burun estetiği sonrası depresyonu

lipus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
18
10
3
39
kızlar selam
burun estetiğimi oldum çok şükür çokta güzel oldu da bu arkasından gelen bir takıntı başladı bende ya.
Yok şunu yaptım şekli bozuldu mu? Yok ucuna değdim kıkırdak onaymışmıdır? :) Biliyorum saçma ama engel olamıyorum düşüncelere... Ameliyatıkmı olalı 20. gündeyim.

Kıkırdak kaynamış mıdır bu kadar ufak hareketler şeklini bozar mı sizce?

kızlar selam
burun estetiğimi oldum çok şükür çokta güzel oldu da bu arkasından gelen bir takıntı başladı bende ya.
Yok şunu yaptım şekli bozuldu mu? Yok ucuna değdim kıkırdak onaymışmıdır? :) Biliyorum saçma ama engel olamıyorum düşüncelere... Ameliyatıkmı olalı 20. gündeyim.

Çok normal.. bende de aynı durum söz konusuydu, sürekli kontrol ediyordum burnumu ama bikaç ay içinde alışılınıyor :)

O kadar mutluysanız tadını çıkarın bence. Hiç bişey de olmaz. O kadar hassas yapılar değil.
Oyle dimi canim ya. Yok agladim sekli bozulur mu yok cok guldum ucu bozuldumu ? Bu ne ya:)
Çok normal.. bende de aynı durum söz konusuydu, sürekli kontrol ediyordum burnumu ama bikaç ay içinde alışılınıyor :)
zaten takıntılıyım iyice takıntı başladı valla. Sert ni şey gelmedikçe bişey olmaz gani dimi. Ne bilim daha yeni ya o açıdan bu mimik hareketleri kıkırdağı oynayır mı diye düşünceler başladı:) çok saol cnm

Oyle dimi canim ya. Yok agladim sekli bozulur mu yok cok guldum ucu bozuldumu ? Bu ne ya:)

zaten takıntılıyım iyice takıntı başladı valla. Sert ni şey gelmedikçe bişey olmaz gani dimi. Ne bilim daha yeni ya o açıdan bu mimik hareketleri kıkırdağı oynayır mı diye düşünceler başladı:) çok saol cnm[/QUO
Bende tamponu cikartiyorum yarin
Doktorabgidicem
Dun aksam yatarken gürültü koptu bende korkarak kalkinca haliyle burnum baya acıdı, korkudan midem bulanir başım döndü kırıldı sandim burnum :"(
burnum kırıktı benim, ucu düşük,.kanatin biri çökük, kemerli ve egri kemik yandan profil kötüydü,
Bir ameliyat daha kaldiramam uyuyamadım bugün, sırtüstü yatiorum oda zormus, kafam hep yüksekte geziyorum burnum düşermi die ödüm kopuyor
İnşallah bu sıkıntıya değer iyilesiriz

zaten takıntılıyım iyice takıntı başladı valla. Sert ni şey gelmedikçe bişey olmaz gani dimi. Ne bilim daha yeni ya o açıdan bu mimik hareketleri kıkırdağı oynayır mı diye düşünceler başladı:) çok saol cnm
dikişlerim atti sandım, sizliyor yarin sorayım doktora

Dun aksam yatarken gürültü koptu bende korkarak kalkinca haliyle burnum baya acıdı, korkudan midem bulanir başım döndü kırıldı sandim burnum :"(
burnum kırıktı benim, ucu düşük,.kanatin biri çökük, kemerli ve egri kemik yandan profil kötüydü,
Bir ameliyat daha kaldiramam uyuyamadım bugün, sırtüstü yatiorum oda zormus, kafam hep yüksekte geziyorum burnum düşermi die ödüm kopuyor
İnşallah bu sıkıntıya değer iyilesiriz

kızlar selam

Ben de de aynı problem oluyor ben de iki hafta önce oldum 20. Günde şekli belli olmaz ki şuan çok şiştir ama daha da güzelleşeceğine inanıyorum şişlikler inince 3-6 ay sonra falan yani:)

Arkadaşlar bende birsey sorabilirmiyim? Benim alçılarım alinali 3 gün oldu ve ilk alindigindan beri coook kalkik doktor biraz inme olucak dedi ama biraz inse bile yeterli degil gibi.bunu yasamis veya bilen varmi lutfen yardimci olun kalkiklik zamanla geciyormuu ??? :((((

Arkadaşlar bende birsey sorabilirmiyim? Benim alçılarım alinali 3 gün oldu ve ilk alindigindan beri coook kalkik doktor biraz inme olucak dedi ama biraz inse bile yeterli degil gibi.bunu yasamis veya bilen varmi lutfen yardimci olun kalkiklik zamanla geciyormuu ??? :KK43:(((

Ben de burada herkesin yazdıklarını okumuş ve inanmamıştım ama doğru KEŞKE BU KADAR DA İNMESEYDİ diyorsun :)))

Ben de burada herkesin yazdıklarını okumuş ve inanmamıştım ama doğru KEŞKE BU KADAR DA İNMESEYDİ diyorsun :)))
Gerçektenmi peki ne kadar zaman sürer kalkıklığın düsmesi.yani burnum suan cok sis suan güzel olmucagıni farkindayim ama su kalkıklık benim psikolojimi alt üst etti. Ne kadar daha böyle kalıcam ben

Gerçektenmi peki ne kadar zaman sürer kalkıklığın düsmesi.yani burnum suan cok sis suan güzel olmucagıni farkindayim ama su kalkıklık benim psikolojimi alt üst etti. Ne kadar daha böyle kalıcam ben

Cildinize şişliğin ne kadar süreceğine bağlı ama benim 1 ayda baya inmişti.

Çok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin. Sizinkide güzel olmustur umarim guzel gunlerde kullanın

kızlar selam

Cnm mrb bende 20 gun önce oldum senin yine 1 syı geçmis bendede aynı takıntılar var nasılsın suan

Back
X