- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 28
- Konu Sahibi Cigeripesparayok
-
Kizlar ameliyat sonrasi cokme yasayaniniz varmi sanki benim sol burun kanadimda cokme var ve deliklerden bakinda biri daha acik digeri daha kapali ve kapali kalan kisimdan sanki kikirdak firlamis gibi ayriyetten burnum ucunda bir bosluk var sanki kucuk parmak bastirilmista orda bir bosluk olusmus gibi ve daha 24 gun oldu sislikler inince cok kotu duracagindan korkuyorum
Yan profilden bakinca icine dogru cokuk duruyo ayni sekilde burun icinden bakinca da oyle bu ayin sonunda kontrolum var hepsini soyliycem umarim kucuk bir rotusla hallolucak bir seydirMerhabalar öncelikle daha ameliyatınız çok yeni.. Çökme değilde burnunuzdaki ödemin farklı şekilde ilerlemesi olabilir mi? En iyi cevabı doktorunuzdan alırsınız ama ben bildiğiklerimi söyliyeyim, çökme yaşanmasının sebebi burun ameliyatlarında gerekli malzemelerin fazlasıyla çıkarılması ve yeniden yapılandırılırken eksik olması yani kıkırdakların fazla çıkarılması gibi düşünün .. Birde zaman lazım ne olacağını asıl o gösterecek
Burun deliklerim esit fakat fotoda direk bakildiginda sol burun ucumun hemen kenarindan siyah gorunen bir sey var ondan rahatsiz oluyorum su an net cikmiyor ama aynadan bakinca sanki ordan cizik yemisim gibiBurun deliklerinde bir farklilik göremedim ben. Sislikler esit kademeli inmedigi icin özellikle burun ucu cok daha gec iniyor size cökme gibi gelmis olabilir. 3-4 aydan önce belli olmaz bu. Panik yapmayin.
Vallahi benim 3. Ameliyatim hala aynada gördügüm burunla fotograflarda cikan burun ayni degil :) bu attigin fotograflarda göze batmiyor hatta bahsettigin seyi hic görmedim. Bu kadar inceleyip takmayin kafaya. Egri degil yamuk degil burnun sisler inince daha iyi olacaktir.Burun deliklerim esit fakat fotoda direk bakildiginda sol burun ucumun hemen kenarindan siyah gorunen bir sey var ondan rahatsiz oluyorum su an net cikmiyor ama aynadan bakinca sanki ordan cizik yemisim gibi
Umarim oyle olur :*Vallahi benim 3. Ameliyatim hala aynada gördügüm burunla fotograflarda cikan burun ayni degil :) bu attigin fotograflarda göze batmiyor hatta bahsettigin seyi hic görmedim. Bu kadar inceleyip takmayin kafaya. Egri degil yamuk degil burnun sisler inince daha iyi olacaktir.
Can'ım o ödemin farklı ilerlemesi benimde benzeri oldu .merak etme geçecek doktorum 3 aya iyi olur dediBurdaki onden olusan cokukluk gibi duruyor ici bos sanki ice gomulmus
Insallah oyle olur cunku normalde burnumun ucu top gibi zaten ancak burnumun ucunun hemen kenarinda icine gocuk ve siyah duruyodu sanki kikirdak eksik konulmus gibi sizinkide oylemiydiCan'ım o ödemin farklı ilerlemesi benimde benzeri oldu .merak etme geçecek doktorum 3 aya iyi olur dedi
Burun ucumdan 2 tane kıkırdak alındı sadece benim kindede çöküklük var ama şuan hafif ödemden ama biliyorum çünkü burun ucundaki ödem yer değiştiriyorInsallah oyle olur cunku normalde burnumun ucu top gibi zaten ancak burnumun ucunun hemen kenarinda icine gocuk ve siyah duruyodu sanki kikirdak eksik konulmus gibi sizinkide oylemiydi
Fotografin varmi acaba merak etttimBurun ucumdan 2 tane kıkırdak alındı sadece benim kindede çöküklük var ama şuan hafif ödemden ama biliyorum çünkü burun ucundaki ödem yer değiştiriyor
Yan profilden bakinca icine dogru cokuk duruyo ayni sekilde burun icinden bakinca da oyle bu ayin sonunda kontrolum var hepsini soyliycem umarim kucuk bir rotusla hallolucak bir seydir
Suanlik bir problemim yok bunla ilgiliMerak ediyorum aynı durumu yaşayanların düzeldi mi?
Benimde yaklaşık 2 ay olcak ama çökme gibi duruyor sanki ödem olabilir mi bu?Ben ameliyat olalı iki buçuk ay oldu hala ödem var çok yenisiniz çökme dediğiniz yerlerdeki ödemler yavaş yavaş iniyo olabilir o sebepten size çökme gibi gelebilir
Valla şöyle soyliyim burnun cok sis bazen doktor bi tarafla ugrasinca daha cok sisiyor o taraf.Odem olma ihtimali yuksek.He olduda cokme gibi bi durum oldu ki oyle olduğunu düşünmüyorum goruntusu boyle kalmaz daha once bir burun seklini alirBenimde yaklaşık 2 ay olcak ama çökme gibi duruyor sanki ödem olabilir mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?