününden beri elinden ayna ve telefon düşürmeyen ben soyluyorsam bunu inanın. Ve sizi de anlıyorum. Doktorumuz kimdi?
sizin burnunuz ne durumda bende önden düşük görünmesinden şikayetçiyim önden bakıcınca ucu aşağıda gibi duruyor bu da beni rahatsiz ediyor benim tek şikayetim burun ucunun düşük olmasıydı zaten burun ucunu kaldırınca kanatlarını da küçültmüş cok açıldı delikler dedi ama burum ucu kalkık durmuyor son durumunuzu bana söyleyebilir minizAyyy valla bende düşük olmasından şikayetçiyim. Ama ben kolay kolay inmeyen burun duymadım. Bir sure sonra daha doğal bir burun oluyor. Ama sonradan kalkan olmuyor maalesef.insanlar eskiden daha kalkikti filan diyor. Ama emin olun daha cok erken. Ameliyatın ilk gününden beri elinden ayna ve telefon düşürmeyen ben soyluyorsam bunu inanın. Ve sizi de anlıyorum. Doktorumuz kimdi?
O haliyle bu hali arasındaki farkı atar mısınız rica etsem.Yeni güncelleme... :) Bugün ameliyatımın 16.günü bitti ve burnum düzelmeye başladı. 13.günde mutsuzluk mesajı atan ben 16.gün sonunda mutlu olduğumu söylüyorum. :) Tabii ki hala şişlik var ama artık şu halini gördükten sonra o kadar mutluyum ki, umut depoladım :) Burnunuz inecek ve incelecek diyenlere inanın. :)))
Merhaba ilk gunlere gore iyi ama yine de dusuksizin burnunuz ne durumda bende önden düşük görünmesinden şikayetçiyim önden bakıcınca ucu aşağıda gibi duruyor bu da beni rahatsiz ediyor benim tek şikayetim burun ucunun düşük olmasıydı zaten burun ucunu kaldırınca kanatlarını da küçültmüş cok açıldı delikler dedi ama burum ucu kalkık durmuyor son durumunuzu bana söyleyebilir miniz
6. Ayda dr yeniden burun ucunu kaldırma ameliyatını yapacağını söyledi çok basit ufak bi islem dedi ben çok stres oldum tekrar sis bi burun tekrar ödem çok bunaldimMerhaba ilk gunlere gore iyi ama yine de dusuk
Aynisi bende de olacak biliyormusunuz. Ama bende cok stresliyim6. Ayda dr yeniden burun ucunu kaldırma ameliyatını yapacağını söyledi çok basit ufak bi islem dedi ben çok stres oldum tekrar sis bi burun tekrar ödem çok bunaldim
Sizdeki durum nedir peki burun ucu kaldırılana miAynisi bende de olacak biliyormusunuz. Ama bende cok stresliyim
siz kime ameliyat olmustunuz, ben de doktor arayisindayim?Aynıı durumu yasıyorum canım bende eskiden kendimi çok beğeniyodum ameliyat oldum şimdi önden o kadar beter bi hal aldıki burnum hem delikleri karsıdan görünüyo hemde esiden incecikti şimdi burun sırtım yok resmen..5ay oldu ben olalı ilk aylar intihar derecesine geldim psikologlara mı gitmedim sakinleştiriciler mi kullanmadım. 1 yılım çöpe gitti şuan benim ve 1 yıl tamamlanınca nolcak bakalım bi değişim olcakmı bilmiyorum ama inşallah seninde istediğin gibi olur en kısa zamanda sadece şunu söyliyim ilk ayla şuan arasında fark var ama beni rahatsız eden şey kalkıklık ve kalınlık olduğu için değişmedi
Merhaba benimde çok kalkık 40 günü geçti indi mi sizin?ben de 6 gün önce oldum. kaşlarımın arası kalın ve ucu da çok kalkık gerçekten. burun deliklerim karşıdan karşıdan gözüküyor. benim de psikolojim bozuldu. gerçekten böyle kalmayacak değil mi? iniyor yani o burun ucu ve inceliyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?