Çok güzel gözüküyor3.5 ay önce estetik ameliyat oldum çok kalın deriliyim ancak ameliyat fotoğrafında burnum biraz daha kavisliyken şuan uç kısmı kemerli duruyor bu konuda bilgisi olan var mı Eki Görüntüle 2995192
Merhaba bu şekildeydiBaşarılı güzel bi burun olmuş kemeri göremedim ben
Kime oldunuz ameliyatı birde öncesi fotoğrafınız varsa paylaşabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim ancak çok zor bir süreç 3 gün önce yeğenimden kafa yedim bir şey olacak diye korkuyorum şuan burnumun içinde şişlik hissettim bu konuyla ilgili bir bilginiz var mı3. aydan sonra ödem burun ucuna doğru iniyor, ki kemerlik bir durum görünmüyor. Daha iyi bilen arkadaslar yorumlar ama bence bir sıkıntı yok. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim sizin kaçıncı ayınız resim atma şansınız var mıÖdemuç kısımda kalıyor 6 aydan önce düzelmedipini söylüyorlar ben de sabırla bekliyorum ama seninki kadar başarılı bir operasyon olmadı maalesef benim ameliyatım. Biraz daha sabır :) Geçmiş olsun
Geçmiş olsun fotoğrafa baktığım de gayet güzel görünüyor, tam oturması 6 ayı buluyor diye biliyorum. Doktorunuz kim?Merhaba bu şekildeydi
Merhaba İbrahim korhan ucundaki şişlik bir nebze de olsa indi size fikir olsun diye şuanki resmini de ekliyorumGeçmiş olsun fotoğrafa baktığım de gayet güzel görünüyor, tam oturması 6 ayı buluyor diye biliyorum. Doktorunuz kim?
Merhaba sizin de konularınızda burun estetiği ile ilgili yazılar gördüm 2 yıl olmuş sanırım sizin ne kadar değişim oldu burnunuzda özelden fotoğraf atabilir misiniz detaylı konuşabilir miyizÇok güzel gözüküyor
Çok teşekkür ederim sizde ay ay değişim resimleriniz var mı ne kadar değişti detaylı konuşabilir miyizKemer değil merak etmeyin. Kalın deriliymişsiniz bir de kalın deride ödemin gitmesi çok zaman alıyor kendimden biliyorum. Yavaş yavaş ameliyathanedeki fotoğrafa benzeyecek min 8 ay bekleyin görürsünüz farkı. Çok güzel duruyor burnunuz
Tabii, özelden mesaj atarsanız ödemli hallerimi atarımÇok teşekkür ederim sizde ay ay değişim resimleriniz var mı ne kadar değişti detaylı konuşabilir miyiz
Tşk ederim fotoğraflardan güzel sonuç şahsi fikrim. Güle güle kullanın, nefes sıkıntısı yaşadınız mı ameliyat sonrası horlama gibi bir problemMerhaba İbrahim korhan ucundaki şişlik bir nebze de olsa indi size fikir olsun diye şuanki resmini de ekliyorum
Hayır yaşamadım daha iyi nefes ve koku alıyorum estetikten ziyade içten de problemli bir burundu benimkisi zatenTşk ederim fotoğraflardan güzel sonuç şahsi fikrim. Güle güle kullanın, nefes sıkıntısı yaşadınız mı ameliyat sonrası horlama gibi bir problem
Ben beğeniyorum ancak hala önden çok büyük geliyor burnum bana umarım küçülürburun sürekli değişim içinde 1 yıla kadar. Benim de 3 buçuk ay oldu ameliyat olalı beğenmiyorum maalesef
Yaa sizde ay at resimler var mı atma şansınız var mı ne kadar değişim olduBence de çok güzel bir burun olmuş kemer gibi göremedim ben ama ödem benim burnumda çok geç indi hatta ameliyattan 4ay sonra düğünüm vardı ödem insin diye doktorum kortizol iğnesi yaptı burnuma düğüne inmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?