Burun Estetiği Sonrası Darbe

SuPerisi232323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
101
52
98
Kızlar az önce burnuma darbe aldım. Burnum 32 günlük. Çok şiddetli değildi ama darbeyi aldığım anda şiddetli bir şekilde kanamaya başladı. Ve şu anda aşırı derecede ağrım var. Burnumun altına çarptı kuzenimin kafası. Bu şekilde darbe alan var mı? Doktoruma da ulaşamıyorum yurtdışında :cry:

Kızlar az önce burnuma darbe aldım. Burnum 32 günlük. Çok şiddetli değildi ama darbeyi aldığım anda şiddetli bir şekilde kanamaya başladı. Ve şu anda aşırı derecede ağrım var. Burnumun altına çarptı kuzenimin kafası. Bu şekilde darbe alan var mı? Doktoruma da ulaşamıyorum yurtdışında :cry:
Sşisşme var mı?

Geçmiş olsun. 1.aydan sonra ufak tefek darbelere karşı dayanıklı olacağını okumuştum bir yerde ama kanama ve ağrı olunca bir şey diyemedim. ☹️

Herhangi bir şişme yok. Hemen buz koydum zaten. Doktoruma da ulaştım ciddi bir sıkıntımız olacağını sanmıyorum dedi. Ama insan yine de tedirgin oluyor işte. :cry:
Buz koymakla çok iyi yapmışsın ben ödemlerin için her akşam buz koyuyorum faydasını gördüm yani burun ucumda çok şişlik vardı aldı birçoğunu çok geçmiş olsun 1 ay geçmiş zaten kemik kaynamistir kaynayacagi yere içini ferah tut bişey olsa zaten şişlik ve eğrilik olurdu bunlar yoksa sıkıntı yok demektir👍

Buz koymakla çok iyi yapmışsın ben ödemlerin için her akşam buz koyuyorum faydasını gördüm yani burun ucumda çok şişlik vardı aldı birçoğunu çok geçmiş olsun 1 ay geçmiş zaten kemik kaynamistir kaynayacagi yere içini ferah tut bişey olsa zaten şişlik ve eğrilik olurdu bunlar yoksa sıkıntı yok demektir👍
Evet yok şükür. Teşekkür ederimm :KK52:

Merhaba,bende iki ay önce burun estetiği ameliyatı oldum.Düne kadar herşey yolunda gitti.Dün işyerinde bir kadın burnunda bir leke var deyip saniyeler içinde burnumun sağ tarafına silme hareketiyle şiddetli bir baskı ıyguladı.Neye uğradığımı şaşırdım.Okadar para ver zahmet çek biri gelsin burnuna saçma sapan baskı ıyhulasın.okadar şiddetli bastırdıki hala bastırdığı yer ağrıyor.Ve birazda yamuldu sanki.

Merhaba,bende iki ay önce burun estetiği ameliyatı oldum.Düne kadar herşey yolunda gitti.Dün işyerinde bir kadın burnunda bir leke var deyip saniyeler içinde burnumun sağ tarafına silme hareketiyle şiddetli bir baskı ıyguladı.Neye uğradığımı şaşırdım.Okadar para ver zahmet çek biri gelsin burnuna saçma sapan baskı ıyhulasın.okadar şiddetli bastırdıki hala bastırdığı yer ağrıyor.Ve birazda yamuldu sanki.
İnsallah bi şey olmamıştır korkmayın elle baskı uygulayarak bir şey yapamaz ben benim 1.5ay olmuşken doktorum da acayip bastırmıştı muayene ederken 1 aydan sonra bir şey olmaz önemli olan sert bi şekilde çarpma vs yasamamak 👍

İnsallah bi şey olmamıştır korkmayın elle baskı uygulayarak bir şey yapamaz ben benim 1.5ay olmuşken doktorum da acayip bastırmıştı muayene ederken 1 aydan sonra bir şey olmaz önemli olan sert bi şekilde çarpma vs yasamamak 👍
İnşallah.Çok teşekkür ederim.Bu ameliyatın bence en zor kısmı sonrası yaşanan psikolojik durum.

15 gun oldu ameliyat olali kizimdan guzel bir yumruk yedim burnuma😁 disetlerime kadar sizladi gozlerim yasardi,ama bisey yok cok sukur yada ben kendimi kandiriyorum😁

15 gun oldu ameliyat olali kizimdan guzel bir yumruk yedim burnuma😁 disetlerime kadar sizladi gozlerim yasardi,ama bisey yok cok sukur yada ben kendimi kandiriyorum😁
Geçmiş olsun.Doktorunuza sordunuz mu.Benimde yedi yaşın da ve bir yaşında iki oğlum var.Onlardan kendimi korumak için ne zahmet çektim hiç alakam olmayan bir kadın az kalsın yamulttu burnumu benide bu sinirlendiriyor.Etrafta Nekadar çok burun estetiği olmak isteyen kadın varmış onuda anladım.Burnum işyerinde olay oldu😄.bu yüzden nazarda değiyor bence.

Kızlar ameliyat olduktan sonra 1 sene içinde hiçkimseyi burnunuza yaklaştırtmayın. Bırak dokunmayı tekme atmayı, kendinize 1 metrelik hayali bir daire çizin ve o 1 metreye kimseyi yaklaştırtmayın, yaklaşanları da uyarın.

İlk birkaç ay ise toplu taşımaya bile binmeyin derim ne olur ne olmaz.

Kızlar ameliyat olduktan sonra 1 sene içinde hiçkimseyi burnunuza yaklaştırtmayın. Bırak dokunmayı tekme atmayı, kendinize 1 metrelik hayali bir daire çizin ve o 1 metreye kimseyi yaklaştırtmayın, yaklaşanları da uyarın.

Yok daha neler isterseniz 1 yıl dışarı çıkmayalım. Abartmayın ilk 1 ay biraz koruyun yeter sonrasında biri gelip yumruk atmazsa veya tavayı burnunuza geçirmezse sıkıntı olmaz. İlk 1 yıldan sonra zaten kendi burnunuz gibi olacak. İlk 1 ay dikkat edin yeterli. Ama ilk 1 aydada küçük dokunuşlardan bir şey olmaz

İnşallah ironidir 🤭😬

İnşallah ironidir 🤭😬
Aynen ironi siz gidin 1 yıl dışarı çıkmayın. Çok büyütüyosunuz ya daha büyük hastalığınız olsa ne olacak anlamıyorum cidden. Bir burun ameliyatı yüzünden 1 yıl dışarı çıkmamayı düşünecek kadar safsanız ne denir ki çok pimpiriklisiniz.

Back
X