Burun estetiği sonrası enfeksiyonn kaptım

Hnd21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
21
1
1
33
mrbb 25 gun once burun estetiği oldum 25 gundur nefes alamıyordum hiç bi şekilde daha sonra kulaklarım tıkandı suan işitme kaybı yaşıyorum doktora gittim her iki kulağımdada basınc varmıs operasyondan kaynaklı olmus burnumda enfeksyon kapmıs iltihaplanmıs suan antıbiyotık kullanıyorum varmı benım gibi bu durumu yasayan bu işitme kaybı kalıcı olurmu

mrbb 25 gun once burun estetiği oldum 25 gundur nefes alamıyordum hiç bi şekilde daha sonra kulaklarım tıkandı suan işitme kaybı yaşıyorum doktora gittim her iki kulağımdada basınc varmıs operasyondan kaynaklı olmus burnumda enfeksyon kapmıs iltihaplanmıs suan antıbiyotık kullanıyorum varmı benım gibi bu durumu yasayan bu işitme kaybı kalıcı olurmu
Ilk defa duyuyorum.estetik carrah mı yaptı ameliyatı bu durumla ilgili bir kbb doktoruna görünün bence

Yapılan tetkiklerde enfeksiyon riskini var mıydı ben şimdiden hastanede yaptırdım. Enfeksiyon riskim var o yüzden hasta olmamam lazım ve doktorun da dikkatli olması lazım

Hayır kbb uzmanı yaptı ameliyatımı gittim işte ona antibiyotik verdi burnumun içi full iltiap
Geçmiş olsun Pomad vermedi mi ?Burun içine sürmek için antibiyotik krem.İlk ameliyatımda benim de burun içimde küçük bi dikişim çok ellediğim için mikrop kaptı şişti kızarDı Pomad iyi gelmişti

Benimde iltihap olmuş nefes alamıyordum sağ taraftan özellikle sprey verdi bir ay kullan dedi kullanıyorum

merhaba. Ben yaklaşık 7 yıl önce estetik cerrahi uzmanına bir burun estetiği operasyonu oldum. burun ucum zamanla düştüğü için bu sene ağustos ayında bir kbb uzmanına revizyon ameliyatı oldum. ameliyatım ardından bir enfeksiyon süreci geçirdim. bir ay antibiyotik tedavisi gördüm peşine ödemlerim insin diye iki hafta kadar oksijen hiperfabik tedavisi aldım. Hala görüntüm istediğim gibi değil. enfeksiyon süreci sonrası burun şekliniz ne durumda görüntüde kötüleşim oldu mu?

merhaba. Ben yaklaşık 7 yıl önce estetik cerrahi uzmanına bir burun estetiği operasyonu oldum. burun ucum zamanla düştüğü için bu sene ağustos ayında bir kbb uzmanına revizyon ameliyatı oldum. ameliyatım ardından bir enfeksiyon süreci geçirdim. bir ay antibiyotik tedavisi gördüm peşine ödemlerim insin diye iki hafta kadar oksijen hiperfabik tedavisi aldım. 2 ay oldu ameliyat olalı çok endişeli ve mutsuzum. sizde görüntü mutlu edici mi? kötüleşim oldu mu?

Back
X