Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir yıl önce Ankara'da Op.Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. Doktorumun yaparsak daha çok beğenirsin demesine rağmen burun ucumu kaldırmamasını, hatta hiç dokunmadan kemiği düzeltmesini istemiştim. Tabi zaman geçti o burun ucu ve kemik (tamamen bana göre) kel alaka oldu. Adamda tecrübe var dinlemem gerekirdi, resmen burnumun dikine gittim. Sonra da pişman oldum ve o yay gibi doğal kemiğe daha kalkık daha havalı burun ucu olur diyerek lokalle rötuş yaptırdım. Rötuşu da yine Nebil Bozdoğan'a yaptırdım. Yaklaşık 1 saat sürdü diyebilirim.Estetık sonrası lokalle rotus yapılan varmı ose yarıormu sıkayeınız neydı
Estetık sonrası lokalle rotus yapılan varmı ose yarıormu sıkayeınız neydı
bir yıl önce Ankara'da Op.Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. Doktorumun yaparsak daha çok beğenirsin demesine rağmen burun ucumu kaldırmamasını, hatta hiç dokunmadan kemiği düzeltmesini istemiştim. Tabi zaman geçti o burun ucu ve kemik (tamamen bana göre) kel alaka oldu. Adamda tecrübe var dinlemem gerekirdi, resmen burnumun dikine gittim. Sonra da pişman oldum ve o yay gibi doğal kemiğe daha kalkık daha havalı burun ucu olur diyerek lokalle rötuş yaptırdım. Rötuşu da yine Nebil Bozdoğan'a yaptırdım. Yaklaşık 1 saat sürdü diyebilirim.
Ameliyattaki his nasıldı derseniz, sanki yüzümde kil maskesi yapışmış onu çıkarıyolar gibi, dokunuşları farkediyorum ama detay hissetmiyorum, zaten sakinleştiriciyle iyce uyku modu geliyor. İğne yapıp uyuşması bekleniyor bi de acı çekmek imkansız. Ha korkan olur psikolojik bişey hisseder onu bilemem.
Burnuma alçı yapılmadı çünkü kemiklik bir durum yok, tampon takılmadı, sadece bantla kapatıldı. Morluk, kızarıklık, şiş kesinlikle yok.
Şahsen çok memnunum, ilk ameliyatta da çok memnun kaldığım için yeniden kendisine gittim.
Ha bu arada burun ucum çok kalkık olmayan hali bu. ben biraz takıntılı olabilirim çünkü çevrem de doktorum da bu revizyona gerek olmadığını söylediler. İşte insan istediği olana kadar biraz inatçı olabiliyor.
Fotoğraflar revizyon öncesine ait, şu anda biraz daha kalkık burnum hepsi o.
İlk ameliyat kadar olmuyor. Bende morarma olmamıştı. Hafif sararmalar ve çok az şişme vardı. Ve iyileşme sürecini daha hafif atlatıyorsunuz. Sizinki de öyle olur diye umuyorum.Benim de burnumda kemik cikintisi var.doktor 6.aydan sonra torpuleyebiliriz dedi.kemik torpulenince morluk ve sislik oluyor mu?bir de burun cok sisiyor mu tekrar?ben de bunlari merak ediyorum dogrusu
İlk ameliyat kadar olmuyor. Bende morarma olmamıştı. Hafif sararmalar ve çok az şişme vardı. Ve iyileşme sürecini daha hafif atlatıyorsunuz. Sizinki de öyle olur diye umuyorum.
Hayır ilk ameliyat gibi işlem görmediği için o kadar şişmiyor. Ödem topluyor tabi ama daha az. Benim şu an revizyon sonrası 3. ayı biraz geçti, burun ucumda ve burnumda şişlik yok. Ama derinin kalınlığı da etki edebilir tabi. Ben ince deriliyim.Nasıl olacak psikolojisi zor ama içiniz rahat olsun.Peki burun da ilk ameliyat gibi sisiyor mu cok?benim burnum hala top gibi tam iyilesmisken bidaha sismese keske..