- 17 Temmuz 2020
- 21
- 6
- 36
- 53
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Tatlım aynı benim yaşadıklarımı ve burnumu anlatmışsın sanki. Kalın derili burunlarda ameliyat belli olmuyor maalesef. 6 ay bir yıl arası biraz daha ödemleri inecek. Sık sık masaj yap. Benim iki yıl oldu çok büyük değişim olmadı . Ama eskiden Karadeniz’i misin derlerdi artık demiyorlar daha normal oldu burnum .biraz bekle ikinci ameliyat risk ve belki daha kötü olur. Delikleri kesecektim vazgeçtim demişti doktor . Tansiyonum düşmüş ameliyat sırasında o yüzden kesip daraltmamış burun kanatlarını . Ama şunu bil üç estetik doktoruna gittim hepsi çok fazla değişim olmaz derin kalın demişti .biraz bekle belki ödem gidince daha güzel olur. Kızım revizyon oldu kemeri kalmış biraz ama pişman oldu daha çok canı yandı. Gerçekten kemer kalmışsa git düzelt. Ama bir yıl bekle derim ben .