- 14 Aralık 2015
- 7
- 2
- 36
- 30
çok berbat bir duygu gerçektenBenim gibi mesela. Bir ameliyat oldum her şey berbat oldu. dediğin gibi geri dönüşü de yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok berbat bir duygu gerçektenBenim gibi mesela. Bir ameliyat oldum her şey berbat oldu. dediğin gibi geri dönüşü de yok.
Merhaba.Yazdıklanızı okudum bu başlığa merek edip gelmiştim.Fakat üzülmeyin umarım düzelir.Bu arada özeldende yazsanız olur kime ameliyat oldunuz acaba?Keşke burdaki yazıları ameliyat olmadan önce okusaydım da vazgeçseydim 10 gün önce ameliyat oldum ve şuan burnum bantlı ayna'ya bakmak bile istemiyorum eski burnumun yarısı kadar Bi burun var şuan suratımda hiç doğal olmadı cok belli cok küçük cok minicik ve normal şartlarda şuan şiş ve büyük olması gerekirdi şiş hali buysa iki üç ay sonra burun diye bişey kalmicak bende o eski ifademi güzelliğimi şimdiden cok özledim evet burnum güzel değildi ama ben güzeldim kimse bana burnun kötü demezdi ben hep kafama takardım çevremdeki herkes olma Dedi uyardı ama ben ne yaptım kimseyi dinlemedim ve en büyük Hatalardan birini de kendimi doktorun eline bırakarak yaptım doğal burun istiyordum ama bunu söylemedim bile kendi elimle çirkinleştirdim kendimi aynada korkunc görünüyorum yakın çevrem güzel diyor ben üzülmiyim diye dedikleri o kadar belli ki önden domuz gibi kalkık yandan incecik kısacık dudakla arasından tır geçen Bi burun ve bundan sonra bununla yaşamak zorundayım lütfenn cok büyük Bi sorununuz olmadıkça bu ameliyatı olmayın benn küçüklüğümden beri isterdim olmayı en büyük hayalimde bakın ona rağmen 10 günde depresyona girdim resmen duş alamadığım icin saçlarım yağlı inanın kuaföre bile gidemiyorum cok utanıyorum dışarı çıkmaya çok uzun yazdım ama delirecek gibiyim ve kimse beni anlamıyor okul açılacak Nasıl gidicem bilmiyorum. rüyamda ameliyattan vazgeçtiğimi görüyorum o kadar Mutlu oluyorum ki sonra uyanınca ağlıyorum tabi ki. Allah ben ve benim gibi durumda olan herkesin yardımcısı olsun.
Sanırım sizi en ıyıben anlarım durum aynı berbat bir duygu 2 aydır kimseyle görüşmüyorum aglamaktan mahvoldum evden dışarı çıkamıyorum ne yapacagımıda bilmiyorumKeşke burdaki yazıları ameliyat olmadan önce okusaydım da vazgeçseydim 10 gün önce ameliyat oldum ve şuan burnum bantlı ayna'ya bakmak bile istemiyorum eski burnumun yarısı kadar Bi burun var şuan suratımda hiç doğal olmadı cok belli cok küçük cok minicik ve normal şartlarda şuan şiş ve büyük olması gerekirdi şiş hali buysa iki üç ay sonra burun diye bişey kalmicak bende o eski ifademi güzelliğimi şimdiden cok özledim evet burnum güzel değildi ama ben güzeldim kimse bana burnun kötü demezdi ben hep kafama takardım çevremdeki herkes olma Dedi uyardı ama ben ne yaptım kimseyi dinlemedim ve en büyük Hatalardan birini de kendimi doktorun eline bırakarak yaptım doğal burun istiyordum ama bunu söylemedim bile kendi elimle çirkinleştirdim kendimi aynada korkunc görünüyorum yakın çevrem güzel diyor ben üzülmiyim diye dedikleri o kadar belli ki önden domuz gibi kalkık yandan incecik kısacık dudakla arasından tır geçen Bi burun ve bundan sonra bununla yaşamak zorundayım lütfenn cok büyük Bi sorununuz olmadıkça bu ameliyatı olmayın benn küçüklüğümden beri isterdim olmayı en büyük hayalimde bakın ona rağmen 10 günde depresyona girdim resmen duş alamadığım icin saçlarım yağlı inanın kuaföre bile gidemiyorum cok utanıyorum dışarı çıkmaya çok uzun yazdım ama delirecek gibiyim ve kimse beni anlamıyor okul açılacak Nasıl gidicem bilmiyorum. rüyamda ameliyattan vazgeçtiğimi görüyorum o kadar Mutlu oluyorum ki sonra uyanınca ağlıyorum tabi ki. Allah ben ve benim gibi durumda olan herkesin yardımcısı olsun.
O zaman şanslısınız benim burnum daha 12. Gününde ben estetiğim diye bağırıyorArkadaslar 1 2 kisiyi okudum cok uzuldum bugun tam 2. Ayimdayim Allaha binlerce sukur cok dogal ve cok guzel bir burnum oldu ufak bir sisilik var top gibi sol tarafimda oda sola yatmamdan kaynakli lise arkadasim gordu yillar sonra beni 1 .5 aylikti burnum ve hicbisi sormadi sadece kilo almissin dedi farketmedi bile isyerimdeki arkadaslarimda oyle sanki hep boyleydin diyorlar masallah Allah nazardan saklasin cok dogal oldu sizde....
