- 30 Mayıs 2020
- 89
- 76
- 3
- Konu Sahibi umutsuzbedeviiii
-
bu saatten sonra burun sırtım ne kadar incelir bilmiyorum... eski burun sırtım incecikti. Şu an o kadar kalın ki çok üzülüyorum önden çok güzeldi çünkü eski burnum. Ameliyat sonrası görüntüleri de hiç beğenmemiştim maalesef. Israrla kavis verdi doktorum istemiyorum dememe rağmen. Cevap için çok teşekkürler5 ay az bir süre. Biraz zaman geçsin, şişlikleri insin o zaman belli olur beğenip beğenmeyeceğin. Bir sene olmadan bana da öyle oluyordu sanki başkasının burnunu alıp bana takmışlar. Kaldi ki benim tam şeklini oturması iki buçuk yıla yakın sürdü. Şu an çok memnunum o haliyle de ilgisi yok. Doktorun oncesi sonrası fotoğrafı çekmiş olması lazım belki sana göstermiştir. Ameliyat bitimindeki şekli alıyor burun. Bunla ilgili çok başlık var. O konuları okursan bilgi edinirsin. Hem bu süreci yaşayanların tecrübelerini öğrenirsin.
Evet bana ait değil gibi hissediyorum burnumun. Minimal değişiklikler isterken bu kadar değişim olmasını kabullenemiyorum hala. Bazen sanki kabus gibi geliyor keşke öyle olsa.. Yorum için teşekkür ederim ama umarım bende sizin gibi memnun olurum zaman geçtikçe5 ay az bir süre. Biraz zaman geçsin, şişlikleri insin o zaman belli olur beğenip beğenmeyeceğin. Bir sene olmadan bana da öyle oluyordu sanki başkasının burnunu alıp bana takmışlar. Kaldi ki benim tam şeklini oturması iki buçuk yıla yakın sürdü. Şu an çok memnunum o haliyle de ilgisi yok. Doktorun oncesi sonrası fotoğrafı çekmiş olması lazım belki sana göstermiştir. Ameliyat bitimindeki şekli alıyor burun. Bunla ilgili çok başlık var. O konuları okursan bilgi edinirsin. Hem bu süreci yaşayanların tecrübelerini öğrenirsin.
Yaa haftasonu ameliyat olacaktım. Böyle şeyler okuyunca iptal etmek istiyorum. Burnumdan çok rahatsız değilim kendime yakıştırıyorum küçük kemer var ondan biraz rahatsızım sadece. Ama bunları görünce ne yapacağımı bilemiyorumEvet bana ait değil gibi hissediyorum burnumun. Minimal değişiklikler isterken bu kadar değişim olmasını kabullenemiyorum hala. Bazen sanki kabus gibi geliyor keşke öyle olsa.. Yorum için teşekkür ederim ama umarım bende sizin gibi memnun olurum zaman geçtikçe
Kime olacaksınız?Yaa haftasonu ameliyat olacaktım. Böyle şeyler okuyunca iptal etmek istiyorum. Burnumdan çok rahatsız değilim kendime yakıştırıyorum küçük kemer var ondan biraz rahatsızım sadece. Ama bunları görünce ne yapacağımı bilemiyorum
İsterseniz süreç hakkında önceden bilseydim dikkat ederdim dediğim her ayrıntıyı sizinle paylaşabilirim. İyice düşünüp karar verirsiniz böyleceYaa haftasonu ameliyat olacaktım. Böyle şeyler okuyunca iptal etmek istiyorum. Burnumdan çok rahatsız değilim kendime yakıştırıyorum küçük kemer var ondan biraz rahatsızım sadece. Ama bunları görünce ne yapacağımı bilemiyorum
Çok sevinirim çok teşekkür ediyorum. Lütfen yardımcı olunİsterseniz süreç hakkında önceden bilseydim dikkat ederdim dediğim her ayrıntıyı sizinle paylaşabilirim. İyice düşünüp karar verirsiniz böylece
Sanırım revizyon için %100 emin olmak gerek daha zorlu ameliyat oldukları için. Ben tekrar olursam Abdülkadir Göksele olacağım. Fakat fiyatları malum. Mezun olduktan sonra artık para biriktirip borca girip falan olucam bi şekilde. Bir tek ona güvenebilirim çünkü. Size de geçmiş olsun. Tekrar düşünüyor musunuz?Bende revizyon ameliyati oldum eskiden dr kötüydü simdi de kötü duruyo burnum bosa ameliyat oldum,
