Merhaba, ben 6 yıl estetik cerrahi kliniğinde hasta danışmanlı yaptım.
Öncelikle estetik istiyorsanız estetik cerrah ile iletişim kurmanız gerekliydı. Kbb hekimi estetik konusunda ne kadar başarılı tartışılır. Çünkü estetik cerrahi de içerde nefes ya da başka bir sorun varsa düzeltip en uygun şekilde estetik yapıyorlar.
Burun ameliyatı bir süreçtir. İki yıl iyileşme devam ediyor.
Ne güzel ki ameliyatınız rahat geçmiş. İki buçuk ay çok erken bir süreç kesinlikle burnun şekili değiştirecek. Şu an doktoruna güvenmek zorundasın. Cerrahi sınırlar içinde en iyisini yapmıştır.
İki yıl bu değişecek. Şu an iyileşme sürecinde. Hala da iner şişlikler inmeye devam eder hiç merak etme.
Etrafındakilerin anlamaması daha iyi ki yüzünle uyumlu bir burun olmuş.
Kemer kısmındaki şişlik de inecektir ve inanın en geç iyileşen yer burun ucu ve üst kısımdaki şişkinlikler iner.
Sağ sol eşit değildir dediğiniz gibi hekimlerinde elinde sihirli değnek yok takdir edersiniz, lütfen canınızı sıkmayın
Kendinizi başkalarıyla da kıyaslamayın herkein burnu çok farklı yapılan ameliyatlar farklı. Instagramda paylaşılan görüntülere de inanmayın en iyi halleri çekilip koyuluyor.
Kendinizi çok incelemeyin, tavsiyemdir.
Sizlik de sorun yok zamanla düzelecek en az bir yıl bekleyin. Sağlıklı günler dilerim

Bir yandan dinleyip bir yandan cevap yazıyorum
Evet asistanı çok doğru söylemiş dediğim gibi ben de 6 yıl çalıştım ve başlarda beğenmeyenler sonrasında çok memnun kalıyorlar.
Üçüncü ay kontrolle gittiğinizde bekleyin düzelecek diyecekler ve cidden de öyle.
2. Ameliyat için asla acele etmeyin.
Çalıştığım yerdeki hekim de hacettepinin profösürü :)
Revizyon ameliyatında da yine ücret çıkar
Özel hastanelere ödeme yapılıyor çünkü.
Sizin güzellik tabirinizle ya da istediğiniz şekille burnun elverişliliği aynı olmayabilir. Sizin istediğiniz gibi olmayabilir yani. Çünkü tıbbı olarak belli sınırlarda çalışılıyor mümkün olan en iyisini yapıyorlar.
Nefes alabilmeniz çok önemli belki üst taraf çok törpü yapılsa hiç nefes alamazsınız. Nefes en önemlisi

hepsini dinledim kaydının umarım faydasını görürsün dediklerimin.
2. Ameliyat evet ilkine göre daha zor hekim açısından çünkü organik burun bozuluyor kalanlar da ne kadar iyi yapılırsa o kadar oluyor. Dediğim gibi revizyonda nefesi kaybolanlar var dikkat et :) acele etme bekle en az bir yıl