Burun estetiği sonrası burnum kısa olmuş :(

Öncesi ve sonrası burnunuzu bana da atabilir misiniz? Benim de en çekindiğim iki şeyden biri bu. Estetik fotolarina bakinca benim gibi burnu olanlarin genelde burnu küçültülüp dudak üstü boşluğu artırılıyor ve derin kavis veriliyor. Yaptırmaktan cayarsam nedeni bu olur herhalde.

Bana da ilk zamanlar kısa geliyordu şuan 7.ayı bitirdim ve ödem gittikçe o kısalık gitti gibime geliyor en az 8ay bekleyin mutlaka 1ayda anlayamazsınız bunu

Merhaba iyi akşamlar bende burun estetiği düşünüyorum doktorunuzun adı ne ve memnun musunuz sakıncası yoksa burnunuzun resmini gönderebilirmisiniz
Bana soruyorsanız yaptığı burun berbat. Ben kısa olsun demediğim halde bana sen dedin diye yaptım diyor. Beni başka bi hastası ile karıştırmış oysa

Bana da ilk zamanlar kısa geliyordu şuan 7.ayı bitirdim ve ödem gittikçe o kısalık gitti gibime geliyor en az 8ay bekleyin mutlaka 1ayda anlayamazsınız bunu
Beklemek işkence gibi olacak. Benimkinin kısalığı değişecek durumda değil. Aksine daha da küçülecek.

Bana soruyorsanız yaptığı burun berbat. Ben kısa olsun demediğim halde bana sen dedin diye yaptım diyor. Beni başka bi hastası ile karıştırmış oysa
Evet size sormuştum doktorunuzun adı neydi bende doktor arıyorum eğer kötüyse ona gitmeyeyim yanlışlıkla burnunuzun resmini atabilirmisiniz

Bana de kısa görünüyor. Bir yıl bekle dedi doktor.
3 kere burun ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum... Burun büyümesi geçmeyen bir organımız olduğundan oturması ve tam şeklini alması 1 seneyi buluyor...

şuan uzatırsan, 1 sene sonra daha da uzayacak.. Burnun büyümesi durmuyor çünkü

isteğe göre değil yüzün şekline göre yapılır...

Doktor siz ameliyathane masasında yatarken "aaa bu hasta kısa veya bu hasta kalkık istemişti" demez diyemez...
sizin yüzünüzün ve gözlerinizin birbirine yakınlığından yola çıkarak yapar...

1 Sene sonra burnuzun tüm ödemi geçmiş olacak ve inanın beğeneceksiniz. Şuan fotograflarda olduğundan da daha ödemli ve kısa çıkar hatırlatayım

Geçmiş oldun neden 3 kez oldunuz nasıl sorunlar yaşadınız?

İnşallah dediğiniz gibi olur sabırla beklemekten başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…