- 29 Temmuz 2015
- 380
- 170
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde duymadigina gore pek rastlanan bir durum degil galibaBen hiç duymadım canım. Vardır belki ama çevremde duymadım açıkçası. Ya nefes alamama problemleri duydum ya da şeklinden memnun olmama vs. İltihap hiç duymadım
İnşallah canım ya. Benim de 6. günüm bugün. Az hatta hiç ağrı sızıyla ama nefes alamamakla geçiyor günlerim. Sen de atlatırsın inşallah çabucakS
Seninde duymadigina gore pek rastlanan bir durum degil galiba
Yakinda ameliyat olcam insallah aklima birsuru sey takiliyor lutfen dua et canim iyi gecsin ameliyatim
Insallah canim cok saol sanada gecmis olsunİnşallah canım ya. Benim de 6. günüm bugün. Az hatta hiç ağrı sızıyla ama nefes alamamakla geçiyor günlerim. Sen de atlatırsın inşallah çabucak
Doktorun ameliyat sonrası sana antibiyotik hap verir zaten onu kullanacaksın.ve antibiyotikli göz pomatı veriliyor genelde burun içine sürülüyor . Ama bende iltihaplanma duymadım.doktorunun dediklerini yap temiz bak .olumsuzlukları asla düşünme inşallah güzel olur herşeyYakinda ameliyat olacagim ama en cok korktugum sey ameliyattan sonra iltahap kapmasi. Hic aranizda yasayan oldumu? Insallah olmamistir ama belki bu konu hakkinda bilgisi olan varmi? Ne zaman olur ve tedavisi varmi yoksa olursa engellenemyecek bir durummu
Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu???![]()
Neye dayanarak bunu söylüyorsunEvet olur burnun cöker
Ne alaka? Bitkisel cayin burun cökmesiyle ne alakasi var anlayamadim?Evet olur burnun cöker
Hassas bi konu bence espri niyetle yazdiysa bile cok gereksiz bir yorumarkadaş espri yaptı herhalde ceren o nerden çıktı canım