Burun estetiği sonrası bozulan psikolojim

Lailaleyl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
35
13
1
33
Yeni güncelleme... :) Bugün ameliyatımın 16.günü bitti ve burnum düzelmeye başladı. 13.günde mutsuzluk mesajı atan ben 16.gün sonunda mutlu olduğumu söylüyorum. :) Tabii ki hala şişlik var ama artık şu halini gördükten sonra o kadar mutluyum ki, umut depoladım :) Burnunuz inecek ve incelecek diyenlere inanın. :)))

Son düzenleme:
Dün diyorsunuz hanımefendi : ) 1 gün olmuş size nasıl birşey bekliyorsunuz,burnunuzun kendini toparlaması için aylara ihtiyacı var

Dün diyorsunuz hanımefendi : ) 1 gün olmuş size nasıl birşey bekliyorsunuz,burnunuzun kendini toparlaması için aylara ihtiyacı var
Alçı çıktığında görüntüden çok memnun olanlar var. Doktorun yaptığı burunlar bu kadar kalkık değil. Benimki neden böyle anlayamıyorum :( Böyle bir şey beklemiyordum dolayısıyla şoku bir türlü atlatamıyorum :’(

Aynı durumdayız. Doktorların doğal olanı bozmak istemelerini anlamıyorum. Ne biçim doktor bunlar? Revizyon olcan sen de benim gibi sanırsam gerçi ben de olmadım daha çok yeni 2 ay oldu.

Özelden mesaj attım size :KK43:
Ayyy valla bende düşük olmasından şikayetçiyim. Ama ben kolay kolay inmeyen burun duymadım. Bir sure sonra daha doğal bir burun oluyor. Ama sonradan kalkan olmuyor maalesef.insanlar eskiden daha kalkikti filan diyor. Ama emin olun daha cok erken. Ameliyatın ilk gününden beri elinden ayna ve telefon düşürmeyen ben soyluyorsam bunu inanın. Ve sizi de anlıyorum. Doktorumuz kimdi?

Ayyy valla bende düşük olmasından şikayetçiyim. Ama ben kolay kolay inmeyen burun duymadım. Bir sure sonra daha doğal bir burun oluyor. Ama sonradan kalkan olmuyor maalesef.insanlar eskiden daha kalkikti filan diyor. Ama emin olun daha cok erken. Ameliyatın ilk gününden beri elinden ayna ve telefon düşürmeyen ben soyluyorsam bunu inanın. Ve sizi de anlıyorum. Doktorumuz kimdi?
Özel mesaj attım size. Şu an doktorun adını vermek istemiyorum burada. Çok erken yorum yapıp doktorun adını karalamak istemem. Şu an bu konuyu açma amacım benimle aynı durumda olup düzenlerden bilgi almak istemem. Morale çok ihtiyacım var çünkü..

Özel mesaj attım size. Şu an doktorun adını vermek istemiyorum burada. Çok erken yorum yapıp doktorun adını karalamak istemem. Şu an bu konuyu açma amacım benimle aynı durumda olup düzenlerden bilgi almak istemem. Morale çok ihtiyacım var çünkü..
Doğru haklısınız. Ama bir çok dönüş olacağına eminim size. Merak etmeyin.

Kendini öyle görmen cok normal bende de nerdeyse bir ay oldu alisana kadar ama simdi cok mutluyum. Sisliklerden dolayi burnun cok kalkik gözüküyor ve daha yüzüne oturmadi, hic endiselenme. Istersen özelden burnunun resmini özelden yollayabilirsin, yabanci insanlar sanirim en iyi objektif yorumlar yaparlar

Kendini öyle görmen cok normal bende de nerdeyse bir ay oldu alisana kadar ama simdi cok mutluyum. Sisliklerden dolayi burnun cok kalkik gözüküyor ve daha yüzüne oturmadi, hic endiselenme. Istersen özelden burnunun resmini özelden yollayabilirsin, yabanci insanlar sanirim en iyi objektif yorumlar yaparlar
Fotoğraf attım size... umarım ben de en kısa zamanda mutlu zamanlarıma geri dönebilirim. Şu an daha bir hafta olmasına rağmen bir yıl oldu gibi geliyor. Aklımda burnumu alçısız bandajsız gördüğüm andan başka bir şey yok maalesef :(

Benimde üç ay oldu hala alışamadım moralini bozma kendine bir yıl zaman vermen gerekiyor bir yılda anca oturuyor

