Ben ameliyat olduktan yaklaşık 4 hafta sonra grip oldum..! hafta oldu, hala iyileşemedim. İlaç kullandım baya, epey de nezle oldum...Şimdi nezlem hafifledi gibi; ama hala hastayım..Öksürük vs. Sorunum burnumun bir tarafı kesinlikle açılmıyor, nefes alamıyorum..Bir taraf tıkanıp açılırken, diğeri hep tıkalı...Kalıcı bir iey olmuş olabilr mi acaba?=( Düşünüyorum, belki sümküremediğimdendir diye, ama bilemiyorum.
Salı günü kontrole gideceğim; ama inanılmaz korkuyorum. Benimle benzer bir durum yaşayan veya bu durum hakkıdna bilgisi olan var mı acaba?
canım ben de ameliyattan sonra bir süre hasta dolaştım hep. burnum 1-2 ay hiç açılmadı. sonra normalde döndü iyileşince. Aradan 2 yıl geçti, tekrar nefes alamamaya başladım, o da ayrı konu:bbo:
Ben ameliyat olduktan yaklaşık 4 hafta sonra grip oldum..! hafta oldu, hala iyileşemedim. İlaç kullandım baya, epey de nezle oldum...Şimdi nezlem hafifledi gibi; ama hala hastayım..Öksürük vs. Sorunum burnumun bir tarafı kesinlikle açılmıyor, nefes alamıyorum..Bir taraf tıkanıp açılırken, diğeri hep tıkalı...Kalıcı bir iey olmuş olabilr mi acaba?=( Düşünüyorum, belki sümküremediğimdendir diye, ama bilemiyorum.
Salı günü kontrole gideceğim; ama inanılmaz korkuyorum. Benimle benzer bir durum yaşayan veya bu durum hakkıdna bilgisi olan var mı acaba?
Ciddi misin? Peki neden nefes alamıyorsun? Yani kemikle ilgili bir problem mi yine, et falan mı?
Valla kabusum oldu ya..Bir haftadı tıkalı bir tarafım..Öfff, inanılmaz moralim bozuk...
acaba ameliyathane soğuk olduğundan olabilirmi orda üşütmüşsündür belki cnm ameliyathane buz gibi oluyor acısı sonra çıkıyorBen ameliyat olduktan yaklaşık 4 hafta sonra grip oldum..! hafta oldu, hala iyileşemedim. İlaç kullandım baya, epey de nezle oldum...Şimdi nezlem hafifledi gibi; ama hala hastayım..Öksürük vs. Sorunum burnumun bir tarafı kesinlikle açılmıyor, nefes alamıyorum..Bir taraf tıkanıp açılırken, diğeri hep tıkalı...Kalıcı bir iey olmuş olabilr mi acaba?=( Düşünüyorum, belki sümküremediğimdendir diye, ama bilemiyorum.
en çok korktuğum şey bu..ameliyattan sonra grip nezle olmaktan çok korkuyorum..ağzım açık hapsuramiyorum bu da burnuma baskı yapıyor..
oof temizleyememekte en büyük sorun olsa gerek..
peki kızlar ne zaman normal hayata dönülüyor ya?yani 6ay 1 sene de oturur burun tamam ama burnunu silememek,yüzünü yikarken bile dikkat etmek,icini temizleyememek...vs bunlar ne kadar devam ediyor?2 ay olmuş hala icini temizleyemiyorsunuzdaha ne kadar dikkat edeceksiniz?
ameliyattan hiç korkmuyorum..bütün korkum ameliyat sonrası..
ya en basitinden ne zaman yuzukoyun yatabilicemne zaman yastiksiz yatabilicem ne zaman sigara icebilicem (((((((
Ciddi misin? Peki neden nefes alamıyorsun? Yani kemikle ilgili bir problem mi yine, et falan mı?
Valla kabusum oldu ya..Bir haftadı tıkalı bir tarafım..Öfff, inanılmaz moralim bozuk...
4. Gunüm bugun. Dun tamponlar çıkarıldı ve inanılmaz bir griple karşılaştım . Burnumu uyku esnasında farkında olmadan sumkuruyorum . İnsallah burna bir zarar vermiyorumdur. Oyle tikaliki midem bulanıyor balgamdan . Üstelik burun deliğimin biri küçük biri buyuk( alçı konmadı cunku sadece kikirdaklarla oynanmış . Geldiginde Pazartesi bakarız dedi Dr. Burun delikleri eskiden nasılsa oyledir dedi . Offfoffff .. Eskiden burun deliklerin ayni ebattaydi. Nefes alamadığım icin gitmiştim Dr a . İcini yaptircakken hadi dedim disida daha guzel olsun . Basima is actım ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?