ya allaskınıza insanlar ikinci üçüncü belki daha fazla ameliyat olmak zorunda kalıyo burunlarından,siz henüz oturmamış bi burnun her türlü kusurunu bulup dert ediyosunuz... ben de yaptırdım, eski haline oranla yandan rahatça poz verebiliyo muyum, evet, ozaman sıkıntı yok diyip içimi rahatlatıyorum.. hayır insanlar sizin burnunuzun sağ deliğinin üzerindeki çöküntüye bakmıyolar inanın bana.genelinize bakıyolar.hele erkekler hiç bakmaz.kocaman bir kemeriniz öne eğik burnunuz olmasın yeter. erkek zaten içinden geldiğince sarılamadığı öpemediği ama çok düzgün burnu olan kızı napsın istemez ki..oyuzden ama kusurları var hala ameliyat olmama rağmen diye üzüleceğinize, zamana bırakmaya çalışın,iyileşmesini bekleyin..ben darbe aldım ameliyattan sonra, kaç gun agladım, ama şuan çok belli olmuyo, bi egiklik var ama eski halime oranla gayet duzgun.mukemmel olmak zorunda değil. bu işe bi bulasınca hastalık gibi takıntı haline gelebiliyo.insanın kendini bundan koruması lazım...
Hanımkızımız, darbe ne büyüklükteydi? Ben de ameliyat oldum, 4.günde elim çarptı. Uykularım kaçıyor ruhum sıkılıyor resmen. Senin de böyle bir darbe miydi daha mı ağırdı? Umarım içimi rahatlatabilirsin..