Burun estetiği sonrası kanatlarda çökme

Burcumzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
133
22
98
36
Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oluyor seklinden çok memnunum ama hem burun deliklerim eşit değil hemde sağ burun kanadimda kırılma oldu çöktü gibi sanırım çöktüğü için eşit değil böyle Bi sorun yaşayan varmi aranızda bi çözümü varmi

Fotoğraf var mı. Benim burnumda da anlattiginiz gibi bir problem var. Doktorla henüz görüşmedim .ince derili misiniz

Fotoğraf var mı. Benim burnumda da anlattiginiz gibi bir problem var. Doktorla henüz görüşmedim .ince derili misiniz
Fotoğraf yok daha doğrusu anlatmak istediğim tam belli olmuyor resimde evet ince derili burnum biyandan çok önemsemiyorum çünkü şekli güzel oldu biyandan canımı sıkıyor neden çökme oldu yarın görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek

Altı aya kadar belli olur net olarak. Umarım ödem gibi biseydir ve düzelir. Benimki şişlikler indikçe belirginleşti

Altı aya kadar belli olur net olarak. Umarım ödem gibi biseydir ve düzelir. Benimki şişlikler indikçe belirginleşti
Ödem değil bence çünkü şişlikler çekildikce ortaya çıkıyor şekil çokmede odemler gidince başladı ben daha çok belirginlesmesinden korkuyorum yada olmadı diğer tarafda çöksün aynı görünür en azından

Cnm aparat gibi bişey var benm arkdsma verdiler onunla düzeldi ama onun iki deligide kuculmustu ebadıbı olcup veriyorlar araştr

Ödem değil bence çünkü şişlikler çekildikce ortaya çıkıyor şekil çokmede odemler gidince başladı ben daha çok belirginlesmesinden korkuyorum yada olmadı diğer tarafda çöksün aynı görünür en azından
Benim de aynı şekilde bir tarafinda çökme var diger taraf normal. Doktorla görüşün bakalım ne diyecek.

Merhaba kızlar ben de ameliyat olalı 33 gün oldu yalnız sağ tarafta resimde görüldüğü gibi çekilme oldu. Doktora gittim ince derili olduğu için burnum deride yapışma olduğunu ve zamanla düzeliceğini söyledi. Yine de içim hiç rahat değil maddi ve manevi o kadar emek verdim inşallah böyle kalmaz. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.
IMG_20190828_101154.jpg

Merhaba arkadaşlar benimde burun kanadına kıkırdak koyuldu kendi burnumdan ama o kıkırdak hala çok sert ve bombeli duruyor zaman geçtikçe o kıkırdaklar önceden burnumuzda olduğu gibi yumuşuyormu yoksa öyle sertmi kalıyor ben ameliyat olalı 3 ay oldu benim gibi bir durum yaşayan varmı 🙄

Merhaba kızlar ben de ameliyat olalı 33 gün oldu yalnız sağ tarafta resimde görüldüğü gibi çekilme oldu. Doktora gittim ince derili olduğu için burnum deride yapışma olduğunu ve zamanla düzeliceğini söyledi. Yine de içim hiç rahat değil maddi ve manevi o kadar emek verdim inşallah böyle kalmaz. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Eki Görüntüle 2302324
Benim durumuma benziyor, ben de ince deriliyim. Üzülerek söylemeliyim ki sizinki de burun kıkırdaklarından fazla alınmış, muhtemelen çökme zaman geçtikçe artacak, burun ucu biraz daha düşecek. bende öyle olmuştu. Çökme nedeniyle de nefes sorunu oldu bende maalesef. Burunda çökme, başarısız ameliyat.... başlığı açmıştım orada fotoğrafım var bakabilirsiniz. Aynen göze yakın yerde de sizinki gibi siyah gölge oluştu bende ama fotoğrafta çıktı mı bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oluyor seklinden çok memnunum ama hem burun deliklerim eşit değil hemde sağ burun kanadimda kırılma oldu çöktü gibi sanırım çöktüğü için eşit değil böyle Bi sorun yaşayan varmi aranızda bi çözümü varmi
Burnunuz ne durumda acaba şuan ?

Aynı malesef bir tarafım cokuk diğer tarafım normal doktor diğer tarafda çökecek her burunda oluyor dedi keşke diğer tarafda çökse hiç değilse eşit olur ikisi

Aynı malesef bir tarafım cokuk diğer tarafım normal doktor diğer tarafda çökecek her burunda oluyor dedi keşke diğer tarafda çökse hiç değilse eşit olur ikisi
Benimde sol tarafımda aynı sorun var ama sağ tarafım çok fazla şiş umudumda şişin inip ikisininde eşitlenmesi

Fotoğraf yükleyebilir misiniz acaba sadece burnunuzu gösteren. Önümüzdeki ay bu sebepten ameliyat olma durumum var benim de.

Benim 7 ay oldu, bende de var. Sağ taraf daha şişkin duruyor. Sanırım sürekli sağa dönük uyuduğum için ödem orada birikti. Siz de 1 sene bekleyin, üzmeyin kendinizi. Geçecek diye umuyorum.
Şu ödem cidden 7. Ayda da devam ediyor mu ya her sabah burnum puf puf uyanıyorum☹️

Şu ödem cidden 7. Ayda da devam ediyor mu ya her sabah burnum puf puf uyanıyorum☹️
Ben sabah kalktığımda burnum farklı, akşam saatlerinde farklı :D Sabah şiş oluyor benim ve daha düzgün görünüyor. Üzülmeyin, geçecek.

Ben sabah kalktığımda burnum farklı, akşam saatlerinde farklı :KK70: Sabah şiş oluyor benim ve daha düzgün görünüyor. Üzülmeyin, geçecek.
Bir de grip olmuşum burnum halini görseniz İyice şişti 😂allahtan 1.5 ay oldu ameliyattan sonra da grip çok zorlamıyor burnumu. Benimkini görmüştünüz zaten ucu şiş. Yanak birleşim yerlerim de ödemli hala😬

Back
X