Genellikle alçı çıktıktan sonra genel hatlarında pek değişiklik olmuyor, bende de böyle hafif kemer vardı, 4 ay oldu, ödemlerim tamamen geçti, hala kemer var, ikinci kez ameliyat olacsğım maalesef
Merhaba belki o kemiklerle oynadığı için doktor o kısım çok şişmiş olabilir. Masaj yaptığında elinle o kemer inip düz bir hal alıyor mu? Eğer öyleyse kesin ödemdir.Arkadaşlar merhaba, ben 26 gün önce kapalı rinoplasti yöntemiyle burun sırtındaki kemiği aldırdım ve biraz da önden kaldırttım, fakat alçı bi çıktı allah... benim burun kocaman şiş ve şişliklerden dolayı yamuk... aynı zamanda önceden kemer olan kısımda da kemerli bir görünüm var az da olsa... kaç gündür bekle bekle hala geçmedi.. tabi şişlikler ilk güne göre bayağı indi ama hala kemer kısmı çok belli olmasa da kemerli gibi.. masajlarımı da yapıyorum bir Türlü geçmiyor. Çok okudum bu sayfada bu gibi durumları ama güncelleme pek yapılmamış, konu açılıyor, altına yorumlar geliyor ama sonra durum paylaşılmıyor.. böyle bir deneyimi olan Benin’le paylaşabilir mi rica etsem, şuanki halini ekledim...şimdiden teşekkürler
Yani çok yumuşak olmasa da kemik gibi sert bir yapı da değil aslındaMerhaba belki o kemiklerle oynadığı için doktor o kısım çok şişmiş olabilir. Masaj yaptığında elinle o kemer inip düz bir hal alıyor mu? Eğer öyleyse kesin ödemdir.
Anladım canım çok geçmiş olsun umarım revizyon başarılı geçerEvet sadece kemer kaldıysa törpüleme yapılabiliyor basit bir şekilde ama benim burnumda en az beş hata var doktorum sayesinde, başlı başına komple elden geçmesi gerekiyor.
Bence düzelicektir, doktor ameliyatı o şekilde yapıp bırakmaz merak etme:)Yani çok yumuşak olmasa da kemik gibi sert bir yapı da değil aslında ☹ Bilemiyorum belki kemikler kaynadıkça düzelir
Beş hatamı ne kadar oldu ameliyat olalı?Evet sadece kemer kaldıysa törpüleme yapılabiliyor basit bir şekilde ama benim burnumda en az beş hata var doktorum sayesinde, başlı başına komple elden geçmesi gerekiyor.
Yani ameliyat amacı kemer almaktı zaten orda kalmaz diye düşünüyorum ama forumlarda da bi geçecektir diyorlar bi Kalıcı oluyor törpüleymek gerek vs diyorlar kafamda deli sorularBence düzelicektir, doktor ameliyatı o şekilde yapıp bırakmaz merak etme:)
Daha çok erken ama bişey söylemek için 26 gün dahaYani ameliyat amacı kemer almaktı zaten orda kalmaz diye düşünüyorum ama forumlarda da bi geçecektir diyorlar bi Kalıcı oluyor törpüleymek gerek vs diyorlar kafamda deli sorular
Aynen doğru diyorsun canım çok dert etmemek gerek daha çok yeniŞimdi baktım burnuna daha çok yeni gerçekten. Benim konuma da yazmıştım cevapta da belirttim bir arkadaşımın kemerli gibi 1. Ayı. Ama 6. Ayı çok güzel onun tamamen ödemden kaynaklı. Kendini tüketme daha çok yeni burnun
Asimetrik durum da mı kalır pekiBurun alçıdan çıktıktan sonra neyse o... Burada bana da küçülür, düzelir, dediler. Hala aynı büyük, geniş ve eğri burunlayım. 7 ay oldu hem de. Kemer hariç burnunuz kötü görünmüyor. Yani öyle kötü filan değil. Belki burun sırtı şiştir, iner. Geçmiş olsun.
Hadi ya doktorum da masajla geçeceğini söylüyor amaBenim 7. ayım doluyor ve eski kemer yerimde bariz kemerim hala duruyor. Masajda yapıyorum ama nafile. Bu saatten sonra da değişmez artık. Bazılarının zamanla geçsede, atelden sonra aynen kalıyor daha doğru bir bilgi maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?