Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği sonrası derıde gergınlık yaşayan var mı
2yıl oldu ben tekrar ameliyat olacağım sız revızyon mu oldunuz benım kanat kısmımımı kesmıstı derı yapışıyor gıbı burnumun ıcınde ve rahatsız edıyor nefes sorunu oluşturuyor sızın nefes sorunu var mı
2yıl oldu ben tekrar ameliyat olacağım sız revızyon mu oldunuz benım kanat kısmımımı kesmıstı derı yapışıyor gıbı burnumun ıcınde ve rahatsız edıyor nefes sorunu oluşturuyor sızın nefes sorunu var mı
Evet ben revizyon oldum ama daha önceki ameliyatımda böyle birşey yaşamamıştım burun kanatlarım ellenmemişti ,şimdiki ameliyatımda benimde sol taraf kanadı kesmiş daraltmış sağ taraf kesilmemiş neden ikisinide kesmediniz dedim öyle uygun gördüm dedi bende inandım ama şimdi delik şekillendirici kullanıyorum sol delik sağdan daha dar olmuş düzelcekmi bakalım ,olmazsa müdahele yapıcakmış,nefes iyi aparat kullandığım içinmi bilmiyorum aparatı takmazsam sol delik iyice küçülüyor birde sağ deliğimin içi çok şiş daracık içi ödemmidir acaba,siz kanat genişletme ameliyatımı olacaksınız iyi bir dr bulun kendinize 2.ameliyatlar daha zor