burun estetiği sonrası depresyonu

Cnm mrb bende 20 gun önce oldum senin yine 1 syı geçmis bendede aynı takıntılar var nasılsın suan

Canım selamlar,
2. ay' az kaldı şuan. Ben kendimi telkin ederek özellikle aynaya bakmayı ve burnumun şekline bakmayı bırakarak kurtulmaya çalıştım. Sanırım bayada kurtuldum. Çünkü artık kafayı yemek üzereydim. İnsan çok yoruluyor ... eminim ki sende şuan öylesindir :( Eğer operasyon sonrası şeklinde bir sorun yoksa bırak düşünmeyi derim. şuan şişliklerimde inmeye başladı daha da güzelleşti. Anlıcan hepsi beynimizin bir oyunu.

Canım selamlar,
2. ay' az kaldı şuan. Ben kendimi telkin ederek özellikle aynaya bakmayı ve burnumun şekline bakmayı bırakarak kurtulmaya çalıştım. Sanırım bayada kurtuldum. Çünkü artık kafayı yemek üzereydim. İnsan çok yoruluyor ... eminim ki sende şuan öylesindir :KK43: Eğer operasyon sonrası şeklinde bir sorun yoksa bırak düşünmeyi derim. şuan şişliklerimde inmeye başladı daha da güzelleşti. Anlıcan hepsi beynimizin bir oyunu.
Evet ya gercekten hiç normal durumda değilim dr bide bana kemiklern cok zayıf zor iyilesiceksin en uufak bi darbe bile alma dedi hepten bozuldu pskolejim suan sisliklerden pek bise anlamıyorum ama kötü değil burnum bakalım çok hapsırdım cok öksürdüm insallh bozulmamıstır Senin adına sevindim kurtulmuşsun umarım güzel olur hepimizin burnu

Evet ya gercekten hiç normal durumda değilim dr bide bana kemiklern cok zayıf zor iyilesiceksin en uufak bi darbe bile alma dedi hepten bozuldu pskolejim suan sisliklerden pek bise anlamıyorum ama kötü değil burnum bakalım çok hapsırdım cok öksürdüm insallh bozulmamıstır Senin adına sevindim kurtulmuşsun umarım güzel olur hepimizin burnu
Şunu unut canım, hapşırma öksürme bunlarla bişey olmuyor. Sadece basınç o noktaya oluyor diye yapmamak gerekli deniyor. Yani bunu psikolojini bozucak düzeyde önemsemene gerek yok. Yavaş yavaş azalıyor bu hisler zaten. İlk başta hevesle takıyorsun. Sonra hayatın rutinine takılıyorsun :) üzülme dicem ama kadın değil miyiz : biz yine devam ederiz.

Şunu unut canım, hapşırma öksürme bunlarla bişey olmuyor. Sadece basınç o noktaya oluyor diye yapmamak gerekli deniyor. Yani bunu psikolojini bozucak düzeyde önemsemene gerek yok. Yavaş yavaş azalıyor bu hisler zaten. İlk başta hevesle takıyorsun. Sonra hayatın rutinine takılıyorsun :) üzülme dicem ama kadın değil miyiz : biz yine devam ederiz.
Yaaa içimi ferahlAttın hapşırıyorum öksürüyorum die isyan ediyordum yani . Nefes alabiliyormusun artık

Back
X