Burun estetiği sonrası girp olan var mı?

puccacik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
200
3
296
İstanbul
Ben ameliyat olduktan yaklaşık 4 hafta sonra grip oldum..! hafta oldu, hala iyileşemedim. İlaç kullandım baya, epey de nezle oldum...Şimdi nezlem hafifledi gibi; ama hala hastayım..Öksürük vs. Sorunum burnumun bir tarafı kesinlikle açılmıyor, nefes alamıyorum..Bir taraf tıkanıp açılırken, diğeri hep tıkalı...Kalıcı bir iey olmuş olabilr mi acaba?=( Düşünüyorum, belki sümküremediğimdendir diye, ama bilemiyorum.

Salı günü kontrole gideceğim; ama inanılmaz korkuyorum. Benimle benzer bir durum yaşayan veya bu durum hakkıdna bilgisi olan var mı acaba?

Ben ameliyat olduktan yaklaşık 4 hafta sonra grip oldum..! hafta oldu, hala iyileşemedim. İlaç kullandım baya, epey de nezle oldum...Şimdi nezlem hafifledi gibi; ama hala hastayım..Öksürük vs. Sorunum burnumun bir tarafı kesinlikle açılmıyor, nefes alamıyorum..Bir taraf tıkanıp açılırken, diğeri hep tıkalı...Kalıcı bir iey olmuş olabilr mi acaba?=( Düşünüyorum, belki sümküremediğimdendir diye, ama bilemiyorum.

Salı günü kontrole gideceğim; ama inanılmaz korkuyorum. Benimle benzer bir durum yaşayan veya bu durum hakkıdna bilgisi olan var mı acaba?

canım ben de ameliyattan sonra bir süre hasta dolaştım hep. burnum 1-2 ay hiç açılmadı. sonra normalde döndü iyileşince. Aradan 2 yıl geçti, tekrar nefes alamamaya başladım, o da ayrı konu:bbo:

canım ben de ameliyattan sonra bir süre hasta dolaştım hep. burnum 1-2 ay hiç açılmadı. sonra normalde döndü iyileşince. Aradan 2 yıl geçti, tekrar nefes alamamaya başladım, o da ayrı konu:bbo:

:( Ciddi misin? Peki neden nefes alamıyorsun? Yani kemikle ilgili bir problem mi yine, et falan mı?

Valla kabusum oldu ya..Bir haftadı tıkalı bir tarafım..Öfff, inanılmaz moralim bozuk...

Canım doktor tamponlarını ilk aldığında nefes alabiliyor muydun iki delikten de? Bence burnun tıkandığı için nefes alamıyorsundur, malum sümküremiyoruz, parmak sokulmuyor :)) kulak çöpüyle de alınmıyor, kurumuş tıkamıştır gör bak.

:( Ciddi misin? Peki neden nefes alamıyorsun? Yani kemikle ilgili bir problem mi yine, et falan mı?

Valla kabusum oldu ya..Bir haftadı tıkalı bir tarafım..Öfff, inanılmaz moralim bozuk...

Canım ameliyattan 1 yıl sonra gittim bir kbb doktoruna, içinde yapısal bi sorun yok alerjik rinit var dedi. ondan nefes alamıyorsun dedi. şu an o anki halinden çok daha kötü. ve henüz doktora gidemedim. ameliyattan önce olduğu gibi ağzım açık uyuyorum falan. kabusum başladı tekrar anlayacağın. bir kez daha kbb doktoruna gidicem, bi an önce çözüm bulsunlar ya :( yalnız senin ameliyatın daha çok yeni, başlarda iyice temizleyemediğinden tıkanması normal. düzelir bence. panik yok =)

Kızlar,

Ben ameliyattan sonra gayet rahat nefes alabiliyordum, ta ki şu lanet gribi olana kadar. Şu anda iki burun deliğim de aynı şekilde tıkalı. Buna da şükreder hâle geldim artık...

BBD'cim, sen de gerçekten iyi birKBB uzmanına görün bence..İşin şakası yok, nefes yani...Çözüm bulunabilir bir şeydir seninki de eminim..

Artık burnumu düşünmeden bir gün geçirmek istiyorum=(

Geçmiş olsun puccacık, sümküremediğinden olabilir, ilk zamanlar alerjim nedeniyle bende de olmuştu.

tatlim.. ameliyatdan sonra grip nezle burun tikanikligi gayet normal olan genelde herkesde olan olagan seylerdir..canini sikma..banada doktorum simdiden soylim iki ay felan burnun tikali olucak..yani her zaman deil dedi arasira tikanip acilacak demisdi ..suan bile ara sira tikaniyoo..gece yatibnca duzeliyor...yani normal seyler ..ama sakin sümkürme burnunuda zorlama.. icini temizleyemedigimiz icinde kaynaklaniyor..burun spreyi kullaniyrmusun =?? ben halen kullaniyorum cok iyi geliyor bana tikali olmuyor nefes alabiliyorum yani..icinide nemli tutuyor::39:

acaba ameliyathane soğuk olduğundan olabilirmi orda üşütmüşsündür belki cnm ameliyathane buz gibi oluyor acısı sonra çıkıyor:7:

