Burun estetiği sonrası cilt bakımı?

Tenebre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
89
22
98
İzmir
Merhaba kızlar, ben ameliyat olalı 3 ay oluyor hala ödem var, doktorum da yurtdışına çıktığı için danısamıyorum. Siyah nokta temizliği yaptıracağım haliyle bastırılcak burna da :) bir sorun olur mu acaba bilgisi olan var mı şimdiden teskkürler

Merhaba kızlar, ben ameliyat olalı 3 ay oluyor hala ödem var, doktorum da yurtdışına çıktığı için danısamıyorum. Siyah nokta temizliği yaptıracağım haliyle bastırılcak burna da :) bir sorun olur mu acaba bilgisi olan var mı şimdiden teskkürler
Canım siyah noktalarını banyodan çıktığında kürdanla hafifçe bastırarak temizleyebilirsin ben öyle yapıyorum tertemiz oluyo hem de baskı olmadan çıkmış oluyolar

Canım siyah noktalarını banyodan çıktığında kürdanla hafifçe bastırarak temizleyebilirsin ben öyle yapıyorum tertemiz oluyo hem de baskı olmadan çıkmış oluyolar
Canm cevabın için tesekkürler ama ven cilt uzmanuyla konustum, ciltimin altı yaglı yani iğneyle fln delincek cilt ve alttaki yağları cıkarmak icin biraz baskı yapılması gerekiyormus o yizden doktorunla konus cinkü ameliyatın yeni dedi bir de ödem var ama malesef doktora ulasamıyorum su an icin :((

Bir süre böyle şeylerı onermiyorlar çünkü şuan en ufak hareket etki eder bence yaptırma bir süre

Biraz erken gibi. Doktora ulaşamıyorsanız asistanına sorun belki o sizi yönledirebilir.

Back
X