Burun estetigi sonrasi iltahap?

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Yakinda ameliyat olacagim ama en cok korktugum sey ameliyattan sonra iltahap kapmasi. Hic aranizda yasayan oldumu? Insallah olmamistir ama belki bu konu hakkinda bilgisi olan varmi? Ne zaman olur ve tedavisi varmi yoksa olursa engellenemyecek bir durummu

Ben hiç duymadım canım. Vardır belki ama çevremde duymadım açıkçası. Ya nefes alamama problemleri duydum ya da şeklinden memnun olmama vs. İltihap hiç duymadım

S
Ben hiç duymadım canım. Vardır belki ama çevremde duymadım açıkçası. Ya nefes alamama problemleri duydum ya da şeklinden memnun olmama vs. İltihap hiç duymadım
Seninde duymadigina gore pek rastlanan bir durum degil galiba
Yakinda ameliyat olcam insallah aklima birsuru sey takiliyor lutfen dua et canim iyi gecsin ameliyatim

S

Seninde duymadigina gore pek rastlanan bir durum degil galiba
Yakinda ameliyat olcam insallah aklima birsuru sey takiliyor lutfen dua et canim iyi gecsin ameliyatim
İnşallah canım ya. Benim de 6. günüm bugün. Az hatta hiç ağrı sızıyla ama nefes alamamakla geçiyor günlerim. Sen de atlatırsın inşallah çabucak

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu??? :(

Yakinda ameliyat olacagim ama en cok korktugum sey ameliyattan sonra iltahap kapmasi. Hic aranizda yasayan oldumu? Insallah olmamistir ama belki bu konu hakkinda bilgisi olan varmi? Ne zaman olur ve tedavisi varmi yoksa olursa engellenemyecek bir durummu
Doktorun ameliyat sonrası sana antibiyotik hap verir zaten onu kullanacaksın.ve antibiyotikli göz pomatı veriliyor genelde burun içine sürülüyor . Ama bende iltihaplanma duymadım.doktorunun dediklerini yap temiz bak .olumsuzlukları asla düşünme inşallah güzel olur herşey

Ocak ayinda ''hiç duymadim böyle bisey'' diye yorum atmisim, ve bikaç hafta önce basima geldi :) 8. Ayimdayim ve iki uc hafta önce burnumun sol kanadi iltihaplandi. Sismeye basladi ve baya kizardi. Agriyoduda dokunmadigim halde. Neyseki doktor'um krem ve antibiyotik verdi ve duzeldi su an biraz.

Benim başıma geldi.Kapalı teknik ile oldum.Burun içinde gözüken yer dikişim iltihap kaptı.Şişti kızardı çok hassaslaştı.Kremi çok miktarda sürdüm geçti.Korkmayın biraz dokununca mimik yapınca ağrı oluyordu sonradan geçti zaten.
Çok oynadım ben kan akıyor diye peçeteye sürekli sildim huylandığım için.Siz siz olun tek kullanımlık tampon filelerinden alın.

Back
X