Keşke burdaki yazıları ameliyat olmadan önce okusaydım da vazgeçseydim 10 gün önce ameliyat oldum ve şuan burnum bantlı ayna'ya bakmak bile istemiyorum eski burnumun yarısı kadar Bi burun var şuan suratımda hiç doğal olmadı cok belli cok küçük cok minicik ve normal şartlarda şuan şiş ve büyük olması gerekirdi şiş hali buysa iki üç ay sonra burun diye bişey kalmicak bende o eski ifademi güzelliğimi şimdiden cok özledim evet burnum güzel değildi ama ben güzeldim kimse bana burnun kötü demezdi ben hep kafama takardım çevremdeki herkes olma Dedi uyardı ama ben ne yaptım kimseyi dinlemedim ve en büyük Hatalardan birini de kendimi doktorun eline bırakarak yaptım doğal burun istiyordum ama bunu söylemedim bile kendi elimle çirkinleştirdim kendimi aynada korkunc görünüyorum yakın çevrem güzel diyor ben üzülmiyim diye dedikleri o kadar belli ki önden domuz gibi kalkık yandan incecik kısacık dudakla arasından tır geçen Bi burun ve bundan sonra bununla yaşamak zorundayım lütfenn cok büyük Bi sorununuz olmadıkça bu ameliyatı olmayın benn küçüklüğümden beri isterdim olmayı en büyük hayalimde bakın ona rağmen 10 günde depresyona girdim resmen duş alamadığım icin saçlarım yağlı inanın kuaföre bile gidemiyorum cok utanıyorum dışarı çıkmaya çok uzun yazdım ama delirecek gibiyim ve kimse beni anlamıyor okul açılacak Nasıl gidicem bilmiyorum. rüyamda ameliyattan vazgeçtiğimi görüyorum o kadar Mutlu oluyorum ki sonra uyanınca ağlıyorum tabi ki. Allah ben ve benim gibi durumda olan herkesin yardımcısı olsun.[/QUOT
Anlamadım
Bende 6 aydır amelyyat oldum.Ilk 3 ay aglamaktdan qeberiyorum resmen ama burnumun sişı gitdikce burnum guzellesiyor
Ama ben şuan ki,gorunusumden çok raziyim ilk aylarda öyle oluyor ama sora alisiyorsun.Ben mesela şimdi diyorum ki,iyiki yapmışım.Keşke burdaki yazıları ameliyat olmadan önce okusaydım da vazgeçseydim 10 gün önce ameliyat oldum ve şuan burnum bantlı ayna'ya bakmak bile istemiyorum eski burnumun yarısı kadar Bi burun var şuan suratımda hiç doğal olmadı cok belli cok küçük cok minicik ve normal şartlarda şuan şiş ve büyük olması gerekirdi şiş hali buysa iki üç ay sonra burun diye bişey kalmicak bende o eski ifademi güzelliğimi şimdiden cok özledim evet burnum güzel değildi ama ben güzeldim kimse bana burnun kötü demezdi ben hep kafama takardım çevremdeki herkes olma Dedi uyardı ama ben ne yaptım kimseyi dinlemedim ve en büyük Hatalardan birini de kendimi doktorun eline bırakarak yaptım doğal burun istiyordum ama bunu söylemedim bile kendi elimle çirkinleştirdim kendimi aynada korkunc görünüyorum yakın çevrem güzel diyor ben üzülmiyim diye dedikleri o kadar belli ki önden domuz gibi kalkık yandan incecik kısacık dudakla arasından tır geçen Bi burun ve bundan sonra bununla yaşamak zorundayım lütfenn cok büyük Bi sorununuz olmadıkça bu ameliyatı olmayın benn küçüklüğümden beri isterdim olmayı en büyük hayalimde bakın ona rağmen 10 günde depresyona girdim resmen duş alamadığım icin saçlarım yağlı inanın kuaföre bile gidemiyorum cok utanıyorum dışarı çıkmaya çok uzun yazdım ama delirecek gibiyim ve kimse beni anlamıyor okul açılacak Nasıl gidicem bilmiyorum. rüyamda ameliyattan vazgeçtiğimi görüyorum o kadar Mutlu oluyorum ki sonra uyanınca ağlıyorum tabi ki. Allah ben ve benim gibi durumda olan herkesin yardımcısı olsun.
Eğer benim de burnum sizinki gibi şuan şiş olsaydı bende iki üç ay sonra Mutlu olucam derdim ama benim burnum şiş değillll 12. Gün üzerinde bant var alçıdan çıktıktan sonra şiş Bi burun bekliyordum ama incecik küçücük Bi burun gördüm ve Bi kaç ay sonra hiç burnum kalmicak diye korkuyorum küçücük burun bana yakışmadı Malesef...Ama ben şuan ki,gorunusumden çok raziyim ilk aylarda öyle oluyor ama sora alisiyorsun.Ben mesela şimdi diyorum ki,iyiki yapmışım.
Valla iyi düşün derim kırık burnunu mumla aratmasınlar saglam burnu mahvediyorlar ben mahkemilik oluyorum sonrası zor şansın iyi giderse ıyı olur ben güle oynaya girdim derken üç aydır delirmekler meşgulüm yınede sen bilirsin iyi şanslarBenim burnumda kırıklık var bunun sonucunda kemer olustu kötü görünüyor ve ucu düşük bunun icin amelyat olmak istyordum yorumlardan sonra kararsız kaldım![]()
Aradan yıllae geçti ama merak ediyorum şimdiki halinizden memnun musunuz sıkıntılarınız geçti mi?burnumun ucu pinokyo gibi. kavis istememiştim ama hem kavisi var hem de burnumun ucu top gibi yukarı dogru. burun kanatlarımda tırnakla bastırmıslar gıbı iz var. burun daraltıldı ama o kadar daralmışki ucu yapay barbie burnu gibi.bunca yıl düşük ve geniş burun ucu bi anda kalkık ve ince oldu.
oysa hafif değişiklikler olcaktı
yaşamak işkence oldu resmen, Allah başka dert vermesin ya, hayat dolu bi insanken perişan oldum.
![]()