- 22 Eylül 2020
- 12
- 4
- 36
- Konu Sahibi Rebullavandas
-
Resim paylaşma imkanınız var mı?Arkadaşlar merhaba bugün ameliyatımın 22.günü doktorun ameliyathanede çektiği fotoğrafla alakası yok burnumun tamam ödemli diyeceksiniz fakat o kadar burun ucum düşük duruyor ki deliklerden çok çok aşağıda sizce o kısımda ödem olabilir mi yoksa 22 günde burun ucu düşer mi ?
Ne kadar oldu sizin benimde benzer durumBence burun ucunun üstü sistiyse düşük gözüküyordur burnunuz. Benim de öyle, ben pek takmıyorum artık olmadı dolgu falan kaldırırız napalim :)
Hangi dr?Daha önce bir doktorun YouTuber hastasının burnu kısa sürede düşmüştü. Sanırım bunun süresi yok.
Siz oldunuz mu? Burun ucunuz mu düştü?merhaba ;
ucu düştüyse daha da düzelmiyor yani zamanla biraz daha düşüyor açıkcası kalmasını beklemeyin
Ilk ameliyatimda doktorun cektigi fotorafta cok guzek ve kalkikti ama atel ciktiginda sok yasadim düşüktü doktor odem gecince toparlar dedi aksine biraz daha dustu, 1 yil sonra ucunu tekrar kendi kaldirdi suan cok memnunumSiz oldunuz mu? Burun ucunuz mu düştü?
Dolgu ile ilgili konu açmışsınız da o yüzden merak ettim burnunuzda sorun mu var diye. Sevindim öyleyse inşallah ömürlük olsun.Ilk ameliyatimda doktorun cektigi fotorafta cok guzek ve kalkikti ama atel ciktiginda sok yasadim düşüktü doktor odem gecince toparlar dedi aksine biraz daha dustu, 1 yil sonra ucunu tekrar kendi kaldirdi suan cok memnunum
Cok şükür sorun yok onu kuzenim icin actim acikcasi,Dolgu ile ilgili konu açmışsınız da o yüzden merak ettim burnunuzda sorun mu var diye. Sevindim öyleyse inşallah ömürlük olsun.
Çok iyi o zamanCok şükür sorun yok onu kuzenim icin actim acikcasi,
Ilk ameliyatimda doktorun cektigi fotorafta cok guzek ve kalkikti ama atel ciktiginda sok yasadim düşüktü doktor odem gecince toparlar dedi aksine biraz daha dustu, 1 yil sonra ucunu tekrar kendi kaldirdi suan cok memnun
Burun ucunu kaldırmak için yapılan ameliyat zor muydu yoksa ilkinden daha kolay mı geçti? Benim de burun ucum düştü doktorum 1 saatlik ameliyat ile düzelteceğini söyledi ama korkuyorum açıkçasıIlk ameliyatimda doktorun cektigi fotorafta cok guzek ve kalkikti ama atel ciktiginda sok yasadim düşüktü doktor odem gecince toparlar dedi aksine biraz daha dustu, 1 yil sonra ucunu tekrar kendi kaldirdi suan cok memnunum
Genel anesteziyle oldum ameliyat qma 2. Ameliyat surecim cok cok daha acisiz ve konforluyduBurun ucunu kaldırmak için yapılan ameliyat zor muydu yoksa ilkinden daha kolay mı geçti? Benim de burun ucum düştü doktorum 1 saatlik ameliyat ile düzelteceğini söyledi ama korkuyorum açıkçası
Tampon takıldı mı acaba?Genel anesteziyle oldum ameliyat qma 2. Ameliyat surecim cok cok daha acisiz ve konforluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?