Burun estetiği sonrası ilk aylarla, altıncı ay sonrası değişiklik

Merhabaa benim ilk başta şişti ve hiç inmeyecek zannetmiştim ama sonra indi. Çook memnunum ödemlerinden bir an önce kurtulursun

Merhabaa benim ilk başta şişti ve hiç inmeyecek zannetmiştim ama sonra indi. Çook memnunum ödemlerinden bir an önce kurtulursun
Masallah sevindim senin adina,tabiki iniyor benimde ilk bastakine gore cok cok iyi ama hala gunden gune sekli değişebiliyo

5.ayım dolmak üzere hala uyandığımda şiş sünger gibi suyu çekmiş durumda 6.aydan sonra gelişmeleri çok merak ediyorum geçecek biliyorum ama ekimde oldum 1sene olmadan yaza kadar inmesi lazım düğünüm var güzel bir burunla geçsin istiyorum 6aydan sonra mucize olacak değil ama şişlerim birazda olsa inse incelse çok mutlu olacağımm

Kalin derili burnunuz sanirim..benim burunda ödemler çok az kaldi

Kalin derili burnunuz sanirim..benim burunda ödemler çok az kaldi
Öyle olsa gerek doktorum normal desede bana göre şiş çok böyle hayal etmemiştim 2hafta sonra int. gördüğümüz burunlar gibi normale biner diye düşündüm ünlülerin 2hafta sonra burunları mükkemmel ekrana çıkıyolar gerçekten özenirdim kimse bana 1senede şiş inecek şekli oturacak demedi

Ilk resimde burnum 2 haftalik...2.ci resim şu anki hali

İlk fotoda kaş arasında bayağı şiş var sonra inmiş ama yinede burnunuz çok ödemli gözükmüyor sizin bende paylaşırım birazdan güzel olmuş sağlıkla kullanın
Teşekkür ederim .ilk haftalarda burun ucu bayaği kalkikmiş..şu an çok doğal görünüyor kimse anlamiyor ameliyatli burun olduğunu..sende bir değişiklik var ama çözemedim diyorlar..halbuki kocaman erkeksi bir burnum vardi

Benim de 3.5 ay oldu ama hâla kocaman ve aşırı şiş ilk ay ile çok bir şey değişmedi hala kaba.. Değişir mi acaba

Evet ameliyatta ona göre ayarlıyor doktorlar benim doktorum atel çıkınca biraz kalkık gelebilir sakin ol ama panik yapma biraz düşme payı bıraktım dedi oturdukça düşecektir hafif dedi ve dediği gibi oldu yavaş yavaş önü indi sanki ne güzel doğal olmuş şanslısınız memnun olan azınlıkta çoğunluk istediği gibi olmuyor çünkü ben aradayım şuan güzel evet istediğim gibi ama şiş inerse incelirse daha mutlu olacağım

Benim de 3.5 ay oldu ama hâla kocaman ve aşırı şiş ilk ay ile çok bir şey değişmedi hala kaba.. Değişir mi acaba
Benimde öyle kalın derililer geç şekil alıyormuş sabır çekeceyiz ödemli sizinkide çok yeniymiş zamanla doğallaşıp güzelleşecektir

Benimde öyle kalın derililer geç şekil alıyormuş sabır çekeceyiz ödemli sizinkide çok yeniymiş zamanla doğallaşıp güzelleşecektir
Ay inşallah ya hep zarif bir burun istedim zor bela oldum hala da düzelmeyince canı sıkılıyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…