Geçmiş olsun ilk 1 yıl sürekli değişecek burnun bı gün uyanacaksın büyük bi gün küçük o yüzden sana tavsiyem ilk 1 yıl şekline takılma zamanla şu görüntüden en az %30 daha küçük görüneceğine emin olabilirsin daha çok yeni 1 aylık burunArkadaşlar merhaba. Bundan tam 1 ay önce bodoslama şekilde burun ameliyatı oldum. Önceki burnumda şekil sorunu yoktu fakat büyük bir burundu. Açıkcası cahillik edip aynı burnumun bir iki tık küçüğü olacak sanmıştım ama öyle olmadı. Şimdi burnum aşırı kısa, kalkık ve geniş. 1 aydan sonra bir değişim olur mu sizce. Doktorum burnun büyük şeklinin ilk 20 günde olacağını söylemişti.
Delikleri küçük zaten o kanadı küçültse nefes sorunu ortaya çıkarGeçmiş olsun ilk 1 yıl sürekli değişecek burnun bı gün uyanacaksın büyük bi gün küçük o yüzden sana tavsiyem ilk 1 yıl şekline takılma zamanla şu görüntüden en az %30 daha küçük görüneceğine emin olabilirsin daha çok yeni 1 aylık burun
Geçmiş olsun ilk 1 yıl sürekli değişecek burnun bı gün uyanacaksın büyük bi gün küçük o yüzden sana tavsiyem ilk 1 yıl şekline takılma zamanla şu görüntüden en az %30 daha küçük görüneceğine emin olabilirsin daha çok yeni 1 aylık bu
Geçmiş olsun ilk 1 yıl sürekli değişecek burnun bı gün uyanacaksın büyük bi gün küçük o yüzden sana tavsiyem ilk 1 yıl şekline takılma zamanla şu görüntüden en az %30 daha küçük görüneceğine emin olabilirsin daha çok yeni 1 aylık burun
Arkadaşlar merhaba. Bundan tam 1 ay önce bodoslama şekilde burun ameliyatı oldum. Önceki burnumda şekil sorunu yoktu fakat büyük bir burundu. Açıkcası cahillik edip aynı burnumun bir iki tık küçüğü olacak sanmıştım ama öyle olmadı. Şimdi burnum aşırı kısa, kalkık ve geniş. 1 aydan sonra bir değişim olur mu sizce. Doktorum burnun büyük şeklinin ilk 20 günde olacağını söylemişt
Geçmiş olsun ilk 1 yıl sürekli değişecek burnun bı gün uyanacaksın büyük bi gün küçük o yüzden sana tavsiyem ilk 1 yıl şekline takılma zamanla şu görüntüden en az %30 daha küçük görüneceğine emin olabilirsin daha çok yeni 1 aylık burun
Çok teşekkür ederimm. Umarım olumlu bir değişim yaşarım. Cidden çok zor bir süreçmişGeçmiş olsun ilk 1 yıl sürekli değişecek burnun bı gün uyanacaksın büyük bi gün küçük o yüzden sana tavsiyem ilk 1 yıl şekline takılma zamanla şu görüntüden en az %30 daha küçük görüneceğine emin olabilirsin daha çok yeni 1 aylık burun
Teşekkür ederim. Umarım inebilir. Sanırım ameliyat olmamam gerekiyordu. Önceden burun köküm yüksek olduğu için burun kanatlarım daha küçük görünüyordu onun için bir şikayetim yoktu. Ama şimdi yayıldıGeçmiş olsun, burnunuzdaki kalkıklık zamanla iniyor benim ilk ayda bile biraz indi. Şişlikleriniz de belli oluyor zaten ama kanat küçültmesi hiç yapılmamış sanırım ondan gözünüze büyük geliyor
Teşekkür ederim. İnşallah şiştir ya. Önceki burnumda hafif şiş olduğu için beni çok korkutuyor. Ama önceki sadece gülümseyince genişlerdi ve göze batmazdı.Burnunuz çok şiş duruyor ama ben önden ve yandan görünüşünü beğendim. Şişlik inince büyüklük de azalır diye düşünüyorum. Kalkıklık da iniyor.
Normalde daha da küçüktü delikler ama burun ucu daraltıldığı için mi kaldırıldığı için mi anlamadım daha büyük görünüyorDelikleri küçük zaten o kanadı küçültse nefes sorunu ortaya çıkar
Şiştir benim ilk zamanlar odun gibi kalındı burnum yavaş yavaş iniyor ki hala kanatların yuksrısına doğru ödem var elleyince yumuşaklığını hissediyorum.Teşekkür ederim. İnşallah şiştir ya. Önceki burnumda hafif şiş olduğu için beni çok korkutuyor. Ama önceki sadece gülümseyince genişlerdi ve göze batmazdı.
Teşekkür ederim, inşallah öyle olur Daha ilk haftadan burnu güzel olanları görünce umudum azalıyor ama1 yıl içinde tamamen değişecek burnun oturur ve daha guzelleşir
Şiştir benim ilk zamanlar odun gibi kalındı burnum yavaş yavaş iniyor ki hala kanatların yuksrısına doğru ödem var elleyince yumuşaklığını hissediyorum.
Teşekkürler umarım siz de memnun kalırsınız son halindenİnşallah, geçmiş olsun size de. Umarım burnumuz son şeklini aldığında harika olur
Bu açıdan çok güzelEki Görüntüle 3108439 Sizce silüette burun özellikle sırt kısmı nasıl görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?