Burun estetiği sonrası daha geniş burun

meltem98

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
21
2
16
26
Arkadaşlar merhaba. Bundan tam 1 ay önce bodoslama şekilde burun ameliyatı oldum. Önceki burnumda şekil sorunu yoktu fakat büyük bir burundu. Açıkcası cahillik edip aynı burnumun bir iki tık küçüğü olacak sanmıştım ama öyle olmadı. Şimdi burnum aşırı kısa, kalkık ve geniş. 1 aydan sonra bir değişim olur mu sizce. Doktorum burnun büyük şeklinin ilk 20 günde olacağını söylemişti.

Eklentiler

• 44E02998-42B6-4530-8878-AADC62AF428B.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 1.963
  • 79431451-7E79-4422-8202-9AE9DEF5F095.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 1.790
Geçmiş olsun ilk 1 yıl sürekli değişecek burnun bı gün uyanacaksın büyük bi gün küçük o yüzden sana tavsiyem ilk 1 yıl şekline takılma zamanla şu görüntüden en az %30 daha küçük görüneceğine emin olabilirsin daha çok yeni 1 aylık burun

Geçmiş olsun, burnunuzdaki kalkıklık zamanla iniyor benim ilk ayda bile biraz indi. Şişlikleriniz de belli oluyor zaten ama kanat küçültmesi hiç yapılmamış sanırım ondan gözünüze büyük geliyor

Burnunuz çok şiş duruyor ama ben önden ve yandan görünüşünü beğendim. Şişlik inince büyüklük de azalır diye düşünüyorum. Kalkıklık da iniyor.

Delikleri küçük zaten o kanadı küçültse nefes sorunu ortaya çıkar

Çok teşekkür ederimm. Umarım olumlu bir değişim yaşarım. Cidden çok zor bir süreçmiş

Teşekkür ederim. Umarım inebilir. Sanırım ameliyat olmamam gerekiyordu. Önceden burun köküm yüksek olduğu için burun kanatlarım daha küçük görünüyordu onun için bir şikayetim yoktu. Ama şimdi yayıldı

Burnunuz çok şiş duruyor ama ben önden ve yandan görünüşünü beğendim. Şişlik inince büyüklük de azalır diye düşünüyorum. Kalkıklık da iniyor.
Teşekkür ederim. İnşallah şiştir ya. Önceki burnumda hafif şiş olduğu için beni çok korkutuyor. Ama önceki sadece gülümseyince genişlerdi ve göze batmazdı.

Arkadaşlar bir de ben vesvese mi yapıyorum. Yoksa burun sırtım fazla mı alçaltılmış. Yani büyük bir buruna göre. Ben daha yüksek inen bir sırt bekliyordum

Teşekkür ederim. İnşallah şiştir ya. Önceki burnumda hafif şiş olduğu için beni çok korkutuyor. Ama önceki sadece gülümseyince genişlerdi ve göze batmazdı.
Şiştir benim ilk zamanlar odun gibi kalındı burnum yavaş yavaş iniyor ki hala kanatların yuksrısına doğru ödem var elleyince yumuşaklığını hissediyorum.

Burnunuz çok güzel olmuş bayıldım bence hiç kafaya takmayın daha da güzelleşecek belli
Ben iki yıl önce oldum hala ucu şiş ve kaba kime oldunuz ameliyatınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…