• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası hayal kırıklığı (sesli)

Kemerin ineceğini sanmam, öyle bırakmış bence. Zaten sadece kemik değil, alt kısmı kıkırdak. Kemik ve sırt ödemi daha önce iniyor, burun ucunda deri daha kalın olduğu için burun ucunun ödemi en son iniyor.
anladimm bende ineceğini sanmiyorum tesmen kemik geliyor elime yani.

Kedinin güzelliği halis mi???
Bu arada ben burnunu beğendim en azından çoğunun burnu gibi ben estetikliyim diye bağırmıyor gayet doğal. Septum biraz aşağıda fakat ödemden dolayı sanırım, çünkü dikiş ordan atılıyor. Ben beğendim çok istersen ilerde revizyon yerine dolgu ile düzelttirebilirsin bence

kavis çok kötü oluyor bence kaydırak gibi burunlar ay hiç dogal olmıyor.
seninki dogal. bi de bi öneri dolgu yaptırablirs acayip güzel oluyor burunlar geçici ama bi görürsün istediğin gibi olabiliyor mu

Dolguymuş mesela bu instada buldum çok iyi değil mi
Screenshot_20221213-202223_Chrome.webp

Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Peki nerde kime yaptırdınız bunu bu şekilde oldu bilelim de yanlışlıkla felan gitmeyelim

Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba, ben 6 yıl estetik cerrahi kliniğinde hasta danışmanlı yaptım.
Öncelikle estetik istiyorsanız estetik cerrah ile iletişim kurmanız gerekliydı. Kbb hekimi estetik konusunda ne kadar başarılı tartışılır. Çünkü estetik cerrahi de içerde nefes ya da başka bir sorun varsa düzeltip en uygun şekilde estetik yapıyorlar.
Burun ameliyatı bir süreçtir. İki yıl iyileşme devam ediyor.
Ne güzel ki ameliyatınız rahat geçmiş. İki buçuk ay çok erken bir süreç kesinlikle burnun şekili değiştirecek. Şu an doktoruna güvenmek zorundasın. Cerrahi sınırlar içinde en iyisini yapmıştır.
İki yıl bu değişecek. Şu an iyileşme sürecinde. Hala da iner şişlikler inmeye devam eder hiç merak etme.
Etrafındakilerin anlamaması daha iyi ki yüzünle uyumlu bir burun olmuş.
Kemer kısmındaki şişlik de inecektir ve inanın en geç iyileşen yer burun ucu ve üst kısımdaki şişkinlikler iner.
Sağ sol eşit değildir dediğiniz gibi hekimlerinde elinde sihirli değnek yok takdir edersiniz, lütfen canınızı sıkmayın
Kendinizi başkalarıyla da kıyaslamayın herkein burnu çok farklı yapılan ameliyatlar farklı. Instagramda paylaşılan görüntülere de inanmayın en iyi halleri çekilip koyuluyor.
Kendinizi çok incelemeyin, tavsiyemdir.
Sizlik de sorun yok zamanla düzelecek en az bir yıl bekleyin. Sağlıklı günler dilerim 🌸
Bir yandan dinleyip bir yandan cevap yazıyorum
Evet asistanı çok doğru söylemiş dediğim gibi ben de 6 yıl çalıştım ve başlarda beğenmeyenler sonrasında çok memnun kalıyorlar.
Üçüncü ay kontrolle gittiğinizde bekleyin düzelecek diyecekler ve cidden de öyle.
2. Ameliyat için asla acele etmeyin.
Çalıştığım yerdeki hekim de hacettepinin profösürü :)
Revizyon ameliyatında da yine ücret çıkar
Özel hastanelere ödeme yapılıyor çünkü.
Sizin güzellik tabirinizle ya da istediğiniz şekille burnun elverişliliği aynı olmayabilir. Sizin istediğiniz gibi olmayabilir yani. Çünkü tıbbı olarak belli sınırlarda çalışılıyor mümkün olan en iyisini yapıyorlar.
Nefes alabilmeniz çok önemli belki üst taraf çok törpü yapılsa hiç nefes alamazsınız. Nefes en önemlisi 😇 hepsini dinledim kaydının umarım faydasını görürsün dediklerimin.
2. Ameliyat evet ilkine göre daha zor hekim açısından çünkü organik burun bozuluyor kalanlar da ne kadar iyi yapılırsa o kadar oluyor. Dediğim gibi revizyonda nefesi kaybolanlar var dikkat et :) acele etme bekle en az bir yıl

Hayatım foto varmi şuanki halinden? Sesi dinledim tahmin ediyorum üzüntünü ve hayalkırıklığını ama görsek? Belki sana öyle geliyordur??🙏🏼🥹 gecmiş olsun bu arada..