en çok korktuğum şey bu..ameliyattan sonra grip nezle olmaktan çok korkuyorum..ağzım açık hapsuramiyorum bu da burnuma baskı yapıyor..
oof temizleyememekte en büyük sorun olsa gerek..
peki kızlar ne zaman normal hayata dönülüyor ya?yani 6ay 1 sene de oturur burun tamam ama burnunu silememek,yüzünü yikarken bile dikkat etmek,icini temizleyememek...vs bunlar ne kadar devam ediyor?2 ay olmuş hala icini temizleyemiyorsunuz :( daha ne kadar dikkat edeceksiniz?
ameliyattan hiç korkmuyorum..bütün korkum ameliyat sonrası..
ya en basitinden ne zaman yuzukoyun yatabilicem :( ne zaman yastiksiz yatabilicem :( ne zaman sigara icebilicem :((((((((

merhaba kızlar bende 25 gun oldu ameliyat olalı ama grip mi oldum sinuzitlerimmi boşalıyor anlamıyorum ama sümkürünce burnum temizleniyor kanla beraber tum pislik cıkıyor rahatlıyorum ama 1 saat suruyor rahatlıgım, sonrası gene aynı kafayı yıcem ya ilac kullansammı acaba normalmıdır bu yoksa grıpmıyım ben ilac alıp almamak arasında kararsız kaldım

slm, benim de bugün 6. günüm..yıllardır sinüzit yüzünden sıkıntı çekiyorum, oyüzden anlayabiliyorum.Bir de kışları daimi bir burun akıntım olur.Ancak bi tavsiye verebilirim, doktorum bana ameliyat sonrası sinüzit ve burun akıntısı oluşmaması için bir pomat verdi, günde iki kez onu sürüyorum burun içine.belki sana da vermiştir ama bana o çok iyi geldi diyebilirim..

benim kızımda kronik rinit vardı.. ameliyata girdiğinde tamponların arasından hep akıntısı vardı....doktora daha önce söylediğimizde bir sakıncası yok dedi...hep nezle hep nezle...şimdi aşıya başladı kesildi Allahtan..

en çok korktuğum şey bu..ameliyattan sonra grip nezle olmaktan çok korkuyorum..ağzım açık hapsuramiyorum bu da burnuma baskı yapıyor..
oof temizleyememekte en büyük sorun olsa gerek..
peki kızlar ne zaman normal hayata dönülüyor ya?yani 6ay 1 sene de oturur burun tamam ama burnunu silememek,yüzünü yikarken bile dikkat etmek,icini temizleyememek...vs bunlar ne kadar devam ediyor?2 ay olmuş hala icini temizleyemiyorsunuz :( daha ne kadar dikkat edeceksiniz?
ameliyattan hiç korkmuyorum..bütün korkum ameliyat sonrası..
ya en basitinden ne zaman yuzukoyun yatabilicem :( ne zaman yastiksiz yatabilicem :( ne zaman sigara icebilicem :((((((((

offpofff inan bu mesajı ben yazsam ancak bu kadar korkularımı ifade ederdim bende aynı korkularla boğuşuyorum diyebilirim ve ameliyata 1 hafta kaldı :18: acaba çektiğimiz sıkıntılara değecekmi bunun garantisi olsa 3-5 ay katlanırızda muallak bir durum sonuçta :44:

4. Gunüm bugun. Dun tamponlar çıkarıldı ve inanılmaz bir griple karşılaştım . Burnumu uyku esnasında farkında olmadan sumkuruyorum . İnsallah burna bir zarar vermiyorumdur. Oyle tikaliki midem bulanıyor balgamdan . Üstelik burun deliğimin biri küçük biri buyuk :(( alçı konmadı cunku sadece kikirdaklarla oynanmış . Geldiginde Pazartesi bakarız dedi Dr. Burun delikleri eskiden nasılsa oyledir dedi . Offfoffff .. Eskiden burun deliklerin ayni ebattaydi. Nefes alamadığım icin gitmiştim Dr a . İcini yaptircakken hadi dedim disida daha guzel olsun . Basima is actım :(((

Cok kotu gribim . Kotu olan burnumu sumkuremiyorum. Cunku sadece 4 gun oldu ameliyat olalı. Ne zaman sumkurebilicem. Çıldırmaya az kaldi . Allahım yardım et .

4. Gunüm bugun. Dun tamponlar çıkarıldı ve inanılmaz bir griple karşılaştım . Burnumu uyku esnasında farkında olmadan sumkuruyorum . İnsallah burna bir zarar vermiyorumdur. Oyle tikaliki midem bulanıyor balgamdan . Üstelik burun deliğimin biri küçük biri buyuk :(( alçı konmadı cunku sadece kikirdaklarla oynanmış . Geldiginde Pazartesi bakarız dedi Dr. Burun delikleri eskiden nasılsa oyledir dedi . Offfoffff .. Eskiden burun deliklerin ayni ebattaydi. Nefes alamadığım icin gitmiştim Dr a . İcini yaptircakken hadi dedim disida daha guzel olsun . Basima is actım :(((

Nefes alamamamin sebebi sumuk :) ve sumkurememem. Uykuda sumkurerek uyanıyorum . Hemen kendimi frenliyorum. İnsallah burna bir zarar vermiyorumdur.

off benim de dördüncü günüm ama her halde artık bu sızıntı değil bildiğiniz burnum akıyor sürekli hapşuruyorum öksürüyorum..büyük ihtimalle girp oldum..akıntı da zaten beyaz bildiğiniz burun akınıtısı off of..ne sümkürebiliyorum ne silebiliyorum ne saçma sapan bi hal içindeyim ya..

Back
X