Burun estetiği sonrası derıde gergınlık yaşayan var mı

seval_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
162
19
48
Merhabalar ben 6 ay önce ameliyat oldum ve derı gerılıyor kanat kısmından ve çok rahatsız edıcı bır hıs böyle bır şey yaşayan var mı

Merhabalar ben 6 ay önce ameliyat oldum ve derı gerılıyor kanat kısmından ve çok rahatsız edıcı bır hıs böyle bır şey yaşayan var mı
Merhaba geçtimi gerginliğiniz,bende yeni ameliyat oldum burun kanatlarım ve burnum çok gergin gülemiyorum ne kadar sürer acaba.

Ameliyat olalı ne kadar oldu sizin,ya düzelmezse napıcaz böyle , herkesin böylemi oluyor acaba
2yıl oldu ben tekrar ameliyat olacağım sız revızyon mu oldunuz benım kanat kısmımımı kesmıstı derı yapışıyor gıbı burnumun ıcınde ve rahatsız edıyor nefes sorunu oluşturuyor sızın nefes sorunu var mı

2yıl oldu ben tekrar ameliyat olacağım sız revızyon mu oldunuz benım kanat kısmımımı kesmıstı derı yapışıyor gıbı burnumun ıcınde ve rahatsız edıyor nefes sorunu oluşturuyor sızın nefes sorunu var mı
Evet ben revizyon oldum ama daha önceki ameliyatımda böyle birşey yaşamamıştım burun kanatlarım ellenmemişti ,şimdiki ameliyatımda benimde sol taraf kanadı kesmiş daraltmış sağ taraf kesilmemiş neden ikisinide kesmediniz dedim öyle uygun gördüm dedi bende inandım ama şimdi delik şekillendirici kullanıyorum sol delik sağdan daha dar olmuş düzelcekmi bakalım ,olmazsa müdahele yapıcakmış,nefes iyi aparat kullandığım içinmi bilmiyorum aparatı takmazsam sol delik iyice küçülüyor birde sağ deliğimin içi çok şiş daracık içi ödemmidir acaba,siz kanat genişletme ameliyatımı olacaksınız iyi bir dr bulun kendinize 2.ameliyatlar daha zor

Bişey daha sorucam, burundaki sertlikler geçtimi yumuşadımı burnunuz,kusura bakmayın rahatsız ediyorum.

Back
X