Burun estetiği sonrası cilt bozukluğu

minamina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2019
39
23
38
selam kızlar, benim haftaya 1 ay olacak ameliyat olalı. çok şükür iyi atlattım bu süreci, şimdilik tek sorunum cildimin çok bozulmuş olması, ilk 2 hafta resmen saat başı yüzümü silmeme rağmen acayip yağlanıyordu yüzüm. bu sorunum geçti ama burnumun üzerini hafifce gül suyu ile sürmeme rağmen hala hiç düzelmedi, burnumun üzeri ölü deri ve siyah nokta dolu, fondöten sürdüm sürmez olaydım, resmen pütür pütür gözüktü haliyle sildim bende:/ doktoruma sordum cilt işlem gördüğü için tepki gösteriyor, 1.aydan sonra yavaşca bakıma başlayabilirsin dedi😢 sizdede öyle oldu mu? olanlara sorum ne zaman burun üzeri düzelmeye başlıyor?

Ben de 3.aya kadar devam etti ama benim derim çok hassas ondan kaynaklanıyor olabilir sizin belki daha çok toparlar

Oldu bende de. Ben de ilk anlam verememistim. Fordoten resmen putur putur duruyordu. Ölü deri varmis o nasil oluyor bilmemde. Peeling aldim ara sira yapiyorum işe yaradi. T bolgem yagli burun ustum daha da yaglanmis .

Burun ustumde de kucuk kucuk sivilceler cikti cok mu ugrastim bir seye mi alerji oldu bilemedim benim 6. Ayim ama 😊

Oldu bende de. Ben de ilk anlam verememistim. Fordoten resmen putur putur duruyordu. Ölü deri varmis o nasil oluyor bilmemde. Peeling aldim ara sira yapiyorum işe yaradi. T bolgem yagli burun ustum daha da yaglanmis .
aynen benimde yüzüm cok yaglandi, kücük kücük sivilceler cikti😕 en kötüsüde burnumun üzeri, fondötende srüemiyorum cok kötü durdugu icin😢 peeling yapmadim hic, doktorum kullanma dedi, henüz cok erkenmis.. kendiliginden gecmesini bekliyorum, hemen gecer insallah yaa

aynen benimde yüzüm cok yaglandi, kücük kücük sivilceler cikti😕 en kötüsüde burnumun üzeri, fondötende srüemiyorum cok kötü durdugu icin😢 peeling yapmadim hic, doktorum kullanma dedi, henüz cok erkenmis.. kendiliginden gecmesini bekliyorum, hemen gecer insallah yaa
duştan sonra yumuşak deriye makyaj temizleme pamuğu ile ileri geri sürterek temizleyebilirsiniz 20.günden beri öyle yaptım doktorum tavsiye etti tabii

Ben surekli makyaj temizleme suyu ve tonikle siliyordum. Bantlar ciktiktan sonra peeling yap ama nazikca demisti bana doktor

Back
X