Burun estetiği sonrası burun silmek?

ayseyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
89
6
86
31
arkadaşlar burnumu yaptıralı 3 ay olucak şuan gribim ve burnumu silmek şekline zarar verir mi? Bir de merak ettiğim şey burnum hala büyük sanki ameliyat olmamış gibiyim bu 6 ay sonunda küçülür mü? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Ben biliyorum
Benim de 3 ay oldu tam hiç bişey olmaz artık merak etme. Ben korkunç hasta oldum daha yeni iyileştim. Sen yine fazla mendille silmeye çalışma evde lavaboda temizle hafifçe. Canın acıyor mu bilmiyorum.

Şişlik normal bende ayda bir kontrole gidiyorum.
Benim burun deliklerim yeni yumuşadı burun ucum hala sert üstü de dahil ama çok normalmiş.
6 ay sonra şekli oturacak bir senede de sanki hiç ameliyat olmamış gibi hissedecekmişiz bende bekliyorum:)
Ama doktor kontrole çağırmıyor mu ya benim gelebildikçe ayda 1 gel bakalım diyo.
Hatta hastayken niye gelmedin ki temizlerdik dedi.

Hönkürerek silmeler kosarak uzaklasti :)))
aman cekerek silme sakın
Akanı sil deniz suyu sık falan
İlaçlarını al bi an evvel iyileş
Patiksiz gezme :))

Şehir dışında oldum pek gitme imkanım yok bir de burun uzunluğu hakkında bir şey dedi mi benim beklediğimden uzun oldu da burnum ama şişlikler var diyorlar nasıl inicek ya da şnmicek bilmiyorum senin nasıl uzunluğu?

Bende ameliyat oldum alti ay oldu ve burnumun ucu hala şiş tam bir yıl sonra düzelir merak etme burnunuda çok bastırmadan sil merak etme bişey olmaz endişelenmene gerek yok... Benim bandajlarım açıldiğinda burnum hafif gibiydi bir iki ay sonra oda düzeldi.. Hatta burun deliğimin teki baya bi büyük görunuyordu... Ama yinede şuanki aklim olsa ameliyat olmazdim

Fotoğraf yollayabilir misin bakayım bi ucu nasıl uzun oldu anlamadım da. Benim ucu böyle aşağı doğruydu destekleyecek kemik yokmuş o nedenle eninde sonunda daha fazla uzamaması için ameliyat gerekiyordu (babamın burun yapısıyla birebir aynı, genetik) hafif kaldırıldı benim sadece 100 derece kadar

3 aydan sonra burnun çok değişti mi hani büyüklüğünde? Benim ameliyattan sonra hemen çektiği ile şuanki burnum benzemiyor da

geç gördüm kusura bakma özelden yollasam

Eklentiler

• DCB76B9E-FF33-4301-A01D-5E93E7C44156.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 293
Sinüs rinse kit kullanabilir misin acaba ,doktoruna bor sorsana ..bide nazal nem damla ..Çok rahatlatır bu ikisi ..

Benim burnum ilk uç ay biraz eğri gibiydi hatta çok korkup pişman bile olmuştum ,tekrar doktora gittim şiş olduğu için öyle göründüğünü söyledi gerçektende öyleymiş merak etme bi alti ayi geçir ondan sonra düzeliyor. Fakat ucunda kimsenin farkedemediği ancak senin anlayacağin bir şişlik kaliyor onun geçmeside bir seneyi bulurmuş hiç endişelenme

Ben şeklinde değilim de uzun geliyor bana yani önce ki gibi o kadar ameliyat oldum diyorum ama hala aynı ailem küçülücek felan diyor ama doktor yüzüne fındık gibi burun gitmez dedi zaten ama ben aynı da dursun istemedim o uüzden moralim bozuluyor ya uzunluşu kalırsa diye teşekkür ederim :/

Korkma inanki seninki daha çok yeni bekle biraz şişlikler insin burnun güzel görünecek ilk zaman biraz kalkik duruyor sonra düzeliyor... Takıntı yapma ve sürekli burnunu düşünme zamanin oldukca biraz soğuk tampon yap...

Ben buzluğa buz dolabi poşetiyle biraz bezelye koydum o poşeti burnumun üzerine koyuyordum iyi geliyordu dene şişlik daha çabuk iniyor... Birde ödem atmak için maydonoz suyu içtim

1 sene oldu amleiyat olalai daha anca rahatladim.burun silme konusunda ama benimde sanki ilk zamanlar daha kucuktu burnum kemer yeri sanki yine belirginlesti

Bende nefes alamama probleminden ameliyat oldum hadi olmuşjen birazda şeklini düzelteyim dedim.. Sonuç hala nefes alamiyorum normal insanlar burunlari dan nefes alir ben ağzimdan nefes aliyorum dolayisıyla ağzım hep açik dolaniyorum bu durumada uyuz oluyorum

Teşekkür ederim sabredicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…