Merhaba İyi akşamlar doktorunuzdan memnun musunuz tavsiye edebilirmisiniz sakıncası yoksa burnununuzun resmini gönderebilirmisinizBana da ilk zamanlar kısa geliyordu şuan 7.ayı bitirdim ve ödem gittikçe o kısalık gitti gibime geliyor en az 8ay bekleyin mutlaka 1ayda anlayamazsınız bunu
Bana soruyorsanız yaptığı burun berbat. Ben kısa olsun demediğim halde bana sen dedin diye yaptım diyor. Beni başka bi hastası ile karıştırmış oysaMerhaba iyi akşamlar bende burun estetiği düşünüyorum doktorunuzun adı ne ve memnun musunuz sakıncası yoksa burnunuzun resmini gönderebilirmisiniz
Beklemek işkence gibi olacak. Benimkinin kısalığı değişecek durumda değil. Aksine daha da küçülecek.Bana da ilk zamanlar kısa geliyordu şuan 7.ayı bitirdim ve ödem gittikçe o kısalık gitti gibime geliyor en az 8ay bekleyin mutlaka 1ayda anlayamazsınız bunu
Evet size sormuştum doktorunuzun adı neydi bende doktor arıyorum eğer kötüyse ona gitmeyeyim yanlışlıkla burnunuzun resmini atabilirmisinizBana soruyorsanız yaptığı burun berbat. Ben kısa olsun demediğim halde bana sen dedin diye yaptım diyor. Beni başka bi hastası ile karıştırmış oysa
Bende bakabilir miyim?Özelden atıyorum
3 kere burun ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum... Burun büyümesi geçmeyen bir organımız olduğundan oturması ve tam şeklini alması 1 seneyi buluyor...Bana de kısa görünüyor. Bir yıl bekle dedi doktor.
isteğe göre değil yüzün şekline göre yapılır...Bana soruyorsanız yaptığı burun berbat. Ben kısa olsun demediğim halde bana sen dedin diye yaptım diyor. Beni başka bi hastası ile karıştırmış oysa
Geçmiş oldun neden 3 kez oldunuz nasıl sorunlar yaşadınız?3 kere burun ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum... Burun büyümesi geçmeyen bir organımız olduğundan oturması ve tam şeklini alması 1 seneyi buluyor...
şuan uzatırsan, 1 sene sonra daha da uzayacak.. Burnun büyümesi durmuyor çünkü
İnşallah dediğiniz gibi olur sabırla beklemekten başka çarem yokisteğe göre değil yüzün şekline göre yapılır...
Doktor siz ameliyathane masasında yatarken "aaa bu hasta kısa veya bu hasta kalkık istemişti" demez diyemez...
sizin yüzünüzün ve gözlerinizin birbirine yakınlığından yola çıkarak yapar...
1 Sene sonra burnuzun tüm ödemi geçmiş olacak ve inanın beğeneceksiniz. Şuan fotograflarda olduğundan da daha ödemli ve kısa çıkar hatırlatayım
bana da fotoğraf atar mısınız özelden?Özelden atıyorum
sorun yaşamadım tamamen şımarıklık benimki beğenmeme:):)Geçmiş oldun neden 3 kez oldunuz nasıl sorunlar yaşadınız?
emin ol öyle olacak, daha burnunun tam oturması için sene geçmeli..İnşallah dediğiniz gibi olur sabırla beklemekten başka çarem yok
Fotoğraf paylaşır mısın bizimlesorun yaşamadım tamamen şımarıklık benimki beğenmeme:):)
3 amelyatımda da sorun yaşamadım asla
Anlıyorum iyi cesaret o zaman ne diyeyim Tekrar düşünüyor musunuz ?sorun yaşamadım tamamen şımarıklık benimki beğenmeme:):)
3 amelyatımda da sorun yaşamadım asla
ahahah bana kalsa olurum... pandemiden 2 ay önce dolgu yaptırdım burnuma şuan için kalsın artık biraz daha devam edersem burnumu elime verecekler :):):)Anlıyorum iyi cesaret o zaman ne diyeyim Tekrar düşünüyor musunuz ?
Niye dolgu yaptırdınız ? Bence de olmayın artık daha kötü sonuçlanmasınahahah bana kalsa olurum... pandemiden 2 ay önce dolgu yaptırdım burnuma şuan için kalsın artık biraz daha devam edersem burnumu elime verecekler :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?