Burun Estetiği sonrası burun ucu düşmesi

Rebullavandas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
12
4
36
Arkadaşlar merhaba bugün ameliyatımın 22.günü doktorun ameliyathanede çektiği fotoğrafla alakası yok burnumun tamam ödemli diyeceksiniz fakat o kadar burun ucum düşük duruyor ki deliklerden çok çok aşağıda sizce o kısımda ödem olabilir mi yoksa 22 günde burun ucu düşer mi ?

Burun 22 gunde ameliyattan sonra ki fotosunu nazaran değişir mi. Bu kadar çabuk hem de yer çekimi desek en az 1 yıl falan gerekir. Burun ucu altında şişlik olabilir mi

Bence burun ucunun üstü sistiyse düşük gözüküyordur burnunuz. Benim de öyle, ben pek takmıyorum artık olmadı dolgu falan kaldırırız napalim :)

Resim paylaşma imkanınız var mı?

Bence kısaltılmayan ve fazla kaldırılmayan burunlarda kemer gidince burun hem daha uzun gem daha düşük görünüyor.

merhaba ;

ucu düştüyse daha da düzelmiyor yani zamanla biraz daha düşüyor açıkcası kalmasını beklemeyin

Siz oldunuz mu? Burun ucunuz mu düştü?
Ilk ameliyatimda doktorun cektigi fotorafta cok guzek ve kalkikti ama atel ciktiginda sok yasadim düşüktü doktor odem gecince toparlar dedi aksine biraz daha dustu, 1 yil sonra ucunu tekrar kendi kaldirdi suan cok memnunum

Ilk ameliyatimda doktorun cektigi fotorafta cok guzek ve kalkikti ama atel ciktiginda sok yasadim düşüktü doktor odem gecince toparlar dedi aksine biraz daha dustu, 1 yil sonra ucunu tekrar kendi kaldirdi suan cok memnunum
Dolgu ile ilgili konu açmışsınız da o yüzden merak ettim burnunuzda sorun mu var diye. Sevindim öyleyse inşallah ömürlük olsun.

Burun ucunu kaldırmak için yapılan ameliyat zor muydu yoksa ilkinden daha kolay mı geçti? Benim de burun ucum düştü doktorum 1 saatlik ameliyat ile düzelteceğini söyledi ama korkuyorum açıkçası

Burun ucunu kaldırmak için yapılan ameliyat zor muydu yoksa ilkinden daha kolay mı geçti? Benim de burun ucum düştü doktorum 1 saatlik ameliyat ile düzelteceğini söyledi ama korkuyorum açıkçası
Genel anesteziyle oldum ameliyat qma 2. Ameliyat surecim cok cok daha acisiz ve konforluydu

Benim de 24. Günüm. Ameliyathanede çekilen fotoğrafla alakası yok orada kalkık duruyordu ucu. Uç kalkık durunca sırt da kavisli gözüküyordu tabi. Ama yeni ameliyattan çıkmış bir burundu sonuçta ve deri daha yukarıda duruyordu. Şimdi derimiz yer cekiminin de etkisiyle aşağıya doğru sarkacak aynı hamile bir kadının doğum yapması gibi. Burun ucu da normal kıvama gelecek. Ben düştüğünü düşünmüyorum. İlk goruntudeki gibi dik değildir sadece. Doktor kontrolünüzü gidin bir doktor baksın. Ayrıca odemler indikten sonra burun ucu daha düşüyor diye biliyorum. Odemliyken şiş durduğu için daha dik gibi gozukebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…