Burun Estetiği sonrası iyileşme süreci ?

kanatsizangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
136
50
53
Merhaba,
15 aralık pazartesi günü burun ameliyatı olacağım ama iyileşme süreciyle ilgili bazı soru işaretlerim var okulum devam ettiği için kendime 15 gün süre verdim doktorda 10 gün dedi ancak sizce şişliklerin ve morluklarım daha uzun sürmesi mümkün müdür ? ameliyat olanlar bana biraz iyileşme sürecine dair bilgi verebilir mi :)

merhaba ben 19 kasımda ameliyat oldum ve abartmıyorum sanki yüz nakli olmuşcasına şişti yüzüm.morluk şişlik hepsi vardı bugün tam 15 gün oldu ve burun ucumdaki ve burunla alın birleştiği yerin oradaki hafif ödem harici tamamen iyileştim.tabi bu bünyeye göre değişebilir bunu da düşünün. şimdiden çok geçmiş olsun umarım sonuç çok iyi olur sizin için

Benim 3.gunum doktorum burun kemigimi kirmadigi icin sanirim daha hafif etkilerle atlatiyorum. Gozlerimde morarma olmadi yalnizca dun hafif bir şişlik oluştu onun nedeni de sanirim cok sicak ortamda uyumus olmam bunun yerine serinde ve ara ara buz kompresi yaparak uyusaydim sanırım bu sorun da olmazdi. Burnum cok sis alcilarim 7.gunumde cikacak dikisler durdugu surece sargi olmadan dışari cikmak istemem açıkçası. O yuzden eger 15gun ayirabilecekseniz iyilesme sürecine alci ve dikisler alindiktan sonra kendinizi toplamak icin de yeterli sureniz var gibi geliyor bana.

Geçmiş olsun size :) benim burnum aslında çok problemli değil bi çok doktor kırmadan çok hafif kemik törpüsüyle hallederiz dedi ama ben en genişliğinden rahatsız olduğum için kırdırıcam çünkü doktorum yan kemiklerin törpülenmesinin imkansız olduğunu ancak kırılması gerektiğini söyledi. Sizinde en ve genişlik kısmına yan kemiklere müdahalede bulunuldu mu ?

Merhabalar, benim doktorum da yan kemiklerime mudahele etmisti cunku orta kisimda bi genislik vardi. Ustune bir de geniz eti vs rklenince her turlusunu yasamis oldum :) morluk sislik vs..
Buna gore 15 gun gayet yeterli bir sure diyebikirim. Ben 10.gunumde falan gayet iyi durumdaydim. Burunda sislik oluyor tabiki ama onun disaridaki hayatiniza olumsi bir etkisi olmuyo cunku bariz kocaman nisey degil. Sen fark ediyosun yada bilmeyen insanlar burnunun biraz buyuk oldugunu dusunur en fazla :).. Yani endise etmeyin aksi bir durum olmadikca 15gun yeterli bir sure

mrb.bende morluk olmadı sayılır.kayısı yagı cook ıyı gelıyor . o yuzden morluk olmadı tavsıye ederım.10 gunde bsyım kalmadı cook hafıf sarılık vardı bellı belırsız :)

T

Tesekkur ederimmm hayir benm genislige mudahale edilmedi eğer kemiginiz cok geniş degilse yalnizca torpulenerek duzeltme yapilip burun delikleri kenarlardan kesilerek burun daraltilabilir bu opsiyonu doktorum bana sunmustu.

Kızlar peki hastaneden taburcu olduktan sonra yanınızda birileri olması gerekir mi sizce? Ben İstanbula şehir dışından geleceğim ve tamponlarım alınana kadar otelde kalacağım. Sizce illaki yanımda biri kalmalı mı taburcudan sonra?

Yaninda birinin olmasi gerekir. Sonucta ameliyat olacaksin ihtiyaclarin olacak ve ameliyattan sonra birkac gun zor geccek. En azindan psikolojik destek icin bile olsa lazim birileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…