S seval_85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 162 19 48 1 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi seval_85 #1 Arkadaşlar ben ameliyat oldum ve burnumda konuşurken sureklı baskı ve batıyor gırıs kısımları böyle bır şey yaşayan var mı lütfen bılgışendırısenız sevınırım
Arkadaşlar ben ameliyat oldum ve burnumda konuşurken sureklı baskı ve batıyor gırıs kısımları böyle bır şey yaşayan var mı lütfen bılgışendırısenız sevınırım
K kavinx Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2017 199 53 48 1 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi seval_85 #2 Evet ilk bi 25 gün böyle oluyor sonra hafifleyerek devam ediyor :)
S seval_85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 162 19 48 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi seval_85 #3 kavinx .!.: Evet ilk bi 25 gün böyle oluyor sonra hafifleyerek devam ediyor :) Genişletmek için tıkla... Benım 4 ay oldu ve gecmedı bu kadar uzun sürer mıkı
kavinx .!.: Evet ilk bi 25 gün böyle oluyor sonra hafifleyerek devam ediyor :) Genişletmek için tıkla... Benım 4 ay oldu ve gecmedı bu kadar uzun sürer mıkı
K kavinx Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2017 199 53 48 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi seval_85 #4 seval_85 .!.: Benım 4 ay oldu ve gecmedı bu kadar uzun sürer mıkı Genişletmek için tıkla... Doğrusu benim başta çoktu, ağzımı açıp büyük lokmalar bile alamıyordum. Ama 1 ay olmadan baya hafifledi. Herkeste iyileşme süreci farklı tabi
seval_85 .!.: Benım 4 ay oldu ve gecmedı bu kadar uzun sürer mıkı Genişletmek için tıkla... Doğrusu benim başta çoktu, ağzımı açıp büyük lokmalar bile alamıyordum. Ama 1 ay olmadan baya hafifledi. Herkeste iyileşme süreci farklı tabi
S seval_85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 162 19 48 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi seval_85 #5 kavinx .!.: Doğrusu benim başta çoktu, ağzımı açıp büyük lokmalar bile alamıyordum. Ama 1 ay olmadan baya hafifledi. Herkeste iyileşme süreci farklı tabi Genişletmek için tıkla... Kanatlarımı daraltmış doktor muhtemelen ondan kaynaklı ama gecmezse dıye çok korkuyorum
kavinx .!.: Doğrusu benim başta çoktu, ağzımı açıp büyük lokmalar bile alamıyordum. Ama 1 ay olmadan baya hafifledi. Herkeste iyileşme süreci farklı tabi Genişletmek için tıkla... Kanatlarımı daraltmış doktor muhtemelen ondan kaynaklı ama gecmezse dıye çok korkuyorum