Merhaba, ben 6 yıl estetik cerrahi kliniğinde hasta danışmanlı yaptım.
Öncelikle estetik istiyorsanız estetik cerrah ile iletişim kurmanız gerekliydı. Kbb hekimi estetik konusunda ne kadar başarılı tartışılır. Çünkü estetik cerrahi de içerde nefes ya da başka bir sorun varsa düzeltip en uygun şekilde estetik yapıyorlar.
Burun ameliyatı bir süreçtir. İki yıl iyileşme devam ediyor.
Ne güzel ki ameliyatınız rahat geçmiş. İki buçuk ay çok erken bir süreç kesinlikle burnun şekili değiştirecek. Şu an doktoruna güvenmek zorundasın. Cerrahi sınırlar içinde en iyisini yapmıştır.
İki yıl bu değişecek. Şu an iyileşme sürecinde. Hala da iner şişlikler inmeye devam eder hiç merak etme.
Etrafındakilerin anlamaması daha iyi ki yüzünle uyumlu bir burun olmuş.
Kemer kısmındaki şişlik de inecektir ve inanın en geç iyileşen yer burun ucu ve üst kısımdaki şişkinlikler iner.
Sağ sol eşit değildir dediğiniz gibi hekimlerinde elinde sihirli değnek yok takdir edersiniz, lütfen canınızı sıkmayın
Kendinizi başkalarıyla da kıyaslamayın herkein burnu çok farklı yapılan ameliyatlar farklı. Instagramda paylaşılan görüntülere de inanmayın en iyi halleri çekilip koyuluyor.
Kendinizi çok incelemeyin, tavsiyemdir.
Sizlik de sorun yok zamanla düzelecek en az bir yıl bekleyin. Sağlıklı günler dilerim 🌸
Bir yandan dinleyip bir yandan cevap yazıyorum
Evet asistanı çok doğru söylemiş dediğim gibi ben de 6 yıl çalıştım ve başlarda beğenmeyenler sonrasında çok memnun kalıyorlar.
Üçüncü ay kontrolle gittiğinizde bekleyin düzelecek diyecekler ve cidden de öyle.
2. Ameliyat için asla acele etmeyin.
Çalıştığım yerdeki hekim de hacettepinin profösürü :)
Revizyon ameliyatında da yine ücret çıkar
Özel hastanelere ödeme yapılıyor çünkü.
Sizin güzellik tabirinizle ya da istediğiniz şekille burnun elverişliliği aynı olmayabilir. Sizin istediğiniz gibi olmayabilir yani. Çünkü tıbbı olarak belli sınırlarda çalışılıyor mümkün olan en iyisini yapıyorlar.
Nefes alabilmeniz çok önemli belki üst taraf çok törpü yapılsa hiç nefes alamazsınız. Nefes en önemlisi 😇 hepsini dinledim kaydının umarım faydasını görürsün dediklerimin.
2. Ameliyat evet ilkine göre daha zor hekim açısından çünkü organik burun bozuluyor kalanlar da ne kadar iyi yapılırsa o kadar oluyor. Dediğim gibi revizyonda nefesi kaybolanlar var dikkat et :) acele etme bekle en az bir yıl
fptpğraf koydumn çok teşekkğr ederimmm birde bakar misiniz fotolara ne düşünüyorsunyz😂

burnumun durumu bu işte😂 herkes dürüst olabilir gerçekten sizce nasıl? olmuş mu olmamışmmı şuan kötü görünüyor. Bence kemere biraz dahs girip kanatları biraz dahs küçültwbilirdi burun deliklerini falsn. Szice? isterseniz önceki halinide atarim. amelşyat olalı 2,5 ay oldu hala şiş evet.
Asla revizyon olmayın. 2,5 aya göre çok iyi iyileşmiş
Gayet de güzel bir burun hatta hiç ameliyat olmamış gibi doğal duruyor 😻

burnumun durumu bu işte😂 herkes dürüst olabilir gerçekten sizce nasıl? olmuş mu olmamışmmı şuan kötü görünüyor. Bence kemere biraz dahs girip kanatları biraz dahs küçültwbilirdi burun deliklerini falsn. Szice? isterseniz önceki halinide atarim. amelşyat olalı 2,5 ay oldu hala şiş evet.
Önceki halini de görmek gerek tabi

Canım çok aceleci davranma birazdaha sabırlı olman gerekiyor

Vocaroo diye bir site var, oradan kaydetmiş sesi, sonra onun linkini alıp buraya yerleştirmiş, forum kendi otomatik olarak oynatma çubuğuna dönüştürmüş olabilir.
Vay vay vay vay... Bundan da yeni üyenin haberi varmış, enteresan. N nscckts Lemon'un yorumunu okudun mu? :D

Burnun gayet iyi ve doğal. Hiç yapilmis gibi degil. Bence o yapma oldugu belli burunlardan cok daha iyi. Ben de basligi gorunce bir facia beklemistim

Ben özelde oldum çok memnun kaldim

Hayatim doğumundan itibaren anlatmaya başlamışsın dinleyemedim kusura bakma sorun ne kısaca yazsan daha iyi anlicaz sanırım

Keske fotograf ekleseydin cok merak ettim burnunu belki sana öyle geliyordur ödemdir.

Nerelisin ben çok iyi ve uygun bir doktor tavsiye edebilirim

Cok gecmis olsun, bende ayni durumu yasamaktan cok korkuyorum, ankarada 15 30 arasi ilk estetik, revizyonubilmiyorum, kime ameliyat oldunuz ankara mi, birde foto rica etsem, belki size oyle geliyordur

Belki burun düşmesi oluşmuştur fotoğraf atabilir misin öncesi sonrası diye bende 3 ay önce ameliyt oldum az da olsa bilgim var

Back
X