Burun estetiği sonrası makyaj

bocatorta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
54
5
1
23
Arkadaşlar merhaba. 15 gün önce ameliyat oldum. Makyaj yapmaya ne zaman başladınız? Ben artık yapmak istiyorum bide saçlarımı boyayacağım. Bir ilgisi olurmu sizce burunla. Ameliyattan sonra bunları kaç gü sonra yaptınız? Bi sorun oldu mu

vay canına 15 gün mü? biran daha alçı çıkmadan makyaj yapmaya başladığım için kendimi kötü hissettim.

Kızlar makyaj yapabilirsiniz bu kadar evhamlı olmayın:) saçını da boyayabilirsin..

Ameliyattan sonra cildim çok yaglandi ne kullandınız düzelmesi icin
Yağlı ciltler için temizleme jelleri var onlarla dengeleyebilirsiniz. Ben şuan sebamedin yüz temizleme köpüğünü kullanıyorum sivilce ve akne karşıtı olanı.
Birde maske yapın yüzünüze hafta 1-2 kere

benim 10 gün oldu yarın alçım tamponlar çıkacak ama kaş bıyık anadan doğma haline döndü artık ne yapıcağımı şaşırdım yarın doktora bu halde gitmek istemiyorum bıyığı hallederiz de bu kaşlar ne olacak ertesi gün de pazar biçok yer kapalı kendim de beceremiyorum

Ayy kızlar sağolun ya içimi rahatlattınız. Rahat rahat makyajımı yaparım o zaman :) benimde burnumun üzeri pütür pütür tonik fln kullanıyorum ama etkisi olmadı sebamedi bende deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…