Burun estetiği sonrası kemer be burun deliklerinin ortasının sarkması

Kötü bitmiş boşanma sonrası kendime hediyemdi burun ameliyatı ama sonuç beni daha da mutsuz ettiumarım çözülür

Teşekkür ederim ilk bandajlar çıktığında ödemli halini bile beğenmiştim ödemler inmek yerine şekil bozukluğu yapar mı bilemedim yarın muayene var bakalım ne diyecek doktor merakla bekliyorum

Merhaba. Sanırım dikişiniz atmış olabilir. Aynısı bana da oldu oradaki kıkırdağın dikişimatmış. 15 dk da geri dikti ama hala şiş ve öyle görünüyor benimki de anlamadım

merhaba çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız? hangi dr a olmuştunuz?

Merhaba ödemler geçince burnunuzda bi değişiklik oldu mu acaba, bende de aynısı oluştu.
Merhaba sizin ne durumda acaba şuan burnunuz benim de aynı durum oldu daha 55. Günümde açtığım konuya bakabilirmisiniz veya özelden mesaj atarmısınız

Bunları okudukça vazgeçiyorum ve dolgu yaptır geç diyorum kemerli bir burnum var ama bence ucu falan düzgün bunun için bunca acı değer mi sonrasında bunları yaşamak var 4 yaşında bir çocukla değer mi bende çok kararsızım hiçbir zaman eski burun sağlığı gibi olmayacak sonuçta

Yüzde yüz mutlu olan çok az kişi var bence onlarda genelde burunları zaten düzgün olan derisi ince olan falan insanlar.çevremde çok ameliyat olan var illaki ufak tefek kusurlar oluyor.bende revizyon oldum mesela mükemmel mi değil ama düzgün burun.

Sizinde aynı sorun mu olmuştu o yüzden mi revizyon oldunuz ?

Nerde oldunuz revizyon ameliyatınızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…