- 13 Nisan 2007
- 33.827
- 103.207
- 1.123
- 46
Burası burun estetiği.Arkadaşlar ankara gazide göğüs küçültme amliyatı olan varmı bilge kaan ismail adında doktor hiç bir bilgi yok yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilirmi
Göğüs bölümüne alalım sizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası burun estetiği.Arkadaşlar ankara gazide göğüs küçültme amliyatı olan varmı bilge kaan ismail adında doktor hiç bir bilgi yok yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilirmi
Hayatta dinlemem ses kaydı. Ayy ürperdim resmenvalla ben sesli mesaj olayına çok sevindim :) çünkü bazen insan yazarak kendini iyi ifade edemiyor. Tonlama, konuşma tarzı çok önemli.
Hatta bir kaç hafta önce keşke böyle bir imkan olsa demiştim:)
Teşekkürler @Kazen
NasılBurası burun estetiği.
Göğüs bölümüne alalım sizi.
Allam 12500 kadının konuşması tövbe estafurullahBdv'de düşünemedim.
İçim ürperdi.
Bir de tanınma korkusu![]()
Aynı fikirdeyimm Keşke bizimde burnumuz aynı kalsaydıda tek derdimiz bu olsaydııMerhaba burun kemeri fazla alınsaydı inanın daha kötü olabilirdi. Benimkinin fazla alındığını düşünüyorum ve önden garip duruyor sadece burun ucum var gibi.
Gittiğin yerin ismi nedir keşke öyle bir yere gitseymişim yani, inan mutsuz olduğun şeyler beni mutlu edebilirdi :)
Zamanla görüşünün değişeceğini düşünüyorum. Umarım mutlu olursun.
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ama ben sana çok sexi sesimi atıcaktım incindimHayatta dinlemem ses kaydı. Ayy ürperdim resmen
45 dk ses kaydedip 35. dakikaya küfür eklese kimin ruhu duyacak, herkes dinlemeye üşenir. Mod üye banlamak için 45 dk ses kaydı mı dinleyecek şikayet gelinceAllam 12500 kadının konuşması tövbe estafurullahsen abdülhamiti savundun
![]()
haha tam onu dusunmustum birileri ses olayini buna baglayip bir konusma atacak diyeAma ben sana çok sexi sesimi atıcaktım incindim![]()
Biz sevgili biricik aşkımÖncelikle geçmiş olsun. Böyle ses ekleme özelliği ne zaman geldi bilmiyorum ama süper olmuş.
Bende etiketlicektimde özelden boyle bi sesini atmiştı diye belki istemez diye şey etmedimBiz sevgili biricik aşkımOtrera ile hep böyle konuşuyoruz forumda ama böyle konu açınca ses tanınma riski var diye bilenler böyle konu açmıyor bence
Sen merak etme burada işsiz cok onu yapan bir dünya üye çikar milyon yıl onceki nesajları bulup beğenmedim atanlar var45 dk ses kaydedip 35. dakikaya küfür eklese kimin ruhu duyacak, herkes dinlemeye üşenir. Mod üye banlamak için 45 dk ses kaydı mı dinleyecek şikayet gelince![]()
30sn yeterli benim içinAma ben sana çok sexi sesimi atıcaktım incindim![]()
Bende etiketlicektimde özelden boyle bi sesini atmiştı diye belki istemez diye şey etmedim![]()
Beni kocamdan boşatmaya çalışiyorOtrera hemen konuya gel beni aldatıyor musun açıkla çabuk