Aynıı durumu yasıyorum canım bende eskiden kendimi çok beğeniyodum ameliyat oldum şimdi önden o kadar beter bi hal aldıki burnum hem delikleri karsıdan görünüyo hemde esiden incecikti şimdi burun sırtım yok resmen..5ay oldu ben olalı ilk aylar intihar derecesine geldim psikologlara mı gitmedim sakinleştiriciler mi kullanmadım. 1 yılım çöpe gitti şuan benim ve 1 yıl tamamlanınca nolcak bakalım bi değişim olcakmı bilmiyorum ama inşallah seninde istediğin gibi olur en kısa zamanda sadece şunu söyliyim ilk ayla şuan arasında fark var ama beni rahatsız eden şey kalkıklık ve kalınlık olduğu için değişmedi

Aynıı durumu yasıyorum canım bende eskiden kendimi çok beğeniyodum ameliyat oldum şimdi önden o kadar beter bi hal aldıki burnum hem delikleri karsıdan görünüyo hemde esiden incecikti şimdi burun sırtım yok resmen..5ay oldu ben olalı ilk aylar intihar derecesine geldim psikologlara mı gitmedim sakinleştiriciler mi kullanmadım. 1 yılım çöpe gitti şuan benim ve 1 yıl tamamlanınca nolcak bakalım bi değişim olcakmı bilmiyorum ama inşallah seninde istediğin gibi olur en kısa zamanda sadece şunu söyliyim ilk ayla şuan arasında fark var ama beni rahatsız eden şey kalkıklık ve kalınlık olduğu için değişmedi

Eğer durum sizi bu kadar üzüyorsa , iyi bir doktor bulup tekrar ameliyat olmak lazım. Zaten psikoloji hazır olmadan bu ameliyata girmemek lazımmış, bunu anladım. İnşaAllah düzelirsiniz merak etmeyin. Zaten kimse sizin kadar farketmiyordur ama insan kendinde olunca takıyor kafaya işte.

Benim de burnum öyle görünüyordu şuan hafif kalkık o da ben istediğim için . Bu kadar evhamlanıp kendinizi yıpratmayın .ameliyat oldunuz tabiki şişlik olacak

Sipariş burunla ameliyat olmamak daha iyi
Sanırım epeyce pişman olmuşsunuz
Olacak olanlarda cayar inşallah
Çok büyük üzüntü

Merhaba kızlar ben ameliyat olalı bir hafta oldu. Burnumda deviasyon ve et sorunu vardı.Hazır bunları yaptırmışken burnumdaki kemeri de aldırayım diye düşünüyordum. Büyük bir kemer de değildi sadece yan profilden beni rahatsız ediyordu ve burun ucu düşüklüğüm de yoktu. Önden bakınca burnumdan çok çok memnundum. Burun deliklerim küçücük zaten.Burnum da oldukça küçüktü ve yüzüme yakışıyordu sadece yan profilden kemer güzel değildi işte... Gelelim sadede. Doktora gittiğimde burnumun kaldırılmasını istemediğimi, zaten düşük de olmadığını,sadece kemerin gitmesini istediğimi söyledim.Hatta dedim ki “Benim burnum birazcık kaldırılsa domuz burnuna benzer”. Doktor da aksine burnumun ucunun kemerden dolayı düşük olduğunu söyledi. Böyle demesine rağmen ben bence değil dedim. Ama bunu yapmazsa sonuçtan ikimizin de memnun kalmayacağını söyledi ve ben de siz daha iyi bilirsiniz tabii ki dedim. Ve ameliyata girdim sonunda. Burnum kalkık görünüyordu ameliyat sonrası. Ama belli olmuyordur dedim alçıdan.Dün alçı ve bandaj çıktı ve aynaya baktığımda o kadar şok oldum ki. Aynada resmen ben değil çirkin , domuz burunlu bir kız vardı. :KK43: Burnum aşırı kalkık ve kısaydı. Eski tatlı burnumdan eser yoktu. Buna rağmen doktor ve hemşiresi çok güzel filan dediler.Tabii ki böyle ikna etmeye çalışır gibi yapmaları beni daha da şüphelendirdi. Benim o sırada dilim tutuldu zaten tek diyebildiğim “böyle havada kalmayacak değil mi oldu?” Doktor bundan sonra fazla bir şey demedi. “Şişlikler inecek” ve “Konuştuğumuz gibi yaptım, eskisi gibi oldu zaten” dedi. Ben dünden beri ağlıyorum.Burnumdan başka bir şey düşünemez hale geldim. Doktor bandajladı ve bir hafta sonra çıkarmamı söyledi. Arkadaşlarım iner filan diyor ama benim bu burnumun ineceğini aklım almıyor bu halde işe nasıl döneceğime dair hiçbir fikrim yok.Ameliyat öncesi kendimi güzel bulurdum hayatımda ilk defa kendimi çok çirkin hissediyorum ve bu bandajla yaşamak istiyorum bir ömür boyu. Burnum kısacık yüzüm zayıf ve uzun. Bu ameliyata o kadar para verdim ki... Hatta arkadaşımdan borç bile aldım. Benim durumu yaşayanlar var mı? Ameliyat sonrası bakıyorum kimsenin burnu benimki gibi kalkık değil. Doktorun ameliyat öncesi sonrası fotolarına bakıp beğeniyordum ama şu an anladım ki fotoğrafların çoğu yandan. Önden fotoğraf o kadar az ki. Ama esas problem önden görünüş zaten. Kafayı sıyırmak üzereyim. :KK43: Kalkık isteseydim bu kadar gam yemezdim. Şimdi kalkık, kısa, şişko ve abartılı derecede çirkin bir burnum var.Sürekli dua ediyorum. Psikiyatristlik olmam yakın gibi :KK43: bu arada doktorum KBB doktoru ama estetik konusunda yurtdışında eğitim almış birisi... Bu halde olup da burnu şişlikler filan inince düzelen var mı? Benim yüzümde şişlik olmadı kemiği kırmadıkları için sadece göz altlarım sarardı ve burun sırtımda ödem var.
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım 1. Haftam ve neler yaşadığımı anlatamam.. eski halimi istiyorum eski yüzümü istiyorum diye diye ağladım ama şuna daha iyiyim morluklar şişlikler indikçe biraz eski simamı gördükçe daha iyi oldum. Ben burnumu havuza çarptım ve kıkırdağım şişti yamuldu. 6 ay geçti üstünden be yamulmaya devam etti. Çok doktorla görüştüm Muhammet pamukçu muhteşem bir doktor. Bir tek o içime sindi. Önemli olan ne kadar prof olması değil sizi anlayabilmesi ve kafasına göre iş yapmaması.. Ameliyattan sonra benim de karşıdan burun deliklerim gözüküyordu şuan 1. Haftam hala alçı var ama artık aynadan bakınca bile çok az gözüküyor benimde yüzüm çok ince ve zayıf uzun burun yakışır yüzüme. Doktorlar ameliyat esnasında merak etme her şeyi milimetrik ayarlıyorlar burnun ister istemez aşağıya çökecek bir kaç ay geçsin

Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım 1. Haftam ve neler yaşadığımı anlatamam.. eski halimi istiyorum eski yüzümü istiyorum diye diye ağladım ama şuna daha iyiyim morluklar şişlikler indikçe biraz eski simamı gördükçe daha iyi oldum. Ben burnumu havuza çarptım ve kıkırdağım şişti yamuldu. 6 ay geçti üstünden be yamulmaya devam etti. Çok doktorla görüştüm Muhammet pamukçu muhteşem bir doktor. Bir tek o içime sindi. Önemli olan ne kadar prof olması değil sizi anlayabilmesi ve kafasına göre iş yapmaması.. Ameliyattan sonra benim de karşıdan burun deliklerim gözüküyordu şuan 1. Haftam hala alçı var ama artık aynadan bakınca bile çok az gözüküyor benimde yüzüm çok ince ve zayıf uzun burun yakışır yüzüme. Doktorlar ameliyat esnasında merak etme her şeyi milimetrik ayarlıyorlar burnun ister istemez aşağıya çökecek bir kaç ay geçsin
Evet ben de bu konuyu açtıktan sonra benim doktoruma ameliyat olan iki kişiyle konuştum. İkisi de benim yaşadıklarımı yaşamış ama şu an çok mutlular. Ben ameliyata girmeden önce araştırma yapmadığım için alçı çıktığında öyle bir görüntüyle karşılaşacağımı bilmiyordum ve o yüzden de aşırı panikledim. :)) 2 gün ağladım ama şu an çok iyiyim Allah’a şükür. Dışarı bile çıkıyorum, ameliyat olanlarla konuşmak çok iyi geldi. ve evet hala şiş, dokununca zaten bazı kısımlar pofuduk pofuduk, kimi taraf da semsert şişik, acayip bi şey :))) cuma günü burun bantlarını da çıkartacağım ve yine kötü bir görüntü olacak biliyorum ama bu sefer hazırlıklıyım. :D Şu süreç bir geçsin, bu konuyu güncelleyeceğim inşaAllah, şu an benim durumumda olanlar okuyup kafayı yemesin diye. :D

Bu arada benimki piezo yöntemiyle oldu ve morluk ve şişlik olmadı yüzümde. Yüzüm gayet normal, anormal olan tek şey pofuduk burnum :D ona da zaman vermem lazımmış biliyorum artık :D bir süre çirkin betty olarak takılırız sorun yok :D

Back
X