Öncelikle geçmiş olsun ve bu süreçte kafanıza lütfen siz takmayın. Bir anne adayısınız hamile kadınlar dünyanın en güzel kadınlarıdır. Çocuğunuz sağlıkla doğsun büyüsün dilerim içinize sinen doktoru bulur istediğiniz burna kavuşursunuzBenim de neredeyse 4 ay olacak ve burun ucum yamuk. Ben en baştan beri farkındaydım zaten. Covid 19 dolayısıyla dün ilk kez muayeneye gidebildim ve doktor da kabul etti yamuk olduğunu. Hatta sadece ucu değil kökü de yamuk ordaki kemiğe müdehale etmemiştik demek o yüzden yamuk kalmış falan dedi. Valla çok sinir oldum. Saçma sapan bi tıpa gibi bişey verdi burun deliklerimde aşırı yamuk çünkü belki o biraz düzelir dedi ama asla takılmıyor. Estetik çok riskli bişey. Ve ben hamileyim şuan doğum emzirme derken 1,5 sene daha ameliyat olmam imkansız
mecbur bu sürecin geçmesini bekleyeceğim zaten. belki o zamana alışmış olurum ya da iyileştikçe güzelleşir diye umut ediyorum. Olmadı aynı doktor revizyon yapmayı kabul ediyor Allahtan. Başka doktora revizyon yaptıramam revizyon pahalı oluyor, o zaman daha da yükselir. tahminimce 40 bini bulur. çocuğumun rızkını doktorlara yediremem valla yamuk diye :)Öncelikle geçmiş olsun ve bu süreçte kafanıza lütfen siz takmayın. Bir anne adayısınız hamile kadınlar dünyanın en güzel kadınlarıdır. Çocuğunuz sağlıkla doğsun büyüsün dilerim içinize sinen doktoru bulur istediğiniz burna kavuşursunuz
İncecik burnum kalınlaştırıldı ben söylememe rağmen. Daha önce belli bile olmayan asimetriyi düzelteceğini söylemişti ben fark etmiyordum bile. Ama asimetri şu an çok belli oluyor. 2 profilimden birbirinden farklı ve hala iyi nefes alamıyorum gün içerisinde çok tıkanıyor. Kavis istememe rağmen kavis verildi. Burun sırtım belirgin değil acayip garip vs vs...Merhaba. Nesini beğenmiyorsunuz burnunuzun? Benim de kemerli ve ucu dusuk. Baya şekilsiz ama ince bir burnum var. Doktor secimi önemli evet ama o kadar cok seçenek ve o kadar kusurlu doktor var ki. Tv den artistlere modellere bakiyoruz. Estetik sonucu afet olmuşlar ama buradaki yorumlar beni korkutuyo. Acaba ger önüne gelen kbb ci veya plastik cerrah bu isi yapiyor diye mi bilemedim
Bence kaçın o doktordan. Yani tamam doktor değiliz ama salak da değiliz sonuçta. Kalınlaştırmayan doktorun hastasının derisi artmıyor muymuş? Mesela Barış Çakır çok başarılı bir doktor. Geçen gün yayınınında, eğer cerrah burun sırtını törpüledikten sonra inceltmiyorsa kalınlaşır sırt dedi. Mantıken de bu böyledir zaten ne kadar oyulursa o kadar kalınlaşır yanaklara doğru burun genişler çünkü.Gittigim bir doktor, sonuçta kemeri alınca deri artıyor mecburen genişleyecek demisti. Foto atabilir misiniz? Belki de size öyle geliyordur. Ha bu arada kime oldunuz ameliyatınızı?
Zaten çok pahalıydı. Olmam onaBence kaçın o doktordan. Yani tamam doktor değiliz ama salak da değiliz sonuçta. Kalınlaştırmayan doktorun hastasının derisi artmıyor muymuş? Mesela Barış Çakır çok başarılı bir doktor. Geçen gün yayınınında, eğer cerrah burun sırtını törpüledikten sonra inceltmiyorsa kalınlaşır sırt dedi. Mantıken de bu böyledir zaten ne kadar oyulursa o kadar kalınlaşır yanaklara doğru burun genişler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?