• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği sonrası dudakla burun ucu mesafesi acılması

size özelden yazdım .. suan burnumdan cok memnunum 14.gün olmasına ragmen
şişliklerim indi hemen hemen hepsi , dudak ve burun mesafesi de oldukca kapandı
şuan burnumda ödem var ki bu cok normal 1.aydan önce sonuc almak imkansıza yakın cunku
ama ben seklinden cook memnunum , iyiki doktorumu tercih etmişim , bana photoshopla gösterdiği burnun aynısını yapmıs , birebir aynı yani
2.haftam olmasına ragmen ameliyat olalı ben cok memnunum
Anladım peki teşekkür ederim çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.. Duzelmene ve yeni burnunu sevmene bayildim...
çok teşekkürler :KK200::KK200::KK16: burun estetiği yeni olanlar ya da olmayı düşünenlere tek tavsiyem , sabırlı olmak. 1.-14. gün arası yüz hiçbir şeye benzemiyor :D sonrasında yavas yavas oturuyor herşey, sağlam bir psikoloji gerekli. Şuan bile benim için erken ama oldukca memnunum :)

çok teşekkürler :KK200::KK200::KK16: burun estetiği yeni olanlar ya da olmayı düşünenlere tek tavsiyem , sabırlı olmak. 1.-14. gün arası yüz hiçbir şeye benzemiyor :D sonrasında yavas yavas oturuyor herşey, sağlam bir psikoloji gerekli. Şuan bile benim için erken ama oldukca memnunum :)
Benim burnum cok şükür iyi ; Allah vergisi.
Burun ck hassas bir yer. Tlcde izliyorum bazen ameliyatlari . Zorlu ameliyatlar. Mutlu olanlari gordukce mutlu oluyorum. Sana da cok sevindim🤗🤗🤗 gül e güle güle kullan

Back
X