Burun estetiği sonrası Cildiyeye gidenler

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.513
13.704
448
Kızlaaar ya moralim çok bozuk. Ameliyatımın 45. günündeyim ama yüzüm berbat halde.Alnım isilik isilik oldu , birsürü minik sivilceler var. Yanaklarım kırmızı kırmızı minik sivilceler. Burnumun üstü yağ ve siyah nokta dolu. Yüzüm resmen pütür pütür oldu , çok canımı sıkıyor bu durum. Cildiyeyi mi gitsem diyorum. Krem falan verse iyi gelir diye düşünüyorum. Sizler ameliyattan sonra cildiye doktorundan yardım aldınız mı ? Deneyimlerinizi bekliyorum

Kızlaaar ya moralim çok bozuk. Ameliyatımın 45. günündeyim ama yüzüm berbat halde.Alnım isilik isilik oldu , birsürü minik sivilceler var. Yanaklarım kırmızı kırmızı minik sivilceler. Burnumun üstü yağ ve siyah nokta dolu. Yüzüm resmen pütür pütür oldu , çok canımı sıkıyor bu durum. Cildiyeyi mi gitsem diyorum. Krem falan verse iyi gelir diye düşünüyorum. Sizler ameliyattan sonra cildiye doktorundan yardım aldınız mı ? Deneyimlerinizi bekliyorum

Herkezdee ayni dert, benim suratim da ole oldu ve halen de ole olMaya devam edio bi aydayim oysa ki, nrmal
Naturel sabunlar kulan sabah aksam yika yalandirmayi onluo o kadar, kukuruutlu sabun veya yosul sabun. Cilt Doktor uc ay snraya bana randevu verdi ama nasil beklim demi

Ben canim. Ilk 3 ayimda nasilsa gecicidir diye gitmedim doktora dogal seyler denedim ama daha cok artti ve iz birakmaya basladi. 2 aydir antibiyotik tedavisi goruyorum. Ayrica jelde kullanıyorum. Baya bi duzelme oldu. Roacctune istedim ama 1 yıldan once veremem burnun oturmadan dedi...

D
Ben canim. Ilk 3 ayimda nasilsa gecicidir diye gitmedim doktora dogal seyler denedim ama daha cok artti ve iz birakmaya basladi. 2 aydir antibiyotik tedavisi goruyorum. Ayrica jelde kullanıyorum. Baya bi duzelme oldu. Roacctune istedim ama 1 yıldan once veremem burnun oturmadan dedi...
bende naturel seyler deniyorum ? Doktor ne dedin yuzun icin peki ? Antibiotik ve jel nasil bisey acaba.

Bende de aynı sorun oldu 4 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı bende başta dogal yöntemler denedim ama hiç gecmedi doktorum 1 ay önce kontrole gittiğimde cildimin cok yaglandini ve bunun bazi hastalarda olabildigini söyledi cildiyeye git dedi ve rauctane vermesin dedi kesinlikle bende cildiyeye gittim bende bana benzamycin verdi cok şükür 3 haftadir kullanıyorum baya faydası oldu

Back
X