burun estetigi sonrası burun delikleri

benim burun deliklerim de farklı biri küçük ve yamuk diğeri büyük oval :/ geçer dimi
Slm. benimde burun deliklerimde sorun var. Biri yuvarlak ve açık diğeri yassı. Gün geçtikçe daha çok belli oluyor. Benm 5. Hafta doldu. Doktor asistanı zamanla düzelir fark edilmez diyor ama ben sanmıyorum. sizin düzeldi mi acaba

Slm. benimde burun deliklerimde sorun var. Biri yuvarlak ve açık diğeri yassı. Gün geçtikçe daha çok belli oluyor. Benm 5. Hafta doldu. Doktor asistanı zamanla düzelir fark edilmez diyor ama ben sanmıyorum. sizin düzeldi mi acaba
Düzelmedi, zaten çok da farkedilmiyor

merhaba burun deliklerinizde bir gelişme oldumu acaba benimde 1 ayı geçti ve anormal fark var doktorum geccek dedi ama hiç öyle ilerlemiyor sizin son durumunuz nedir değiştimi acaba
Moralini bozmam istemem ama Maalesef düzelmediği gibi daha belirgin oldu. Eğer doktorunuzla görüşebiliyorsanız mutlaka peşine düşün. Kendi yaptıkları hatalardan dolayı ikinci ameliyat olmak zorunda kalıyoruz ve fiyat da daha pahalı oluyor. En azından düzeltme için söz alın. Ben yurtdışında olduğum için görüşme şansım yok ama sizin varsa mutlaka kullanın bu şansı.Umarım senin vücudun farklı tepkı verir ve düzelir ama benim 7 ay oldu ve ilk aydan daha vahim durumda. :(

Moralini bozmam istemem ama Maalesef düzelmediği gibi daha belirgin oldu. Eğer doktorunuzla görüşebiliyorsanız mutlaka peşine düşün. Kendi yaptıkları hatalardan dolayı ikinci ameliyat olmak zorunda kalıyoruz ve fiyat da daha pahalı oluyor. En azından düzeltme için söz alın. Ben yurtdışında olduğum için görüşme şansım yok ama sizin varsa mutlaka kullanın bu şansı.Umarım senin vücudun farklı tepkı verir ve düzelir ama benim 7 ay oldu ve ilk aydan daha vahim durumda. :KK43:
tesükkür ederim doktoruma sordum defalarca ama inecek dedi bana burun deliği yukarıya baktığı için biri burun yamuk gözüküyor fakat doktorum ısrarla sabret düzelecek güzel oldu bu operasyon dedi durdu benim revizyon sansımda yok maalesef bu durum umarım düzelir yoksa hayat boyu cok zor bu sekli :(

Benimde bugün 17. Günüm , burun deliğimin biri daha uzun biri daha yuvarlak. Yuvarlak olan kısmın burun tarafı daha şiş ayrıca. İnecektir, az bir fark. Kalacaktır diye düşünüyorum ama acaba hangi tarafa benzer onu kestiremiyorum :) tecrübesi olan var kı kızlar

Benimde ayni tatif ettigin gibi vee bi cok kisi hani 10 kisidn 6 si bariz yasiyormus bunu doktoruma sordum birbir ayni olcak diye bisey demiyorum ama odemler gittikce esitlenecek disardan bakildiginda fark edilmecek dedi odem heryerde esit olmadigi icinmis odemin fazla oldugu yerler cektirip sekli degisik gosteriyormus

Evet bende duydum ve urda da çok okuyorum. Bekleyeceğiz çok bariz belli de olsa da çaresi var kötü dusunmemeklazım :) siz ameliyat oldunuz mu

Evet benim 13.gunum oldum da konu acip foto bile attim:)
Ben cok memnunum sadece deliklerde farklilik bende de var biri yuvarlak biri olips seklinde daha baya odem var insallah duzelir duzelmesede cok takmam cunku alttan bakip incelemeyince belli olmuyo

Evet benim 13.gunum oldum da konu acip foto bile attim:)
Ben cok memnunum sadece deliklerde farklilik bende de var biri yuvarlak biri olips seklinde daha baya odem var insallah duzelir duzelmesede cok takmam cunku alttan bakip incelemeyince belli olmuyo
Düzelir daha çok yeniyiz zaten. Zor kısmı atlattık bence. Bundan sonra değişimleri izleyeceğiz. Ama ameliyat olan Yen'i tüm herkeste aynı şekil olması da enteresan :) bu da şişliklerden olma ihtimalini artıyor.

Merhabalar benim bugün 14.günüm 3.burun ameliyatım 2 si normal KBB dr u en son plastik cerrah a ameliyat oldum çok güzel bi burun yaptı ellerine sağlık hocamın ama burun delikleri aynen yazdığınız gibi strese girdim ya düzelmezse diye biri uzun biri olips şeklinde yüzde yüz düzelmesini beklemem saçmalık olur tabi ama ödem geçince inşallah çok belli olmaz.Olur mu ki Uyuyamıyorum bu yüzden

Çok uzun zaman geçmiş ama konunun üzerinden aynı durum bendede var 12.günüm sinirlerim bozuluyor burnunuz düzeldimi acaba

Back
X