Burun estetiği sonrası kemer

Kontrole kadar benim doktorum da masajla ilgili bir şey dememişti ama şimdi günde sadece 2 dk kadar yukarı doğru masaj hareketi yapmamı söyledi.
Bende de aynı sorun oluştu ama garıp bır bıcımde yandan değil çapraz açıdan bellı oluyor sağ sırtında yer alıyor o çıkıntı ellediğimde bildiğin kemik gelıyor elıme sol taraf ıse dümdüz iniyor burun ucuna kadar. 38 gun oldu bu arada bugun doktora söyledım bu durumu bana verdıgı cevap milimetrik hesap yapamıyoruz cetvelle yapamıyoruz mükemmelı arıyorsun oldu. Ne kadar hadsiz ve işini bilmez bir yanıt. Resmen bahane aramış masaj falan yap dedı ama kemıgın masajla gececegını de düşünmüyorum şimdiden karalar bağladım takıntılı bırıyım en kötü bekleyecegım aylar sonra törpüleme yaptırmayı düşünüyorum ..

Hiç karalar bağlama. Benim de daha çok yeni ve benim kemik şişliğim tam eski kemerimin olduğu yerde. Benden iki gün önce ameliyat olan bir bayanın da resmini gördüm, onun da şişlik alından başlıyor. Eski halinde de kemiği alına daha yakınmış zaten. Demek ki hangi kısımla daha çok uğraşıldıysa o kısım doğal olarak daha çok şişiyor ve daha geç iyileşiyor. Doktorum ilk günden beri gayet sakin düzleşir, sakın telaş etme diyor. Zaten düzleşmezse de mutlaka bir çözüm getirir. Ama sizin doktorunuzun rahatlatmak yerine sinirinizi bozması hoş olmamış. Bazen ağızlarından çıkanı kulakları duymayabiliyor.

Hiç karalar bağlama. Benim de daha çok yeni ve benim kemik şişliğim tam eski kemerimin olduğu yerde. Benden iki gün önce ameliyat olan bir bayanın da resmini gördüm, onun da şişlik alından başlıyor. Eski halinde de kemiği alına daha yakınmış zaten. Demek ki hangi kısımla daha çok uğraşıldıysa o kısım doğal olarak daha çok şişiyor ve daha geç iyileşiyor. Doktorum ilk günden beri gayet sakin düzleşir, sakın telaş etme diyor. Zaten düzleşmezse de mutlaka bir çözüm getirir. Ama sizin doktorunuzun rahatlatmak yerine sinirinizi bozması hoş olmamış. Bazen ağızlarından çıkanı kulakları duymayabiliyor.
Kesınlıkle öyle ukala bır tavır dıyecegım o da değil azla yetınmemı falan mı ıstedı anlamıyorum kemer yanı umarım eksık törpülenmemıştır o kısım takıntı halıne getırıyorum. Ayna gordugumde dırek oraya odaklanıyorum. Masajı bastırarak mı yapmalıyım sizce çıkıntı olan yere parmagımla bastrmalı mıyım daha yenı oldugu ıcın şekıllendırilebılır mı

Benim doktorum hafif hafif yukarı doğru masaj yapmamı söyledi. Zaten o görünen kemere basınca düzleşiyor bir süre sonra tekrar kemer halini alıyor. Bu da zamanla demek ki oturacak diye düşünüyorum. Sizin de basınca düzleşme oluyor mu?
Bir de doktoruma ama bunların hepsi kemik, nasıl düzleşir ki dedim. Orada tekrar çatılar oluşuyor, merak etme zamanla hepsi yerine oturacak dedi.
Ben de her aynaya baktığımda direk kemerimi görüyorum ve insan bu kadar acı çektikten sonra hemen sonuç görmek istiyor. Bir de herkesin farklı oluyor herhalde. Mesela bir kaç sene önce yaptıran bir arkadaşım atelden çıktığından beri dümdüz benim ki diyor, halen de öyle. Bir çok yerde de kemerin daha sonra yavaş yavaş yok olduğunu da okudum. Maalesef beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden şu an.

