Burun estetiği sonrası burnum kısa olmuş :(

lilayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
120
19
48
Arkadaşlar merhaba. Bir ay önce burun estetiği oldum. Ve burnum küçük olmuş. fındık burunlu oldum. Bunun düzelme şansı var mı ?

Evet kıkırdak ekliyorlar. Ancak gerek var mi gerçekten. Belki de alışkın olmadığınız için siz3 değişik gelmiştir. Belki de yakışmıştır

Ve fazla kavisli sanrım. Ödem biraz inince kavis düzelir mi bilmiyorum. Bir ay oldu.

bence de güzel olmuş, hafif kalkık ve küçük. Yakışmış size

Herkes kısa olduğunu ve kavisin derin olduğunu söylüyor. Yan profilden Alnım ile aynı düzlğkte duruyor diyorlar.

Alnınız ile aynı düzlükte olmasi imkansız bence. Dumduz inmiyor cunku. Kavisli olmuş diyenlere de ben öyle istedim diyin çünkü güzel durmus. Burun deliği de düzgün öyle yukarı falan bakmıyor. Bu tarz ufak burunları çok tercih eden var. Tugce kazaz burnu gibi mesela. Moral vermek icin demiyorum ama gercekten yakismis burnunuz.

Teşekkür ederim kızlar. Eski burnum biraz ince ve uzundu. Yaptırma diyenlere eleştirmek için gün doğdu işte ödemler hızlı geçti. Alışıcam inş

Memlekete geldim. Ailem ilk kez gördü. Ve onlar da maalesef kısa ve küçük olduğunu söylediler. Çok üzüldüm. Ve revizyon için dr umla konuştum

Foto var mı acaba? Göremedim

Memlekete geldim. Ailem ilk kez gördü. Ve onlar da maalesef kısa ve küçük olduğunu söylediler. Çok üzüldüm. Ve revizyon için dr umla konuştum
Yok artık. Güzeldi o burun. Ne gerek var. Gözleri alışır. Siz beğenmediniz mi hiç

Fotoğraf görmüştüm. Ama cevap yazamamıştım o gün. Bence gayet iyi olmuş kısa olmuş diyenlerin mutlaka gözü alışacaktır. Hem uzun olmasındansa kısa olması daha iyidir diye düşünüyorum. Eğer sağlık açısından da bir problem yoksa. Bence tekrar ameliyat revizyon şu bu kendinizi yormayın ❤

Benim de gözüm alışmıyor bi türlü. Burun dudak arası mesafe uzun olduğu için daha bi kısa kalıyor

Merhaba iyi akşamlar bende burun estetiği düşünüyorum doktorunuzun adı ne ve memnun musunuz sakıncası yoksa burnunuzun resmini gönderebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…