[
Benim doktorum hafif hafif yukarı doğru masaj yapmamı söyledi. Zaten o görünen kemere basınca düzleşiyor bir süre sonra tekrar kemer halini alıyor. Bu da zamanla demek ki oturacak diye düşünüyorum. Sizin de basınca düzleşme oluyor mu?
Bir de doktoruma ama bunların hepsi kemik, nasıl düzleşir ki dedim. Orada tekrar çatılar oluşuyor, merak etme zamanla hepsi yerine oturacak dedi.
Ben de her aynaya baktığımda direk kemerimi görüyorum ve insan bu kadar acı çektikten sonra hemen sonuç görmek istiyor. Bir de herkesin farklı oluyor herhalde. Mesela bir kaç sene önce yaptıran bir arkadaşım atelden çıktığından beri dümdüz benim ki diyor, halen de öyle. Bir çok yerde de kemerin daha sonra yavaş yavaş yok olduğunu da okudum. Maalesef beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden şu an.

Benim doktorum da kemiğin üzerinde dokuyu kaldırıp işlem yaptıklarını, bu sırada kanama olduğunun kan pıhtılarının kemik üzerinde biriktiğini bu nedenle şişlik olduğunu söyledi. zamanla inecek dedi.

Bana da sanki hala eski burnumun aynısıymış gibi geliyor. Doğal olarak değil ama burda bu tarz mesajları hep ameliyatının üstünden henüz bir ay falan geçmiş olanların yazdığını fark ettim. Demek ki bu aylar panik ayları.
hayır birisi de çıkıp demiyor ki ben altıncı ayımdayım benimki geçti sabırlı olun. :-)

hayır birisi de çıkıp demiyor ki ben altıncı ayımdayım benimki geçti sabırlı olun. :-)
Ben yazanı da okudum burda ama herkesin işlemi ve iyileşme süreci farklı olduğu için kimse kesin bir şey diyemiyor tabi. Ama biri çıkıp kesin yok olur o kemer dese insan rahatlıycak.

Sebebi burnun neyse o olarak kalması, olabilir mi? Burnum bir senede çok değişti, küçüldü, zarifleşti, kavisli oldu, diyenlere inanmıyorum artık. Yeni burunlarına gözleri alışıyor sadece. Öyle sanıyorlar. Görünen köy kılavuz istemez. Tabii ameliyatımın hayal kırıklığı olması sebebiyle moralim bozuk olduğu için de böyle düşünüyor da olabilirim.

arkadaslar bu kemer olayi benim basimda ilk once hafifti sisler indikce belirginlesti bastirinca geciyordu ama sonra tekrar cikiyordu cok kafaya taksamda duzelmiyor doktorum tekrar duzeltme yapcak 1 yil dolunca hafif bi torpu ve tekrar burum ucu kaldircak lokal anestezi ile. yani arkadaslar bu kemer gecmiyor

Benim de 45 gün oldu ameliyat olalı. Hala aşağıda ki gibi hafif kemer var eski kemerin olduğu yerde. 1. ay kontorlünde masaj verdi doktorum, akşamları onu yapıyorum. Bastırınca düzleşiyor ama sonra tekrar bu şekli alıyor. Bu kemer geçmez mi diyorsunuz şimdi. :KK43:

Eklentiler

• IMG_7815.webp
    IMG_7815.webp
    13 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_7816.webp
    IMG_7816.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 196
malesef gecmedi benim doktorumda gecer diye kesin bisey demedi hic bi zaman.malesef 2 ameliyat kacinilmaz

Benim doktorum en başından beri çok sakin ve emin bir şekilde zamanla düzleşecek, ucu incelip daha kibar bir hal alacak diyor. Ben de bu yüzden panik yapmamaya çalışıyorum.

arkadaslar bu kemer olayi benim basimda ilk once hafifti sisler indikce belirginlesti bastirinca geciyordu ama sonra tekrar cikiyordu cok kafaya taksamda duzelmiyor doktorum tekrar duzeltme yapcak 1 yil dolunca hafif bi torpu ve tekrar burum ucu kaldircak lokal anestezi ile. yani arkadaslar bu kemer gecmiyor
Merhaba geçmiş olsun doktorunuz kimdi?

Back
X